PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491960}

Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 178 tys. ocen
5,5 10 1 178387
2,7 35 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Wiadomości z planu

użytkownik usunięty

Co powiecie na temat, w którym będziemy pisać o jakichś ciekawych newsach z planu itp.? No to zacznę.

1. Dla tyc co jeszcze nie widzieli na stronie głównej filmweb pojawiła się dzisiaj ciekawa wiadomość. Oto link:
http://www.filmweb.pl/Autor+%22Z%C5%82otego+kompasu%22+re%C5%BCyserem+%22Ksi%C4% 99%C5%BCyca+w+nowiu%22,News,id=48079

2. Taylor Lautner przygotowuje się już do roli w kontynuacji "Zmierzchu". Aktor ćwiczy na siłowni aby ukształtować odpowiednio sylwetkę.

tenisgirl

tak racja. a słyszeliście o tym że prawdziwy scenariusz 2 planowej roli znalazła sprzedawczyni w śmieciach . ?
weście jak oni tego pilnują ; ( , niby pod zabezpieczeniami i wgl a tu taki przypadek, brukowce chciały zapłacić żeby im oddała ten scenariusz ale oddała rezyserowi . i jest zaproszona na wszystkie premiery " obok pattinsona" za darmo . to NIESPRAWIEDLIWE .
ale z 2 strony to dobrze ze ja tak nagrodzili a nie rola w filmie,
co to by było gdyby ona dała tym brukowcom ten scenariusz ; Oo

ocenił(a) film na 5
tenisgirl

Ja też szybko przeczytałam te książki. Może w dwa tygodnie ;) Jakby film był tak samo wciągający co książka to mogłabym nawet siedzieć te 4 godziny :D. Ważne, żeby nie opuścili najlepszych scen tak jak to zrobili w Twilight.

Strange23

Ja wszystkie książki przeczytałam w trzy dni, tak mnie wciągnęły..

paulaeve

"Plany wytwórni, scenarzystów i reżysera kolejnych części sagi Zmierzch to jedna z najpilniej strzeżonych tajemnic show-biznesu. Każdy wyciek informacji wiązałby się z możliwością utraty dziesiątek milionów dolarów. Dlatego wszystkie spisane dialogi i szkice scen trzymane są pod kluczem. Okazało się jednak, że losy Edwarda i Belli nie są wystarczająco strzeżone. Casey Ray, właścicielka sklepu w St. Louis, w pojemniku na śmieci znalazła scenariusz do filmu Księżyc w nowiu.

Ray natychmiast otrzymała kilka bardzo kuszących propozycji finansowych od amerykańskich brukowców. Wszystkie odrzuciła i postanowiła oddać scenariusz właścicielom. W obawie przed jakimikolwiek wyciekiem informacji studio nie potwierdziło autentyczności skryptu. Jednak Casey i tak została wynagrodzona. Producenci zaprosili ją premiery dwóch następnych filmów, gdzie towarzyszyć będzie samemu Robertowi Pattinsonowi.

Najprawdopodobniej scenariusz ze studia wyniósł jeden z aktorów drugoplanowych, który niedaleko sklepu Casey pracował nad innym filmem z Georgem Clooneyem. Wdzięczni fani książki napisali do sprzedawczyni list otwarty, w którym podziękowali jej za nie wyjawienie żadnych szczegółów."

żródło pudel, ale informacje ponoć prawdziwe.
Zastanówmy sie, kto to mógł być? xDxD

ocenił(a) film na 1
paulaeve

Eeee to ja słaba jestem. W tydzień przeczytałam:(

Marta---> Wszystkiego najlepszego z okazji 18-tych urodzin:)
Miłości, szczęścia i wszystkiego naj:)

Czytałyście coś tak żałosnego?
ooo własnie Pattinson ma dziś urodziny jak ja mogłam zapomnieć o.O
wszystkiego najlepszego, jesli to czytasz Robert
ehem...

czyta, mówił mi...

Wszędzie pełno takich pierdół, ale żal :/

ocenił(a) film na 4
Slipknotka

Dziękuję bardzo ;]
i wzajemnie!
O kurczę, ale staro się czuję ;)

marta123_123

obawiałam się wczoraj tego:(........................

Luelle

Slipknotka i Marta wszystkiego NAJ NAJ!!!! Duzo zdrowka i samych wampirow na waszej drodze ;D

Didii86

taaa no właśnie .
i dużo dzieeeeeeeci . ^^
pół wampirzych . ^^
jesli takie chcecie ; DDD

ocenił(a) film na 4
PaCiik

Błagam, tylko nie dzieci! Nie cierpię dzieci ;)

marta123_123

No, to wszystkiego najlepszego i braku dzieci jeśli tak bardzo nie chcesz ;)

paulaeve

jej, ja mam młodsze rodzeństwo i mam często ich dosyć xD no, tylko nie mojej 3-letniej siostry( chyba, że mnie bije. tylko ona może mnie bić xD)

Luelle

a ty czemu nie możesz się znęcać co . ?
xdd . jaka paaatolaaa ; DDD .
ja jestem sama . ; // .
nie mam rodzeństwa

PaCiik

hahahahahahahahahahahaha xD http://www.horror.gildia.pl/imprezy/wystawy-grozy/wampiry-strzygi-i-spolka kto idzie? xD

PaCiik

Ja mam młodszego brata (5 lat) i młodszą siostre (11 lat). Bracisyek to (na razie) aniolek, ale siostra... Nic tzlko by uprzykrzala zycie swojej doroslej siostrze, eh.

paulaeve

ja mam 8 letniego brata i 3-letnią siostrę xD horror xD

ocenił(a) film na 7

Ja narazie nie mam rodzeństwa ... Ale za około 2 tygodnie będzie siostra .. Już się boje ... :P

asiunia_952

Ja mam o rok mlodszego braciszka ;p My jestesmy idealnym rodzenstwem ;D

asiunia_952

No proszę bardzo..i kto tu ma sie czuć staro:/ Y mnie bracia trzej już przed 40 :/ Masakra...już nawet zapomniałam jak to jest czekać w kolejce do łazienki xDDDD(takie były uroki mieszkania w bloku)
Zazdroszczę!!!

aneess

Nie czuj sie staro.....i tak Ci recz, ze z was wszystkich ja tu jestem najwieksza starucha ;p

Didii86

Heh miło...a mogę wiedzieć ile masz lat? :)

aneess

Najlepszy rocznik....1986...tyle co Rob ;p W kwietniu mialam 23 urodiny

Didii86

ja mam 22:P aż wstyd sie przyznawać:P No to witam już byłą nastolatkę(bo tak to sie już chyba mówi)

aneess

Az zal , ze nie spotkalam zadnego wampira na swojej drodze jak mialam te 17 lat ;p

Didii86

ehh nawet nie wiesz co przeżywałam gdy czytałam pierwszy raz książkę w tamtym roku xDD świeczki w oczach...a tak sie chciało by wrócić do nastu lat ://

aneess

Na pocienie mam to , ze w Londynie na topie sa teraz ciuszki z myszka Mikie, postaciami z kreskowek, komiksow itp. Wiec tak odziana, bez makijazu, moge uchodzic za goraca 18 ;p

Didii86

jesteś teraz w Londynie? ;D

Bella_Lioness

taka to sobie pożyje ;// xD Ehhhh.......

Didii86

heheh zazdroszczę. Wyszłam dziś w mini jeans i leginsach i patrzyli sie na mnie jak na idiotkę xDD cóż Polska.... a przecież Kielce to nawet spore miasto xDD

aneess

Tak..od 3 lat ;p Doskonale Cie rozumiem!!! Srednio raz na 2 miesiace jestem w POlsce i przy ojej ostatniej wizycie wyszlam w leginsach, tensowkach i jakiejs tam sukience na miasto, a ludzie sie na moj widok ogladali jakbym byla jakims Vipem ;p Choc moje miasto jest mniejsze od Kielc (65 tys.)

Didii86

i co ? studiujesz tam? ;D

Bella_Lioness

Lenie sie ;p Pracuje tylko dwa dni w tygodniu, a decyzje o studiach przekladam z roku na rok....:/

Didii86

Nie no heh na prace również nie narzekam:P:P cały dzień net pod nosem i szaleje sie:P
Sama chętnie bym sie gdzieś wyrwała z POlski..ale gdzie??

aneess

Dawaj do Londka ;D
<za krotki>

Didii86

cóż,niektórych ludzi sie nie zrozumie,bardziej eleganckie ciuszki,luźniejsze okulary i czujesz sie jak Vip xDD

aneess

Przez pierwszy rok gdy przyjezdzalam do Polski czulam sie zazenowana....teraz sie juz calkowicie znieczulilam, a jak ktos sie za dlugo gapi to poprostu rzucam ostrym komentarzem ;p

Didii86

Moja mam zawsze narzekała na brak dobrych manier z mojej strony jeśli chodzi o takie akcje...muszę być grzeczna bo w koncu facet zacznie sie za mnie wstydzić xD

ocenił(a) film na 2
aneess

http://www.newmoonmovie.org/2009/04/wild-rumors-filming-in-poland-gianna-cast-ki m-kardashian-in-new-moon/

a może jednak ???!!!

Catalina

Przeciez masz tam napisane , ze to byla informacja podana na prima aprilis.....

aneess

Moja droga ;p przy mamusi to ja zawsz jestem grzeczna...ale tak.... "Czego oczy nie widza tego sercu nie zal" ;p

ocenił(a) film na 7
Didii86

a widział ktos, żeby przy mamusi i tatusiu źle sie zachowywac??!!

stupidlamb

a i owszem ;D
ja się zawsze źle zachowuję ;o