Dla mnie był po prostu strasznie słaby .Czy tylko ja tak uważam ? . To straszne , że
mnóstwo nastoletnich dziewczyn sie tym podnieca ...
Zgadzam się, że to straszne i ten film (książka też) są bezndaziejne ale ta część i tak była dużo lepsza od poprzednich.a co do nastoletnich dziewczyn... sama takową jestem ale się nie podniecam, i z ulgą stwierdzam że moje koleżanki też nie, a te co się podniecały to już im przeszło.
Uff aż mi ulżyło ;p . Myślałam , że tylko ja ma takie zdanie na temat tego filmu .Książki nie czytałam , więc nie oceniam. Właściwie to szkoda , że taki słaby ten film , bo historia sama w sobie jest nawet ciekawa , gdyby tylko inaczej ją pokazać, mogłaby to być jedna z lepszych produkcji o wampirach ;p . Btw ten film wydawał mi się strasznie ponury i ciemny co też jest bardzo dziwne ...
"Teraz to ja mogę legalnie gnoić ten cały Zmierzch "- powiedział kolega , który był ze mną na seansie ;)
Chyba tylko 1 trzymała poziom. W reszcie Bella tylko drze się, albo udaje twardą. Cały film polega na tekstach ''Jesteś moim całym światem , nie pozwolę Cię skrzywdzić - Ależ nie, ratuj siebie. Ja mogę zginąć''. Przesada.
"Teraz to ja mogę legalnie gnoić ten cały Zmierzch "- powiedział kolega , który był ze mną na seansie ;)- ''inteligentnego'' masz kolege, ktory ''podnieca sie'' bo moze ''gnoic'' Zmierzch
Hah spoko . To , że inteligencją nie świeci to akurat żadna tajemnica ;p . No ale nie powinnaś go oceniać wcale nie znając ;)
Książka była o wiele lepsza, jestem rozczarowana filmem. Mam nadzieję że "Przed Świtem" przedstawią o wiele lepiej, że pokażą klasę.
Rzadko kiedy film zachwyca, tak jak książka potrafi zachwycić. W moim odczuciu saga "Zmierzch" dużo straciła przez wyreżyserowanie, gdyż zawiodłam się strasznie. Ta część sagi wydaje mi się najlepsza, w końcu coś ciekawego się działo.
Film może się podobać, ale podoba mi się tylko ze względu na książki. Gdyby nie to, pewnie po "Zmierzchu" następnych części bym po prostu nie obejrzała.