PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 163 tys. ocen
5,7 10 1 163207
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Kogo byście widzieli w rolach Zmierzchu z polskich aktorów moja lista jest następująca:

Edward Cullen - Paweł Małaszyński / Filip Bobek
Isabella "Bella" Swan - Karolina Gruszka
Jacob Black - Mateusz Damiencki
Alice Cullen - Julia Kamińska
Jasper Hale - Sambor Czarnota
Esme Cullen - Katarzyna Żak
Emmet Cullen - Maciej Mikołajczyk
Rosalie Hale - Weronika Książkiewicz
Dr Carlisle Cullen - Piotr Adamczyk
Paul - Marcin Bosak
Leah - Maja Hirsch
Kajusz - Modest Ruciński
Aro - Jacek Braciak

Trochę się nudzę przed kompem i dlatego wymyślam takie bzdety : )

użytkownik usunięty
Vampire19

jak dobrze rozumiem krecisz z informatyką? czy to prawda, ze nie macie powodzenia z dziewczynkami bo calymi dniami pykacie w gierki az wam oczka lzawią? slyszalam tez ze nie uzywacie dolnych partii ciala

ocenił(a) film na 4

raczej elektroniką bejbe.

użytkownik usunięty
Vampire19

Ja również. Uwielbiam magazyny branżowe Audio Video oraz Płaskie Ekrany. Co miesiąc kupuję...

http://www.av.com.pl/index.php?zine=111

http://www.av.com.pl/index.php?zine=102

ocenił(a) film na 4

raczej elektroniką bejbe.

użytkownik usunięty
Vampire19

Dlaczego ten nowy, zruchany w odbyt pigmeja FilmWeb tak źle funkcjonuje? Co i rusz wywala mnie do innych tematów, zawiesza się, blokuje, nie można posta dodać, ciągle jakieś "nieznane błędy" - nie mogą naprawdę przywrócić starej wersji? Za tą obecną to należy im się, abyśmy posunęli ich matki w kakao...

Oczywiście czytaj to z przymrużeniem sromu ;D.

ocenił(a) film na 4

arbi, dzisiaj pocisnąłem 87kg :P

użytkownik usunięty
Vampire19

To już całkiem całkiem. Jak na liczniku sztangi osiągniesz wartość trzycyfrową, to będziesz mógł świadomie uważać się za silnego ;-).

ocenił(a) film na 4

myślę że po kolejnym cyklu, czyli gdzieś w październiku przed 100 już będzie :P

użytkownik usunięty
Vampire19

brachol swego czasu wyciskal 110... ale pozniej mu kregoslup poszedl i skonczyl z tym

użytkownik usunięty

Dobrze, że nie serce ' -_- ...

użytkownik usunięty

;] jak byl mlody to bylam jego sztangą;p i straszyl kolegow co sie do mnie zblizali. do tej pory to ma:"co tam, zaczepia cie ktos? dokuczaja ci? jak beda to daj znac";p

użytkownik usunięty

A z tego co opowiadałaś, to wywnioskowałem raczej, że on Ciebie pobił - czyli coś odwrotnego, niż teraz piszesz. No chyba, że braciszkiem targają zmienne nastroje.

BTW, czy to nie wy na tym filmiku?

http://www.youtube.com/watch?v=a-ZwIC5PKdo

użytkownik usunięty

nie... mój brat jest sobowtórem damianero. albo też damianero jest sobowtórem mojego brata:P mój brat ma 30 lat teraz. uderzył od czasu do czasu czy siłował się...;p taki głupi wiek miał;) kiedys jak trzasnal w sciane to dziure zrobil. ehh, brakuje mi go:D

ocenił(a) film na 4

no jak przypierdolił w dyktę to się nie dziwię, że zrobił dziurę.

użytkownik usunięty
Vampire19

e tam, porządny mur miedzy dwoma mieszkaniami. sasiadce talerze pospadaly z szafek. wiem bo bylam akurat u niej

ocenił(a) film na 4

taa, a ten mur to chyba z waty był zrobiony, to w jego ręce by się dziura zrobiła, a nie w murze.

użytkownik usunięty
Vampire19

Albo w styropian :D. Teraz to różne sposoby na cięcie kosztów mają firmy budowlane, zwłaszcza eksmitowane z zachodu :-).

użytkownik usunięty

mieszkam w bloku komunalnym. sciany sa solidne.

użytkownik usunięty

Aha, czyli wychodzi, że braciszek jest Terminatorem, skoro dał radę zrobić dziurę w takiej ścianie :-).

użytkownik usunięty

nie przeszla jego piesc na wylot;p

ocenił(a) film na 4

a potem się obudziłaś.

użytkownik usunięty
Vampire19

a mysl sobie co chcesz;p najmniej mnie obchodzi to co mysli o mnie jakis homofob

ocenił(a) film na 4

idź sobie stąd, rozwal głową jakiś mur, pewnie to u was rodzinne.

Murdestroy hehahahah

użytkownik usunięty
Vampire19

ty naprawde jestes taki glupi czy tylko udajesz? wypierdalaj stad chamie spedalony

ocenił(a) film na 4

to że ty jesteś lesbą, to nie znaczy, że ja jestem pedałem. Muszę Cię zaskoczyć, ale niektórzy ludzie w odróżnieniu od Ciebie, to Hetero.

użytkownik usunięty
Vampire19

mam chłopaka melepeto

użytkownik usunięty
Vampire19

tak jak pisalam. wyżywasz się na mnie bo dałam ci kosza i twoja duma niezle ucierpiala. nadal mi sie nie podobasz, jestes za plytki dla mnie

użytkownik usunięty

Coś przegapiłem o_O... W którym miejscu on się do Ciebie zalecał a Ty rzekomo dałaś mu w dodatku kosza :-O?

ocenił(a) film na 4

ona jest ostro pojebana, niezłe urojenia, pewnie jest na prochach.

użytkownik usunięty
Vampire19

zamknij paszcze lamusie i uwazaj na pot bo ci żelik z włosów spływa po szyi

użytkownik usunięty

wlasnie,tez chcialabym wiedziec kiedy.

użytkownik usunięty

japonka a ty chcesz sie klocic znowu?

ocenił(a) film na 4

trzymaj pysk cwelu, zostaw japana w spokoju

użytkownik usunięty
Vampire19

chuj ci w stanik transwestyto pieprzony i uważaj na krawężnik następnym razem bo już przewróciłeś się z nieodwracalnymi zmianami mózgu

użytkownik usunięty

nie,chcialabym tylko wiedziec. ;]

użytkownik usunięty

pisal tak melepeta jak dodalam zdjecie, a teraz po mnie jedzie nie wiem nawet dlaczego. a jeszcze jakis tydzien temu (ponad?) mnie podrywał cwel zapchlony

ocenił(a) film na 4

ahhah, podrywał, dobre, a dziecka ci przypadkiem nie zrobiłem ??,

użytkownik usunięty
Vampire19

jakbym miala miec z toba dziecko to jak Boga kocham zostawilabym w jakiejs beczce by nie krzywdzic ludzkosci. kolejne pokolenie powinno byc wolne od takich ludzi.

ocenił(a) film na 4

achh, super, Dla ciebie zostało tylko in vitro

użytkownik usunięty

A widzisz....

użytkownik usunięty

jakis czas temu, nie pamietam dokladnie. napisalam mu ze jest dla mnie za mlody i ze mam faceta i od tego czasu jest do mnie chamski.

ocenił(a) film na 4

hahaah, chyba se jaja robisz,

Z takim kacapem związał się pewnie inny kacap, ja bym z tobą nie wytrzymał.

użytkownik usunięty
Vampire19

ale z ciebie zjeb genetyczny ja pierdole, masz jakies zwarcie w systemie koles skoro tego nie pamietasz, a to wcale nie bylo tak dawno temu.

użytkownik usunięty

a nie chce mi sie tego szukac, wiem tylko ze to jest, istnieje na forum filmwebu, na zacmieniu. szukaj szarik, szukaj.

ocenił(a) film na 4

ja to pamiętam i dlatego się tak śmieje,

użytkownik usunięty
Vampire19

i kurwa teraz screena zrobie i nastepnym razem wstawie link jak bedziesz dalej tak pierdolil

ocenił(a) film na 4

sobie możesz nawet skrina zrobić, mam to w dupie

użytkownik usunięty
Vampire19

Vampire,jak nie Asia to inna dziewczyna. Rozumiem,ze odrzucenie jest straszne i bolesne,ale nie lam sie. ;]

użytkownik usunięty

no tak, ale nie czaje dlaczego po mnie jedzie tak nagle. fajnie sie pisalo, zarty byly a teraz rzuca wyzwiskami jakbym mu matke gazetą zajebała.

użytkownik usunięty

tak chlopcy robia ;D. tacy,ktorzy sa niedojrzali . ;p
Wiesz,zabolalo go to i jest wsciekly. Ale dobrze zrobilas. Powiedzialas mu prawde.