Kogo byście widzieli w rolach Zmierzchu z polskich aktorów moja lista jest następująca:
Edward Cullen - Paweł Małaszyński / Filip Bobek
Isabella "Bella" Swan - Karolina Gruszka
Jacob Black - Mateusz Damiencki
Alice Cullen - Julia Kamińska
Jasper Hale - Sambor Czarnota
Esme Cullen - Katarzyna Żak
Emmet Cullen - Maciej Mikołajczyk
Rosalie Hale - Weronika Książkiewicz
Dr Carlisle Cullen - Piotr Adamczyk
Paul - Marcin Bosak
Leah - Maja Hirsch
Kajusz - Modest Ruciński
Aro - Jacek Braciak
Trochę się nudzę przed kompem i dlatego wymyślam takie bzdety : )
życie daje mi w kość, muszę być spokojny, bo jak bym nie był, to już bym dawno popełnił jakąś okrutną zbrodnię :P
lece spac. ;P jutro jade na Koszmar z ulicy Wiazow i musze sie wyspac. ;P. papa.
Oooo, Vapimr, stary, Ty nadal tutaj szalejesz :)? Mi już by się dawno znudziło :D. Zwłaszcza, że nie ma tutaj godnych przeciwników :).
Nieźle dajesz wycisk tym szmatom, ale ja polecam się przerzucić na UPADLEGO WIDZA - z niego to dopiero jest chłopiec do bicia :). Ja od pół roku wyładowuję na nim wszystkie zmartwienia dnia codziennego i nie uskarżam się na jego opór :). Wiesz, tak stale go traktuję niczym koty w liceum czy gimnazjum XD.
już myślałam, bo głównie vampir sie wyklocal ze mna i limonką, a ty napisales w liczbie mnogiej. japonke pozdrowil i prawie jej w dupe wszedl.
Miałem na myśli inne osoby z innych tematów. Nie wszystko kręci się dookoła Ciebie...
napisales to w tym temacie. w ktorym sie wyklocalam z vampirem. ty napisales ze niezle pojechales szmatom. co mialam myslec innego? jakbys to napisal w innych tematach to bym nawet tak nie pomyslala. teraz bym mogla np napisac do vampira "twoj kolega chujem smierdzi" ale nie mialabym na mysli ciebie (jednak w temacie nie byloby zadnego innego kolegi vampira). Jakbys TO odebral?
Nijak bym tego nie odebrał, bo kompletnie by mi to zwisało... Co mnie interesuje, jakie ktoś ma o mnie zdanie po drugiej stronie monitora? Jako tekst wyświetlany na ekranie?
Nie życzę sobie by ktokolwiek tak o mnie mówił czy pisał. Czy to postać zza monitora czy też wuja czy były facet. Jestem normalna, nie ciesze sie jak debil gdy ktos mnie obrazi.
A ja bym się cieszył. Bo jeśli ktoś by mnie obrażał, to oznacza, że nieźle musiał dostać ode mnie w dupę, że chce się zemścić ;-).
I co nazywasz "obrazą"? Na serio się obrażasz, wyzywając się z kimś przez Neta? Bo dla mnie to raczej forma rozrywki.
Mam ich bardzo wiele i są mocno zróżnicowane. Ponadto, z tego co widzę, to Ty również nie stronisz tutaj od spamu. Tyle, że w innej formie.
Jak chcesz poznać kolejną z wspomnianych przeze mnie form, to kliknij mi na profil :-).
noo, wymądrzał się na temat kosmetologii a jak mu rozszerzyłam niektóre pojęcia to mu się głupio zrobiło (został sprowokowany) i zaczal atakowac
asiu, a podasz mi rozkaz, który prześle zawartość komórki pamięci wewnętrznej do akumulatora dla Mikroprocesora 8051 ?? :P
Też mam ciekawy kierunek :P
nie, bo sie na tym nie znam. nie bede z siebie robila debila, wazne ze jestem dobra w swojej branzy. to co ty z siebie robisz to nie moja broszka.