Bella grana przez Kristen to główna bohaterka.
Przyglądając się jej poczynaniom można by ją oskarżyć o zbytnie przywiązywanie wagi do rzeczy przyziemnych.
Aby Kermit nie zarzucał mi ,że mój wywód to elaborat ,z dedykacją dla niego wszystko napiszę w ładnych punkcikach ;)
1.Edward dysponuje dużą ilością mamony.
2.W garażu wampirza rodzinka przetrzymuje szybkie samochody.
3.Przemienienie w wampira będzie jej gwarantowało życie pełne bogactw.
4.Rodzice Edzia mają na własność wyspę-kto by takiej nie chciał.
5.Jacob nie ma dużo kasy więc to jest prawdziwa przyczyna odrzucenia jego miłości :P
6.Edward w słońcu świeci się jak diament ,od tego momentu nie musiałaby nosić świecidełek.
7.Gdyby jeszcze dołożyć chęć zysku i brak skrupułów Bella mogłaby się pokusić o utworzenie czarnego rynku wprowadzając masę wampirzą(w końcu świecą się jak diamenty)
8.Dzięki temu ,że jako wampir można się poruszać bardzo szybko zaoszczędziłaby na biletach :P
9.W książce największą uwagę zwracała ma wygląd swojej ,,miłości” określała go ,,młodym bogiem” i tak potrafiła przez 3 strony :O
10.Nikt nie mógł czytać jej w myślach więc Edward nie poznał się ,że chodzi jej o jego klatę :D
W takie upały to w cieniu pod drzewkami a nie na miejskiej saharze :P
Papiery oczywiście przyjęli więc dołączyłam do zacnego grona studentów :D
no to teraz będziesz się tylko staczać w dół, po ukończeniu tego etapu edukacji. Mury uczelni opuścisz zdegenerowana do szpiku kości :P
jakbym chciał pooglądać ludzi w autobusie, to bym się przejechał środkiem komunikacji miejskiej :P
no ale nie śmieję się, nie wszędzie najwidoczniej jeżdżą autobusy :P
nie wiem czy tacy jeżdżą w autobusach, bo rzadko korzystam. Wiedziałem za to ok. 60-letnią kobietę grającą na Game Boy'u :P
ps. niektóre narody nie powinny zdobywać mistrzostwa i świętować.
http://ms2010.interia.pl/ms2010/news/dwie-ofiary-smiertelne-po-fiescie-w-hiszpan ii,1505344
W każdym państwie znajdziesz debili :P
Babcia to prawdziwy okaz,ja dzisiaj w tramwaju jechałam z Cyganką co grała na miniakordeonie(właściwie to nie wiem co to było) :P
Ja jak miałam manię na punkcie Edzia (Nortona) to wszystkie filmy z jego udzialem obejrzalam w tydzien;p
Witam Cytrynkę i Ropucha, upał potworny co? Ja nie wychodzę chyba z domu, zacznę prowadzić nocny tryb życia, bo po prostu oddychać nie idzie... Zwłaszcza, że już wróciłem znad morza...
Taaa ja już się nigdzie nie wybieram.A nie miałam sobie z kumpelą obejrzeć Czwarty stopień przy wódce czy winie :D ale to w środę
W nocy to jest niesamowita ulga - wychodzisz, utytłany i spocony jak warchlak po upalnym dniu z dusznego domu, a tu - miły chłodek i 20 stopni na dworze... Ouch...
Tak, najlepiej w pantalony same ;-)...
A ostatnio sobie wypas koszulkę kupiłem skoro o tym mowa :-). Coś w tym rodzaju:
http://www.dynatrendz.com/store/product_images/c/432/mens_versace_T-shirt__68341 _zoom.jpg
Zajebiście leży, polecam.
Przejedz sie na kilka dni do Wloch... Rzym, Ankona, Asyż...
Tam temp. by ci odpowiadala... xD
Dzieki czemu dobrala sie do majtek seksownego wampira... Ciekawi mnie jednak jak owy wampir mogl dojsc (?) Podobno są twardzi jak marmur wiec podejrzewam ze z tym problemu nie mieli. Ciekawi mnie tez czy Edward mial non stop marmurowego...
Haha ale ja jestem ciekawa ,że jak on krwi nie miał i serce nie pracuje ,no to jak :P
Niby ma ten wampirzy jad ,no ale on by zniszczył plemniki a tu bach dzidziucha będą mieli :O