Kogo wolicie ??
Oddaj swój głos na któregoś z nich !
( możesz oddać jeden głos dziennie )
Jacob 0
Edward 0
np.
Jacob 1 ofkors ;*
Edward 0
Zagłosuj ;)
zdecydowanie Jacob ; D
jest przystojniejszy, lepiej zbudowany, bardziej męski < 3
edzio jest straszny !
Oczywiście , że Edward
jest nieziemsko przystojny;**
i te jego powalające spojrzenie;)
też nie lubie facetów z
długimi włossami;)
Oczywiście że Edward ;)) ;****** Jacoba nazwalam Psiakupa ;P
Edward jest boski i śliczny a Jacob włochaty - dobrze widać że Edward jest lepszy i boski ;) <3333
Zdecydowanie Edward:)
Jego miłość jest prawdziwa i szczera, czego trudno doświadczyć w dzisiejszym swiecie.
Edward zdecydowanie ;))
a Jacob od samego początku mnie denerwował, nigdy go nie lubiłam. ;//
no wiesz jednak swoje wiem.
ja wolę Jacoba niż Edwarda i tobie nic do tego ;p
;)
Chyba nie wiesz co piszesz Jacob ciepłe kluchy to Edzio jest ciepła klucha która daje się manipulować kobiecie wszystko co Bella chce to robi jak na skinienie palca a Jakob właśnie nie boi się postawić i powiedzieć Nie!!!!.Zdecydowanie Jacob a Edward nie!!!
nie prawda najlepsi sa w Zmierzchu :)) paru by sie znalazlo ale najlepsi sa doktorek Carlisle Cullen ,Emmett Cullen, Edward i Mike Newton
zdecydowanie JACOB, ciepły, żywy, przystojny
Edward? wzrok kota mającego rozwolnienie, w książce lepiej się
prezentował...
w filmie wybieram Jacoba / w książce - Edwarda
ps. zgadzam się, że Carlisle, Emmet i może Jasper są przystojni :>
Dobre! Popieram, najlepsi są z Volturi!
Zwłaszcza ten blondyn...
Ale jak już mam wybrać to Jacoba wolę.
Jakoś tak.
Od początku.
Amen.
Edwarda wzrok jest zniewalajacy i mozna w takie oczy patrzec a Jacob mimo tego ze ma ladne biale zeby to jest wstretnym malolatem!!!
w książce Edward ale Jacoba też lubię.No a w ekranizacji sagi oczywiscie Edward:-)Jacob ma piękny biały usmiech hmm?i jest umieśniony, ale osobiscie wolę facetów o postórze Edwarda:-D
Ja wybieram Jacoba, lecz polubiłam go dopiero jak zobaczyłam go w drugiej części ,gdy obciął włosy. Od tego czasu wygląda bosko xd
Jacob jest miły a Edward to zimny facet i taki nierealny
chociaż wilkołaki podobno nie istnieją ;)
Zdecydowanie wolę Jacoba a Edward to dla mnie takie nico. Jacob ma porządną klatę anie tak jak Edward dorysowaną. I tu widać kto się bardziej przyłożył i postarał do roli.
Ja wybieram Edwarda ponieważ podoba mi się i w książce i w ekranizacji ogólnie też uważam ze Jackob jest dzieciakiem w książce i w ekranizacji dlatego mnie denerwuje Tylor ;/
Wybieram Edwarda i zarazem Roberta ponieważ gustuje w inteligentnych facetach a nie dzieciakach typu Jackob Black ;p
Właśnie kończę Zaćmienie i stwierdzam że lepszy jest Edward widać jak bardzo on kocha Bellę a ona jego ale ona też jest jakaś inna.Niby jest Edwardem a przytulała się i całowała z Jacobem którego poprostu nie lubię mimo ze jest może ładny ale strasznie podły i głupi:P
hehe.. zgadzam się ;p Ja po zaćmieniu już nawet Belli nie lubię :D Ale za to całą rodzinę Cullenów uwielbiam!
To chyba źle słyszałaś.
i zgadzam się z katastroficzna91: Edward? wzrok kota mającego rozwolnienie, w książce lepiej się prezentował...
Jeśli chodzi o książkę to Edward ale jeśli chodzi o aktorów to Taylera bo Pattisona nie lubię po tym jak zepsuł rolę Cedrika w Harrym ,a do tego on się na Edwarda nie na daje bo taki żulowaty :D:D:D
Jeśli chodzi o książkę to Edward ale jeśli chodzi o aktorów to Taylera bo Pattisona nie lubię po tym jak zepsuł rolę Cedrika w Harrym ,a do tego on się na Edwarda nie na daje bo taki żulowaty jest :D:D:D
no to wyczyść uszy albo naucz się liczyć bo Jacob niedługo prześcignie Edwarda. ;)
zależy!
w książce-Edwarda
w filmie-tak pomiędzy,od szyi w dół wole Jacoba,a jeśli chodzi o twarz to ani jeden ani drugi...
Robert jest takim sztywniakiem....bleeeee
Ja na jej miejscu wybrałabym Jacoba. Jednak po przeczytaniu Zaćmienia Bella zaczela mnie wkurzac. Ciagle jest wielce pokrzywdzona i niezadowolona. Taka humorzasta, a wy co sadzicie??
Ja mam to samo zdanie o Belli,czytając książke tez mnie wkurzała...Nie wiedziała na którego się zdecydować i czy być z Jackobem...no,ale się zdecydowała na Edwarda,niech się lepiej trzyma swojej decyzji bo zdenerwuje mnie jeszcze bardziej :P ;)
Co to za pytanie...Oczywiście,że Edward...Ten pies Jackob może schować się do budy...
EDWARD jacob najbardziej wkurzył mnie w zaćmieniu, EDWARD JEST BOSKI I TYLE !!!!!! ...
Zdecydowanie Jakoba;*
Ja nie wiem co wy wszyscy widzicie w tym Edwardzie, przecież to laluś patrzeć na niego nie mogę, a w książce straszny sztywniak.Jacob jest dużo przystojniejszy i bella zawsze się z nim dobrze bawiła, a z Edwardem to tylko by się przytulali zanudziłabym się z takim;)