Kogo byście widzieli w rolach Zmierzchu z polskich aktorów moja lista jest następująca:
Edward Cullen - Paweł Małaszyński / Filip Bobek
Isabella "Bella" Swan - Karolina Gruszka
Jacob Black - Mateusz Damiencki
Alice Cullen - Julia Kamińska
Jasper Hale - Sambor Czarnota
Esme Cullen - Katarzyna Żak
Emmet Cullen - Maciej Mikołajczyk
Rosalie Hale - Weronika Książkiewicz
Dr Carlisle Cullen - Piotr Adamczyk
Paul - Marcin Bosak
Leah - Maja Hirsch
Kajusz - Modest Ruciński
Aro - Jacek Braciak
Trochę się nudzę przed kompem i dlatego wymyślam takie bzdety : )
jak dobrze rozumiem krecisz z informatyką? czy to prawda, ze nie macie powodzenia z dziewczynkami bo calymi dniami pykacie w gierki az wam oczka lzawią? slyszalam tez ze nie uzywacie dolnych partii ciala
Ja również. Uwielbiam magazyny branżowe Audio Video oraz Płaskie Ekrany. Co miesiąc kupuję...
http://www.av.com.pl/index.php?zine=111
http://www.av.com.pl/index.php?zine=102
Dlaczego ten nowy, zruchany w odbyt pigmeja FilmWeb tak źle funkcjonuje? Co i rusz wywala mnie do innych tematów, zawiesza się, blokuje, nie można posta dodać, ciągle jakieś "nieznane błędy" - nie mogą naprawdę przywrócić starej wersji? Za tą obecną to należy im się, abyśmy posunęli ich matki w kakao...
Oczywiście czytaj to z przymrużeniem sromu ;D.
To już całkiem całkiem. Jak na liczniku sztangi osiągniesz wartość trzycyfrową, to będziesz mógł świadomie uważać się za silnego ;-).
brachol swego czasu wyciskal 110... ale pozniej mu kregoslup poszedl i skonczyl z tym
;] jak byl mlody to bylam jego sztangą;p i straszyl kolegow co sie do mnie zblizali. do tej pory to ma:"co tam, zaczepia cie ktos? dokuczaja ci? jak beda to daj znac";p
A z tego co opowiadałaś, to wywnioskowałem raczej, że on Ciebie pobił - czyli coś odwrotnego, niż teraz piszesz. No chyba, że braciszkiem targają zmienne nastroje.
BTW, czy to nie wy na tym filmiku?
http://www.youtube.com/watch?v=a-ZwIC5PKdo
nie... mój brat jest sobowtórem damianero. albo też damianero jest sobowtórem mojego brata:P mój brat ma 30 lat teraz. uderzył od czasu do czasu czy siłował się...;p taki głupi wiek miał;) kiedys jak trzasnal w sciane to dziure zrobil. ehh, brakuje mi go:D
e tam, porządny mur miedzy dwoma mieszkaniami. sasiadce talerze pospadaly z szafek. wiem bo bylam akurat u niej
taa, a ten mur to chyba z waty był zrobiony, to w jego ręce by się dziura zrobiła, a nie w murze.
Albo w styropian :D. Teraz to różne sposoby na cięcie kosztów mają firmy budowlane, zwłaszcza eksmitowane z zachodu :-).
Aha, czyli wychodzi, że braciszek jest Terminatorem, skoro dał radę zrobić dziurę w takiej ścianie :-).
a mysl sobie co chcesz;p najmniej mnie obchodzi to co mysli o mnie jakis homofob
idź sobie stąd, rozwal głową jakiś mur, pewnie to u was rodzinne.
Murdestroy hehahahah
ty naprawde jestes taki glupi czy tylko udajesz? wypierdalaj stad chamie spedalony
to że ty jesteś lesbą, to nie znaczy, że ja jestem pedałem. Muszę Cię zaskoczyć, ale niektórzy ludzie w odróżnieniu od Ciebie, to Hetero.
tak jak pisalam. wyżywasz się na mnie bo dałam ci kosza i twoja duma niezle ucierpiala. nadal mi sie nie podobasz, jestes za plytki dla mnie
Coś przegapiłem o_O... W którym miejscu on się do Ciebie zalecał a Ty rzekomo dałaś mu w dodatku kosza :-O?
chuj ci w stanik transwestyto pieprzony i uważaj na krawężnik następnym razem bo już przewróciłeś się z nieodwracalnymi zmianami mózgu
pisal tak melepeta jak dodalam zdjecie, a teraz po mnie jedzie nie wiem nawet dlaczego. a jeszcze jakis tydzien temu (ponad?) mnie podrywał cwel zapchlony
jakbym miala miec z toba dziecko to jak Boga kocham zostawilabym w jakiejs beczce by nie krzywdzic ludzkosci. kolejne pokolenie powinno byc wolne od takich ludzi.
jakis czas temu, nie pamietam dokladnie. napisalam mu ze jest dla mnie za mlody i ze mam faceta i od tego czasu jest do mnie chamski.
hahaah, chyba se jaja robisz,
Z takim kacapem związał się pewnie inny kacap, ja bym z tobą nie wytrzymał.
ale z ciebie zjeb genetyczny ja pierdole, masz jakies zwarcie w systemie koles skoro tego nie pamietasz, a to wcale nie bylo tak dawno temu.
a nie chce mi sie tego szukac, wiem tylko ze to jest, istnieje na forum filmwebu, na zacmieniu. szukaj szarik, szukaj.
i kurwa teraz screena zrobie i nastepnym razem wstawie link jak bedziesz dalej tak pierdolil
Vampire,jak nie Asia to inna dziewczyna. Rozumiem,ze odrzucenie jest straszne i bolesne,ale nie lam sie. ;]
no tak, ale nie czaje dlaczego po mnie jedzie tak nagle. fajnie sie pisalo, zarty byly a teraz rzuca wyzwiskami jakbym mu matke gazetą zajebała.