PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655844}

Sąsiedzi

Neighbors
2014
6,1 124 tys. ocen
6,1 10 1 123501
5,8 43 krytyków
Sąsiedzi
powrót do forum filmu Sąsiedzi
ocenił(a) film na 2
18arnold18

Dawno nie widziałam tak głupiego filmu. Może dlatego, że raczej staram się unikać komedii, a po zapoznaniu się z tą tutaj, żadnej już chyba więcej nie obejrzę. Po seansie prawie dostałam nawrotu depresji, zastanawiając się w trakcie co ja tu robię i dokąd zmierza świat. Szokuje mnie to, że ludzi mogą bawić tak żenujące, niedojrzałe i zwyczajnie głupie żarty. Jakim cudem to ma jeszcze tak wysoką ocenę?

użytkownik usunięty
inolvidable

Oglądałem 2 filmy w weekend Sąsiadów i Bad Words.
Sąsiedzi sa jak popłuczyny, którymi nie spłukałbym kibla, ale o niebiosa miałem szczęście potem obejrzeć Bad Words, który był jak odświeżający powiew po tej cieczce dla nastolatków.
Jeśli macie podobne odczucia polecam Bad Words, film mało znany ale genialną kreacją Jasona Batemana.

ocenił(a) film na 3
inolvidable

;-)
nie można się nie zgodzić z tym co piszesz.

18arnold18

100% się zgadzam mega syf , omijać z daleka !!!

piotrek10091

trafiłeś ! Ten film to syf.

maciek79

Co kto lubi, podobają mi się różne filmy. I też potrafię być niektórymi zniesmaczony/zawiedziony a nawet sfrustrowany poziomem niektórych produkcji. Jakkolwiek, uwielbiam filmy z Sethem Rogenem. Ten spartaczyli, czegoś w filmie zabrakło. Mogli dać inny rodzaj sąsiadów, hałastra amerykańskich podrostków mi również nie przypadła do gustu. Ocenę dałem na 7 ze względu na Setha,za dużo miałem miło spędzonych wieczorów ze znajomymi oglądając filmy z jego udziałem żeby nie zawyżyć oceny filmu :P No i Rose Byrne :D

ocenił(a) film na 6
18arnold18

Nie przesadzajcie z tą 1...
luźna głupkowata komedia.. bez wiekszego przekazu. nastolatki i imprezy w usa... motyw przewodni wiekszosi komedii... obejrzeć i zapomnieć. Trochę się pośmiałem i nic wiecej od tego typu filmu nie oczekuje. Nie rozumie osob które nazywaja syfem taki fiilm, ogladalem gorsze filmy/komedie, zdecydowanie gorsze. ten był w porządku.
A i nawet jakies przesłanie sie przewineło, nastolatek nie rozumie ze po jakims czasie brakuje sytuacji do spalenia w fajnym gronie jointa. ta akcja z ubieraniem dziecka na impreze, przeciez ja to znam doskonale.. Idąc na impreze czuje sie staro bo srednia 18... i tez czuje sie sztywny tak jak oni udajac ze sa cool robia z siebie posmiewisko=]
to jest KOMEDIA, a cisniecie tej prodkucji jakby to mial byc film roku który nie spełnił waszych oczekiwan.
ja osobiscie polecam, przy piwku na wieczór ze znajomymi mozna obejrzec..
ps. j***ć hejterów i trolle... przesadzacie z tymi negatywami.