PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Kogo byście widzieli w rolach Zmierzchu z polskich aktorów moja lista jest następująca:

Edward Cullen - Paweł Małaszyński / Filip Bobek
Isabella "Bella" Swan - Karolina Gruszka
Jacob Black - Mateusz Damiencki
Alice Cullen - Julia Kamińska
Jasper Hale - Sambor Czarnota
Esme Cullen - Katarzyna Żak
Emmet Cullen - Maciej Mikołajczyk
Rosalie Hale - Weronika Książkiewicz
Dr Carlisle Cullen - Piotr Adamczyk
Paul - Marcin Bosak
Leah - Maja Hirsch
Kajusz - Modest Ruciński
Aro - Jacek Braciak

Trochę się nudzę przed kompem i dlatego wymyślam takie bzdety : )

ocenił(a) film na 4

Mam nadzieję że sobie żartujesz ?? hahahah

użytkownik usunięty
Vampire19

Wspolczuje Ci,rozumiem,jak sie w tej chwili czujesz.

ocenił(a) film na 4

och dziękuję :P

użytkownik usunięty
Vampire19

nie ma za co. ;p

ocenił(a) film na 4

Asiekowi, odwaliło jak ją kosmici porwali, biedaczka, co oni jej musieli zrobić :P

użytkownik usunięty
Vampire19

niesamowita historia.

ocenił(a) film na 4

bardzo niesamowita, potem jej brat zaczął rozwalać mury na statku kosmicznym, aby ją uratować, ach cóż za HIROŁ :P

użytkownik usunięty
Vampire19

No prosze. Imponujaca masz wyobraznie. ;]

ocenił(a) film na 4

to asia pisała, zobacz stronę wcześniej to zobaczysz :P

użytkownik usunięty
Vampire19

a no faktycznie. ;P.

użytkownik usunięty

ehh ide stąd

użytkownik usunięty

zostan.

użytkownik usunięty

nie pisalam ze moj brat napierdalal statkiem kosmicznym. po prostu kiedys sie tak mega na mnie wkurwil ze jebnal piescia w sciane i zrobil w niej dziure na cm glebokosci. no i tyle. a ten nie wierzy bo ma chude witki i mysli ze kazdy taki jest

ocenił(a) film na 4

A to chciał tobie przypierdolić i nie trafił ?? :P Fajny brat :P

użytkownik usunięty
Vampire19

bylam za sciana u sasiadki jełopie.

ocenił(a) film na 4

chciał Cię trafić przez ścianę ?? Terminator czy co ?? :P

użytkownik usunięty

WTF... o_O?

ocenił(a) film na 4

czaisz arbiter, jakby ją trafił z taką siłą, to by dzisiaj miała nick Death_asiek :P

użytkownik usunięty
Vampire19

Tja, albo tabliczkę z napisem CLOSED na czole...

użytkownik usunięty
Vampire19

cale szczescie ze nigdy mnie nie uderzyl z calej sily, bo bym nie zyla. fakt. z reguly jak mnie chociaz klepnal to dla mnie byl bol niesamowity bo on dryblas 22 lata a ja 12...

użytkownik usunięty

wyszlam bez jego pozwolenia do swojej sasiadki, on sie wkurwil i jebnal piescia w sciane az pospadaly talerze z szafki sasiadki ( z drugiej strony sciany) a ta zaczela odmawiac zdrowaski. czego jeszcze nie rozumiecie?

użytkownik usunięty

poszlam do niej by wykonac rysunek na jakies konkurs, rysowalam portret swojego wychowawcy, pamietam, ze zapomnialam dorysowac pieprzyk kolo ust i kumpela sie wtrynila i zniszczyla cale dzieło. jednak i tak wygralam konkurs. jak wrocilam do brat byl juz spokojny, po prostu byl troche zaborczy, bylam jego jedyna siostrzyczka na dodatek przyszywana. cos jeszcze???????

ocenił(a) film na 4

to w takim razie gdzie był smok ?? :P

użytkownik usunięty
Vampire19

jaki kurwa znowu smok? strescilam ci 1/100 swojego zycia a ty z wawelem wyjeżdżasz? czy ci się pojebało we łbie?

użytkownik usunięty

Asiu... Zapomniałaś chyba wziąć dzisiaj jakiś Nervosol...

użytkownik usunięty

mam dość. ide stąd. nie chce mi sie vampira czytać, bo sobie pizga konia w trakcie wkurwiania ludzi. nie dam mu tej satysfakcji. żegnam, cześć.

użytkownik usunięty

Przypominam, że to Ty niedawno wytykałaś u nas rzekomy brak dystansu, poważne podejście i "trzęsące rączki" :-).

ocenił(a) film na 4

to taka zajebista bajka i nie było smoków ?? Zawiodłem się :P

użytkownik usunięty
Vampire19

mam juz dosc pisania z Tobą, jesteś tak wkurwiającym małym człowieczkiem, a ja nie mam cierpliwości by pisać sylabami by dzidzia zrozumiała. co mówisz? to i tak nie wystarczy? jakbym chciala uczyc w szkolach specjalnych to bym poszla na inny kierunek, nie bede ciebie niańczyła. ide z tego zmierzchu, bo jedzie od ciebie głupotą. żegnam śmieciu.

ocenił(a) film na 4

Bez smoka nie odejdziesz !!!!

użytkownik usunięty

A dopiero co twierdziłaś, że to ja oraz Vampir zbyt poważnie podchodzimy do tego forum, i nam się rączki trzęsą jak piszemy :-). Post powyżej wskazuje na coś zgoła odmiennego :-D.

ocenił(a) film na 4

Chyba poszła :P

Nie wiem czy ona na serio się tak wkurwia ?? :P

Ja mam w dupie to co na pisze, a ona chyba tak na serio :P

użytkownik usunięty
Vampire19

Też myślę, że Twoje posty strasznie ją ranią... I nie wiem czemu, bo przecież ulgowo ją traktujesz :-).

ocenił(a) film na 4

Takie są baby :P

użytkownik usunięty
Vampire19

mam dość bycia babą:/

ocenił(a) film na 4

to se walnij operację :P

użytkownik usunięty
Vampire19

wcale nie oczekiwałam że zrozumiesz o co mi chodziło. chcesz być przyziemny to ok. dyskusja z tobą nie ma już sensu, bo i tak przeinaczysz to na swój sposób. jak baba.

użytkownik usunięty

ehh, nie ranią mnie. po prostu nie lubię ofiar losu i idiotów. i takie bezcelowe dyskusje mnie nie bawią. nie wkurwiają mnie jego zaczepki. wkurwia mnie idiotyzm, głupota, brak koncentracji tego osobnika. nie lubię ludzi słabych.

ocenił(a) film na 4

gdybym był słaby, już bym dawno wisiał na sznurze bejbe.

PS: Cóż za dogłębna analiza ludzkiej osobowości za pomocą paru postów, nieźle, lepiej niż nie jeden psycholog.

użytkownik usunięty
Vampire19

ale jesteś tępy, bo nie rozumiesz co do ciebie ludzie piszą. przeinaczasz to na swój porąbany sposób. mącisz, mataczysz, kłamiesz. chcesz się bawić w takie coś? ok, droga wolna. ale mnie w to nie mieszaj. mnie takie pierdoły nie bawią.

ocenił(a) film na 4

za poważnie bierzesz internet.

użytkownik usunięty
Vampire19

internetu nie biorę na poważnie. na poważnie biorę ludzi, dorosłych ludzi. do owych powinno się odnosić się z szacunkiem. i to niewazne czy to internet, kino czy dyskoteka. spedzamy wiekszosc czasu wlasnie w internecie. zachowujac się jak goryle w koncu przejdzie to i na zycie codzienne.

ocenił(a) film na 4

nigdy w życiu nie powiedział bym takich rzeczy do dziewczyny w rzeczywistości :P No chyba, że jakiś mega pustak czy coś :P

Ty mnie nie znasz, ja nie znam Ciebie, hulaj duszo piekła nie ma :P

użytkownik usunięty

Mów za siebie. Ja wcale nie spędzam większości życia w Necie. Ave.

użytkownik usunięty

tak, tak... ale zachowujac sie jak szajbus w necie zaczynasz sie zachowywac jak szajbus w realu. niestety. niedlugo ludzie pozapominaja co to jest wychowanie. zapomną słów "dziekuje", "przepraszam", "prosze". przez ten cholerny internet wlasnie

użytkownik usunięty
Vampire19

czlowiek to czlowiek. nie wiesz z kim rozmawiasz. moze sie okazac ze wysmiewasz sie z osoby z domu dziecka chorej na raka. ale wazne, ze masz ubaw po pachy, co nie?
albo, np z osobą chorą psychicznie, która ma niskie mniemanie o sobie a ty ją tylko bardziej przytłaczasz i krzywdzisz. taka osoba może się nawet posunąć do samobójstwa.

użytkownik usunięty

A jesteś właśnie taka? Jeżeli tak, to należy na wstępie uprzedzić.

użytkownik usunięty

szybko się pytasz. idę spać, dobranoc.

użytkownik usunięty

Skoro nie odpowiedziałaś na pytanie, to nie licz, że będziesz jakoś inaczej traktowana. BTW - skąd możesz wiedzieć, że Ja albo Vampir np. nie jesteśmy śmiertelnie chorzy i nie zostało nam jakieś kilka lat? Hmmm? Pytałaś któregoś z nas o to?

ocenił(a) film na 4

Jebał ją pies, chłop jej dawno nie wyruchał, albo jej z piczy cieknie i chodzi wkurwiona na cały świat :P