Kogo byście widzieli w rolach Zmierzchu z polskich aktorów moja lista jest następująca:
Edward Cullen - Paweł Małaszyński / Filip Bobek
Isabella "Bella" Swan - Karolina Gruszka
Jacob Black - Mateusz Damiencki
Alice Cullen - Julia Kamińska
Jasper Hale - Sambor Czarnota
Esme Cullen - Katarzyna Żak
Emmet Cullen - Maciej Mikołajczyk
Rosalie Hale - Weronika Książkiewicz
Dr Carlisle Cullen - Piotr Adamczyk
Paul - Marcin Bosak
Leah - Maja Hirsch
Kajusz - Modest Ruciński
Aro - Jacek Braciak
Trochę się nudzę przed kompem i dlatego wymyślam takie bzdety : )
Ale Bobek moglby byc .Kaminska, Ksiazkiewicz, Adamczyk, Bosak ,Hirsch -tez ok .Zwlaszcza A damczyk .
ale czemu śmiech ??? Co wy chcecie od niej ? Ja w ogóle jestem oburzony jej tak niską oceną na FW ! A przecież dzięki polskim wspaniałym serialom jest ona ubóstwiana...
Kaśka Cichopek... niech lepiej zostawie w tym tancu z gwiazdami czy w tym jak oni spiewaja, nie pamietam. Co do aktorzenia... Tak samo ją sie fajnie oglada jak Kaje Paschalską. Bełt.
Edward - Mariusz pudzianowski
Bella - Jola rutowicz
Jacob - Jerzy Sthur
Jasper - Tomasz lis
Alice - Małgorzata Foremniak
Emmet - Kuba Wojewódzki
Esme - Jakaś zdżira
Rosalie - jak wyżej
itd itp
i weź ty się odczep ode mnie, jak masz jakies problemy to sie zglos do specjalisty a nie wyzywaj sie na obcych
nie, nie spotkalam osobiscie. za to sporo szerszeni wpadlo do mnie ostatnimi czasy i musialam w nie pufą rzucać:(
ostatnio pisałaś jak po prochach, chyba że masz schizofrenie, albo jakiś inny udar.
a widzisz, zobaczylam coś niezwyklego na niebie i chcialam sie z tym podzielic. teraz juz mniej wiecej wiem co to bylo wiec juz olalam sprawe.
poza tym ciesze sie ze to nie bylo ufo;]
no ale popatrz tylko na nią
http://www.filmweb.pl/person/Katarzyna.Cichopek
taka słodziutka, lizałbym ją jak lizaka
a wez, za kilka lat bedzie miala doje jak krowa na łące. a za 30 bedzie miala wysuszone woreczki zamiast biustu
ohh tak takie dojne, ahh...
ale mniejsze jędrne też lubie, a Ty jakie masz ? może wypieścić ? ;p
skoro tak twierdzisz. nie wiem czy wiesz co to jest MASAŻ. poza tym ta "chemia" o której mówisz posiada składniki naturalne, które ubywaja wraz z wiekiem. te skladniki normalizują ich poziom w skórze. zanim się wypowiesz na jakis temat to troche poczytaj.
człowieku, przeczytałam tyle ksiazek na ten temat ze mozesz sobie paplać a ja tylko bede kiwala glowa z politowaniem. nie wypowiadaj sie na temat o ktorym nie masz zielonego pojecia. ja na temat twojego dilerstwa sie nie wypowiadam.
po za tym, taka Cichopek czy inna "gwiazdeczka" wydaje dziennie więcej na kosmetyki, niż ty rocznie, więc kto tu będzie miał doje ?? :P
niekoniecznie one tym gwiazdeczkom slużą. poza tym... kto będzie wydawał więcej rocznie na kosmetyki, gwiazdeczka czy też zakład kosmetyczny (badz firma kosmetyczna) z ktorej owa gwiazdeczka korzysta? pomysl.