Bella grana przez Kristen to główna bohaterka.
Przyglądając się jej poczynaniom można by ją oskarżyć o zbytnie przywiązywanie wagi do rzeczy przyziemnych.
Aby Kermit nie zarzucał mi ,że mój wywód to elaborat ,z dedykacją dla niego wszystko napiszę w ładnych punkcikach ;)
1.Edward dysponuje dużą ilością mamony.
2.W garażu wampirza rodzinka przetrzymuje szybkie samochody.
3.Przemienienie w wampira będzie jej gwarantowało życie pełne bogactw.
4.Rodzice Edzia mają na własność wyspę-kto by takiej nie chciał.
5.Jacob nie ma dużo kasy więc to jest prawdziwa przyczyna odrzucenia jego miłości :P
6.Edward w słońcu świeci się jak diament ,od tego momentu nie musiałaby nosić świecidełek.
7.Gdyby jeszcze dołożyć chęć zysku i brak skrupułów Bella mogłaby się pokusić o utworzenie czarnego rynku wprowadzając masę wampirzą(w końcu świecą się jak diamenty)
8.Dzięki temu ,że jako wampir można się poruszać bardzo szybko zaoszczędziłaby na biletach :P
9.W książce największą uwagę zwracała ma wygląd swojej ,,miłości” określała go ,,młodym bogiem” i tak potrafiła przez 3 strony :O
10.Nikt nie mógł czytać jej w myślach więc Edward nie poznał się ,że chodzi jej o jego klatę :D
Może wampiry się pompują podczas stosunku (jakies nieznane ruchy dla śmiertelnych czy jak)...
A może Jacob był ojcem dziecka Belli? 1. Szybko rośnie 2. Serducho napier... bije;p 3. Gorący skurczybyk (jacob i renesme) no i 4. renesme uwielbiala jacoba bardziej niz ojca
aaa widzisz, sprytna ta nasza Bella. ciekawe co jeszcze uknuła... czyżby sam wypadek z vanem Tylera bo podejrzewala iz Edzio jest jakiś "inny"?;>
A niby tak rozpaczała jak Edzio uciekł a tak radośnie składała motocykle :P
Idzie tam gdzie wywęszy interes :D
a Ty tylko o pompowaniu podczas stosunku, a masz ten wibratorek co go się pompuje ?Koleżanka ostatnio mówila że dobry jest
a co, chcesz pożyczyć na analne eskapady ze swoim chłopakiem? to już jeden nie wystarczy muszą być dwa? o fuck, to niezle rozjechany jestes...
nie chciałem się z koleżanką pobawić, ona fajnie do buzi bierze, a gadałą że by chciałą jeszcze dwa baty niżej, ale nie lubi obcych , a ma tylko mnie
powiedziales jej ze jestes rezyserem z holiłódu? bo inna raczej na ciebie nie poleci
Bella jest śliczna, słodka, miła, wrażliwa, mądra, inteligentna, Ja sie nie zgadzam z opinią tematu
Tuż po nakręceniu "Księżyca w nowiu" została (Kristen Stewart) wezwana przed sąd w Los Angeles, z zarzutem nagabywanie oficera policji do seksu. Ostatecznie trzy dniowy proces zakończył się uniewinnieniem z powodu braku dowodów.
Widzisz, chwila odpoczynku od Edwarda i już się wypina... A Charliemu nakłamała że dziewicą jest:((( Edziowi również
oo oficerem policji, ja narazie jestem starszy sierżant, to jeszcze troche i mam szanese na młódke
Limonka, ale jak ranić, czasem człowiek jest omylny, Ty też masz prawo do pomyłek
Ranisz mnie! Całkowicie zaprzeczasz mojej teorii :P Mogłeś sprytnie tak napisać swoje zdanie abym się nie zorientowała :P
CO?Taki podły jesteś :P Ja tu sie postarałam poszukałam dowodów i stworzyłam swoją teorię spiskową a ten ,że wariatka :P
Wybitnych ludzi nigdy świat nie zrozumie ;)
"W 1976 roku Brytyjska Akademia Sztuk Filmowych i Telewizyjnych uznała go za najlepszego aktora telewizyjnego"
Nie żebym się chwalił :P
Tu się zgodzę, bo ta teoria tyczy się i mnie ;p
dowody są płytkie, ona nie byłą blacharą, była taka słodziutka, chciała jak najlepiej, nie raniąc za dużo osób ;p
Jacoba przecież nie dręczyła z czystego altruizmu tylko WODZA PLEMIENIA dla córki chciała. To potwierdza wywód Limonki.