Kogo wolicie ??
Oddaj swój głos na któregoś z nich !
( możesz oddać jeden głos dziennie )
Jacob 0
Edward 0
np.
Jacob 1 ofkors ;*
Edward 0
Zagłosuj ;)
Edward 379 :)
Jacob 375
Chciałam jeszcze dodać, iż niektórzy głosują częściej niż raz dziennie!, a chyba nie tak miało być...
Masz rację na poprzedniej stronie 3 użytkowniczki dodały 2 głosy w tym samym dniu :) Na Jacoba!!! I to powtórzyło się dwukrotnie!!!
Edward 380!
Jacob 375..
No dokładnie...Bo Edward miał spora przewagę a potem naraz Jacob prowadził...A teraz znowu jest tak jak powinno być!
A ja jestem ciekawa gdzie wy widzicie tu że trzy osoby glosowały w jednym dniu dwa razy na Jacoba bo ja patrzałam i nie wiedzę?
A chyba takim, że na tym nowym śmiesznym filmwebie liczy godzinami, poza tym nie ja sama to zauważyłam, a nie słyszałam o zbiorowych halucynacjach na odległość :)
Nie no ja nie twierdze że tak nie było , bo pokombinowali było przedtem z data i było dobrze teraz jest na godziny ,dni i może się wydawać że ktoś glosuje po dwa razy tylko tak spytałam bo byłam ciekawa czy czasem ja się nie pomyliłam nie to że się czepiam czy coś :)
Moja droga Demonico85! No niestety Ty jesteś jedną z tych osób, które głosowały dwa razy w ciągu dnia! <zobacz sobie na 17 stronie-Twój głos został dodany dwukrotnie przedwczoraj> Ale to na pewno był wynik niedopatrzenia, a nie zamierzony ruch, więc nie róbmy burzy i bawmy się dalej:) Ps. Nie mogę się przyzwyczaić do tego nowego filmweb;/
No dokładnie było dobrze to chcieli ulepszyć zamiast tego pogorszyli a szkoda gadać pozdrawiam :)
no dobra nie wiem o co ci chodzi z tymi 3 głosami ;/ jest Edward 380 Jacob 379. gramy uczciwie, nie ma oddawania 3 głosów...więc ja +1 dla Edwarda. ;D
Edward 381
Jacob 379
Edward 383+1=384
Jacob 383
dodam datę i godzinę: )*****************27.05.10 ************1:18*******************
W ksiazce wole edwarda jest takim idealem:D ale w filmie jest denny.... i patinson kompletnie nie pasuje do tej roli...
Jacbob jest slodziutki :*