PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 163 tys. ocen
5,7 10 1 162970
3,2 32 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Kogo byście widzieli w rolach Zmierzchu z polskich aktorów moja lista jest następująca:

Edward Cullen - Paweł Małaszyński / Filip Bobek
Isabella "Bella" Swan - Karolina Gruszka
Jacob Black - Mateusz Damiencki
Alice Cullen - Julia Kamińska
Jasper Hale - Sambor Czarnota
Esme Cullen - Katarzyna Żak
Emmet Cullen - Maciej Mikołajczyk
Rosalie Hale - Weronika Książkiewicz
Dr Carlisle Cullen - Piotr Adamczyk
Paul - Marcin Bosak
Leah - Maja Hirsch
Kajusz - Modest Ruciński
Aro - Jacek Braciak

Trochę się nudzę przed kompem i dlatego wymyślam takie bzdety : )

użytkownik usunięty
Vampire19

bo jestes szplin i tyle.

użytkownik usunięty
Limonkaa

wiem... mysli ze jak przeczytal w "Naj" to i owo to moze sie w pelni wypowiadac na temat kosmetyki. Dla mnie to jest śmieszne. A jak tłumaczę melepecie to ten odpisuje "tak to sobie tłumacz".

ocenił(a) film na 4

nie czytam naj

użytkownik usunięty
Vampire19

"być kobietą"? czy może jesteś na etapie "bravo girl" chociazbys czytal "auto moto" to ma mało wspólnego z kosmetyką

ocenił(a) film na 4

strzelaj dalej, dobrze Ci idzie.

No co ty on czyta Wróżkę ,prawdziwe pismo dla mężczyzn :D
Jako facet wie wszystko i kropka.Swoją drogą,zabawny przypadek :D Taki wielki znawca się znalazł.

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

A znalazł się :P

Vampire19

Taaa znam takich,znają się na wszystkim a tak naprawdę na niczym :P
Smutne to trochę...
Czemu mi nie odpowiesz w moim temacie?

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

Smutno Ci ?? ojojoj :P

Vampire19

No smutno mi ,że gadam z kimś kto nie umie odpowiedzieć :(

użytkownik usunięty
Limonkaa

tak... taki przypadek - mój dziadek. tak wykombinuje, tak wykombinuje ze w koncu okaze sie ze 2+2=5

Mamy tego samego dziadka? :P Choćby obalić jego teorie potężnymi argumentami,przyprowadzić specjalistę z danej dziedziny to i tak on będzie miał racje :P

użytkownik usunięty
Limonkaa

zgadza sie. a jak wysuniesz rozsadne argumenty przeciw to nazwie cie bezczelną i sie przez 2 tyg nie bedzie odzywal.

A to nie mój na koniec stwierdza ,że się nie znam i basta. Bez obrażania ,tak to by ze mną w ogóle nie gadał.

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

I dziadek ma rację, wy nie macie niczego do gadania :P

Vampire19

A ty o wielki znawco masz?Bo jak tak czytam to stwierdzam ,że za dużo tej wiedzy nie masz :P

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

GET OUUUUUUUT

Vampire19

Oooo to przykład agresji gdy ktoś nie ma argumentów :P

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

I SAID GET OUUUUUT

Vampire19

Popatrz no,nauczył się paru słówek z angielskiego i szpanuje.Mamusia nie mówiła ,że w Polsce mówi się po polsku?

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

No dobra, po polsku, WYPIE*DALAJ :P

Vampire19

Nooo nie można tak od razu? Szkoda tylko ,że nie zauważyłeś iż twoje ,,prośby" nic mnie nie obchodzą :D

użytkownik usunięty
Limonkaa

no coś podobnego;] taki chuck noris;) kumpel studiowal chemie, jakies lasery, pierdoly a dziadek "taaak,wiem. takie spolaryzowane, taaak, tak, przerabialem to..." a nie wie nic na ten temat. jednak sie nie przyzna. wymysli cokolwiek by tylko sie nie przyznac ze o czyms nie wie i czegos nie umie

Haha żebyś wiedziała ,ja ostatnio miałam mieć wykład na temat studiów.Bo przecież on wie co ja mam studiować i po czym będę miała pracę.Już to widzę :P Teraz za późno.Dobrze ,że nawet się nie obudziłam jak przyszedł.Przynajmniej się wyspałam :D

ocenił(a) film na 4

czad, urzekło mnie to.

ocenił(a) film na 4

co ty pierdolisz ?? Pomyśl

użytkownik usunięty
Vampire19

samą prawdę PISZĘ. wypowiadam sie na temat, ktory studiowalam. wiec ty mi tutaj nie prutaj i idź spać bo rano masz zawody gimnazjalne.

ocenił(a) film na 4

nawet nie wiesz o czym piszesz i nie potrafisz odpowiedzieć

użytkownik usunięty
Vampire19

haha, wytlumaczylam ci jak 10-latkowi a ty odpowiedziales "tak to sobie tlumacz" a teraz piszesz, ze nie wiem o czym pisze?
pogubiles sie chlopcze

użytkownik usunięty
Vampire19

mam ci wytlumaczyc czemu jesteś głupi? to ty nie wiesz?

ocenił(a) film na 4

zaczęłaś coś pisać o salonach kosmetycznych, o wydawaniu kasy itd, a ja Cię o to nie pytałem, masz urojenia ?

użytkownik usunięty
Vampire19

otwieralam ci oczy chlopcze. nie mozesz na wszystko patrzec krateczkami i wpychac ludzi do jednego worka. napisales, ze bede sie faszerowala chemia by miec ladne cycki. wytlumaczylam ci tylko, ze to nie jest faszerowanie chemią. powinieneś się cieszyć, że trochę wiedzy zdobyłeś i mi dziękować. niewychowany z ciebie chłopak.

ocenił(a) film na 4

Och dziękuję, już wiem że szminki są be, nie będę ich używał, o dziękuję łaskawa pani,

Tapeta beee,

użytkownik usunięty
Vampire19

tapeta cacy tyle ze nie latem bo nie daje skorze oddychac. zimą jest bardzo przydatna, chroni przed czynnikami zewnetrznymi

ocenił(a) film na 4

jakby Ci kiedyś jakichś kosmetyków zabrakło, to mogę Ci polecić, dobrą firmę budowlaną, no wiesz: Zaprawy murarskie na twarz, tynki, elewacje itd.

użytkownik usunięty
Vampire19

żal ci dupę ściska bo ty nie możesz używać kosmetyków, bo nie chcesz być drugim Luntkiem.

ocenił(a) film na 4

chłopcze, no no 3 lata starsza, a już jaka władza, chyba się za bardzo wczułaś, instynkt macierzyński ??

PS: Będziesz miała rozstępy :P

użytkownik usunięty
Vampire19

ja per "chłopcze" zwracam się nawet do 35 latków którzy nie mają nic ciekawego do powiedzenia.

użytkownik usunięty
Vampire19

hahahah, rzeczywiscie naczytales sie "Wróżki":D

użytkownik usunięty
Vampire19

czy twoj drugi nick to nie czasami UPADLY_WIDZ? bo piszesz totalnie bez sensu, ladu i skladu zupelnie jak on

ocenił(a) film na 4

nie, mój drugi nick to askie890

użytkownik usunięty
Vampire19

yyy. O co kaman?Kiedys taka przyjazn byla,a teraz sie klocicie.

ocenił(a) film na 4

tylko ciebie lubię Japan :P Te dwie ladacznice są bee :P

użytkownik usunięty
Vampire19

O.o dlaczego ? Co sie stalo?

użytkownik usunięty

bo znalazł sobie chłopaka i szpanuje:P

użytkownik usunięty

Vampire jest gejem.? Moje zycie leglo w gruzach...

ocenił(a) film na 4

odkąd asieka porwali kosmici, bardzo się zmieniła, czyżby kosmiczne eksperymenty ? :P

użytkownik usunięty

Vampire jest gejem. To powszechnie wiadomo. Widziałam go nawet kiedyś jak klęczał przed kolesiem w zaszczanym kiblu w dyskotece i mówił "buelebuele"

użytkownik usunięty

O,no to faktycznie.

użytkownik usunięty

poza tym gonił swoich kolegów nago za młodu krzycząc: "babaloo babaloo!!" :P