PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655844}

Sąsiedzi

Neighbors
2014
6,1 123 tys. ocen
6,1 10 1 123498
5,8 43 krytyków
Sąsiedzi
powrót do forum filmu Sąsiedzi

Swietna Rose Byrne, abosolutnie do zakochania mimo ze jestem kobietą!
Humor taki sobie, momentami się pojawia, ale para małzenska po prostu bomba. Te ich knucie przeciwko sąsiadom i małe intrygi..no po prostu trzeba to zobaczyć.
Najlepsza scena kiedy zbieraja się na odwagę zeby pojsc do sasiadow i powiedziec by tamci ściszyli muzykę.. :D
Fajny superlekki film bez spiny, w podobnym klimacie są "Sprzedawcy"

golkas0

zgadzam się
też lubie czasami takie lekkie filmy, 'odmóżdżające' jak Ty to mowisz :D
było kilka naprawde fajnych scen, gdzie się uśmiałem. dobre, jak zrobili pojedynek taneczny i Mac starał się pokazać Teddyemu że jego dziewczyna idzie z przyjacielem na górę do pokoju ;P Teddy za cholere nie mógł wpaść, że Mac stara sie mu coś pokazać, tak się wkręcił w taniec heh ;)) fajny film i warto obejrzeć, mnie się podobal.
Dobra scena z małym " Walterem White'm" na koniec ;))
btw... wydojenie Kelly to było lekkie przegięcie, nie wpadłbym na stworzenie takiej sceny ;P
Seth Rogen chyba w każdej komedii jest taki sam - taki sam dobry ;)
polecam
b

ocenił(a) film na 7
b4rt3k0pl0

Kilka razy parsknalem śmiechem czyli twórcy osiągnęli swój zamiar.
Dowcip czasami chamski, walka na sztuczne wacki.
Film ciągną Rogen i super fajna R Byrne.
Efron stara się wyrwać ze słodkich śpiewanych seriali, na kolana mnie nie rzucił ale niezla proba przełamania schematu.

wujaniek

Pod koniec było najlepiej, jak się bili i jak Efron rzucił puszką a ta odbiła się od trampoliny i sam dostał w głowę, potem jak Seth chciał się odbić i na niego skoczyć to się wkręcił w wentylator :lol:
I jak ten policjant odjeżdzał i mu fajewerk wpadł do radiowozu :lol: