PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491960}

Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 178 tys. ocen
5,5 10 1 178387
2,7 35 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Wiadomości z planu

użytkownik usunięty

Co powiecie na temat, w którym będziemy pisać o jakichś ciekawych newsach z planu itp.? No to zacznę.

1. Dla tyc co jeszcze nie widzieli na stronie głównej filmweb pojawiła się dzisiaj ciekawa wiadomość. Oto link:
http://www.filmweb.pl/Autor+%22Z%C5%82otego+kompasu%22+re%C5%BCyserem+%22Ksi%C4% 99%C5%BCyca+w+nowiu%22,News,id=48079

2. Taylor Lautner przygotowuje się już do roli w kontynuacji "Zmierzchu". Aktor ćwiczy na siłowni aby ukształtować odpowiednio sylwetkę.

marta123_123

bo Selena Gomez jest przyjaciólką Taylora.....:/

ocenił(a) film na 7
Luelle

No tak tyle to wiem ... Ale i tak się zastanawiałam czy coś przeoczyłam ..:P

ocenił(a) film na 4
asiunia_952

A czy to nie jest jakaś gwiazdka Disneya? Tak mi przynajmniej wygląda...

ocenił(a) film na 7
marta123_123

No to dobrze ci wygląda ... :P Jest gwiazdką Disneya

asiunia_952

czyli jest wszystkim, czego nienawidzę xD

ocenił(a) film na 7
Luelle

Doskonale to ujełaś . :P
Jezu jak mnie irytują takie gwiazdki ... ;/

asiunia_952

tak..... to są dzieci, ubierające się jak dorośli i zachowujące się jak dorośli - to są rzeczy, których nienawidzę:/ z twarzy - dziecko, ubrane jak dorosłe:/ no i jeszcze lansują się na wielkie gwiazdy, a zagrały tylko w jednym disneyowskim serialiku dla ćwierćinteligentów:/

ocenił(a) film na 4
Luelle

No to, jak widać, można jednak trafnie ocenić człowieka po wyglądzie. A przynajmniej łatwo rozpoznać disneyowską gwiazdkę - słodka buźka, opalona skóra, idealna fryzurka, pełny makijaż i, jak koleżanka wyżej napisała, zachowują i ubierają się, jak dorośli, a mają 15-17 lat

ocenił(a) film na 7
marta123_123

Na prawdę .. Kogo jak koga ale te gwiazdeczki można rozpoznać odrazu .. Grrrr ... Aż mam mdłości ... Myślą że są spoko i luzik ... Dużo takich gwiazdeczek próbowało się wprosić do NM . Ale bym się wkurzyła lekko mówiąc gdyby im się udało ... Zepsuli by cały film . ; /

asiunia_952

ten słodki wyrazik na twarzy to tylko przykrywka. wewnątrz są "dzikimi sukami", jedna drugą jest gotowa publicznie obrzucić błotem, czy (większy dla nich cios xD) - odbić chłopaka xD jak jedna drugiej to zrobi to już jest wojna!!! xD

ocenił(a) film na 7
Luelle

Ta ...skandale nie skandale .... Przecież to jest masakra jakaś ... ;/

asiunia_952

taaaaa xD pamiętam jak mnie rozbawiło jak jakiś wyjątkowo radosny człowiek ogłosił na świecie, że Miley Cyrus nie żyje xD Nawet zrobił na komputerze jej nagrobek xD to było wspaniałe xD nigdy tak się nie ubawiłam:P jednak ludzie to mają pomysły^^

Luelle

hehe no fakt,było trochę zamieszania.
Kurde nie było mnie parę godzin a fakt..tyle już komentarzy. Dziewczyny szalejecie!!:D

aneess

to nasza specjalność xD

Luelle

zauważyłam..ale mam nadzieje że na "tej specjalności" nie koniec...

aneess

oj, na pewno xD co to się będzie działo jak pojawi się teaser... xD

Luelle

No tak w tedy to juz orgazm na całego :)

aneess

ooo, proszę, proszę co sie tu wyprawia.
To wszystko przez ciebie Lue! Manipulujesz biednymi ludźmi ;0;D

Bella_Lioness

Czy ja wiem..po prostu ma dar manipulowania hmm telepatycznie xDD

Bella_Lioness

BL! Pojawiłaś się!!! xD
tak, to ja, wstrętna manipulantka xD najpierw zręcznie zmieniałam temat na Hardwicke, by ją zjechać, a teraz sprowadzam ludzi na złą drogę xD ciebie to już dawno temu spotkało, BL.... Niech sobie przypomnę.... 1,5 roku temu, oczekując na Twilight? xD

Luelle

jak zapowiedziałam, tak i jestem ;D
a prawda, prawda. Kupa czasu już minęła ;D

Bella_Lioness

co tak zaniedbałaś wszelkie fora o NM i reszcie, Twin? xD no, tłumacz się, bo jak do mnie w wakacje przyjedziesz to ci dam za to tęgie lanie xD ho ho ho! xD

Luelle

Czyżby Ci groziła klapsem BL????????? xDD
Zawsze możesz złożyć na nią zażalenie...

aneess

oj, nie złoży, bo wie, że potem będzie spała w budzie psa sąsiadów, a nie w moim domu xD

Luelle

No fakt,jednym słowem ma przeje*** :D Chyba że do proboszcza...

Luelle

zasiedziałam się u Bohy no!^^
poza tym twilight forum się trochę zapuściło;0
tu, jak na razie dziewiczo ;D

Bella_Lioness

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee xD Twinie, ty sobie uważaj, bo ci zepsuje opinię w wiosce! ;>

Bella_Lioness

.......takie rozmowy niekontrolowane co? :D

Bella_Lioness

JESZCZE dziwiczo. Przed premierą na te forum najedzie horda antyfanów xD tak samo było z Twilight.... a tak było tam przyjemnie.... nasze stare rozmówki pewnie gdzieś są.... na ostatnich stronach xD a pamiętasz naszą grę, gdzie kazdy był jakąś postacią xD Ja byłam Alice i ciągle cię straszyłam swoją jazdą samochodem i ciągle uciekałam od Kate i Mary..... Hahahaha! pamiętasz tą wspaniałą,, całostronicową scenę miłosną między Emmettem a Oni Moon!!?? popłakałam się wtedy xD trzeba to znaleźć! to legenda! xD

Luelle

BL, mojej opinii nie można już bardziej zniszczyć xD ludzie i tak myślą, że polują nocą w Puszczy Kampinoskiej xD

Luelle

coś się da zrobić ;D
a to pamiętam ;D hehe, zaszantażujmy tym bohę! może już zapomniała ;D;D

Bella_Lioness

zonk............................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................. jaka boha? xD

Luelle

boha-terka lolu ;D;D
zdążyła przybrać wiele pseudonimów ;D

Bella_Lioness

ja ją znałam pod pseudonimem "B" xD Bohaterka ma wiele twarzy xD Pamiętam z nostalgią, jak to pokłóciłysmy się o twarz Kristen xD To był początek wspaniałej przyjaźni xD

Luelle

tak. a jak się dowie, że niestety nie jadę na wycieczkę do wrocka, to mnie posieka na kawałki ;D
taka to przyjaźń ;D

Bella_Lioness

to w końcu nie jedziesz do wrocławia? xD to gdzieś w końcu jedziesz (oprócz do kampinosu xD)?

Luelle

jadę jeszcze do Bośni 31 lipca ;D poza tym to nie wiem ;D

Bella_Lioness

Bośni!!?? i Hercegowiny!!?? czy zwykłej Bośni? xD bo wiesz, w lipcu będziesz u mnie xD

Luelle

ciul wie, gdzie to jest ;D mówią na to Bośnia/Chorwacja ;D
ale tylko na tydź!! a poza tym 31 to sam koniec miesiąca xD

Bella_Lioness

wiem,wiem... xD lipiec rezerwujesz dla mnie xD

Luelle

cóż, mi to pasuje xDxD <będzie fun! i egzorcyzmy;o>

Bella_Lioness

i Full Moon Ritual, pamiętaj xD weź jaką sukienkę xD

Luelle

a no kurde fakt. tylko mam taką wieśniacką czarną i taką ładniejszą morsko-czarną satynową...<myśli>
którą by tu...;D

Bella_Lioness

masz czas wyboru.... xD

Luelle

Panie jak sie rozpisaly... ;p

<za krotki>

Didii86

Tia... Te wszystkie plotki są masakryczne.
A jak widzę te wszystkie gwiazdki typu Jonas Brothers, Miley Cyrus czy Zac Efron to ciśnienie mi się podnosi.
Bo bez obrazy dla fanów ale gdyby Disney nie potrzebował takich wystylizowanych i posłusznych gwiazdeczek to oni nigdy nie zostali by aktorami.

A tak w ogóle to witam panie:)Malina się kłania. *podaje łapkę*

A wracając do Księżyca w Nowiu.
Jak myślcie. Ta część będzie bardziej udana od tamtej?
Ja mam taką cichą nadzieję że jednak ten reżyser zna się na efektach specjalnych i że nie da ciała.

maaalina_

Miejmy nadzieje że będzie lepiej. szerze to pokładam wielkie nadzieje co do tej części książki. Uwielbiam NM a wiedząc że zajmuje sie nią taki reżyser - czuje że sie nie przejadę. Chyba że ten scenariusz co krąży w sieci to częściowa prawda - w tedy __________ >>>>zgon<<<<

aneess

oj jaki scenariusz mozesz powiedziec pare słow o tym?

tenisgirl

krąży sporo tych scenariuszy do NM po sieci...oczywiście fanowskie.

aneess

Mam nadzieje ze nie zmienia duzo bo Ksiązka jest rewelacyjna;d przeczytalam ja jednym tchem 4 czesci w 4 dni:D znajomi myslemi ze czytam jakis slownik ze taki gruby:D hihi. Chociaż niewatpliwie beda musieli skrocic to i owo zeby sie zmiescic w jakims rozsadnym czasie a nie tak jak w Wladcy pierscieni ze tylek niemilosiernie bolal od siedzenia:D