PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

dziś padnie pierwszy klaps... proponuję abyśmy w tym temaie dzielili sie nowinkami z planu :)

lightindark

Już ;)

Piper16

Pierwszy raz tu trafiłam i jest bardzo ciekawie. Czy mogęprosić o przesłanie Zmierzchu w/g Edwarda ? albo chociaż informacji gdzie tego szukać.mkrajewska@wp.pl pozdrawiam

meg_fw

Wysłałam ;) 13,14,15 też

meg_fw

meg, już wysłałam
piper, dzięki jeszcze raz
fajnie na tym forum:) pozdrawiam

lightindark

ups...
za krótki za krótki za krótki

lightindark

Koleżanki fanki bardzo dziękuję,położyłam synka spać i siadam do czytania. Jeszcze żadna książka nie zwaliła mnie tak z nóg. Pierwszą część sagi czytałam z "gęśią skórką " i palpitacją serca i przeczytałam ją od 21 do 3 rano ale warto było hi hi hi. A najważniejsze , jestem tu nowa i pozdrawiam wszystkich.

effi_2

Jeżeli ktoś by chciał to mogę wrzucić rozdziały (PL) napisane przez Stephenie Meyer, ale niestety wycięte przed publikacją przez wydawcę

ocenił(a) film na 9
GGosiAA

ja poprosze bardzo!!:) zazuleczka@o2.pl nawet sie nie zdazylam przywitac ze wszytskimi mimo ze sledze i podgladam temat od poczatku ;)) pozdrawiam serdecznie forumowiczow:)
zazuleczka

zazuleczka

Ale co chcesz bo się pogubiłam ;)

Piper16

Dziewczyny, żadnej księgarni nie znacie? :-( Patyczax, dziękuję za dobre chęci :* Swoją drogą ciekawe gdzie jest Luelle... Ona by na pewno wiedziała.

GilmoreGirl

GilmoreGirl - http://tradebooks.pl/index.php/s/karta/id/3487/ksiazki/breaking-dawn.htm
a Morganville Vampires jest tylko czesc trzecia, niestety - http://tradebooks.pl/index.php/s/karta/id/7339/ksiazki/midnight-alley-book-3.htm

lightindark

Dziewczyny a mi też mogłybyście przesłać też Zmierzch oczami Edwarda i przetłumaczony scenariusz? ;)
Proszę ;D
katarzynam.93@interia.pl

CrazyGirl_93

już:)

lightindark

Lightindark, gracias :-)))

ocenił(a) film na 9
Piper16

:)) bardzo dziekuje dziewczynki!! wszystko sie przyda:)) brakuje mi tylko scenariusza - o reszte szanowne kolezanki juz zadbaly:) pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
zazuleczka

midnight sun jest genialny tylko szkoda,ze nie ma calej ksiazki. Meyer powiedziala,ze dokonczy to kiedys tam ,bo teraz ma inne plany . :(

cullens93

dziewczyny która zdesperowana i chce zwaistun zaćmienia ten co ma być na dvd księżyc w nowiu to na allego jest jeden użytkownich który już ma płyte w lekkim szoku jestem bo premiera 20 marca http://www.allegro.pl/item935540721_zmierzch_2_ksiezyc_w_nowiu_dvd_z_prawem_do_w ypo.html

_Mika_

oczywiście nie doczytałam data wysyłki po dacie premiery:)

zazuleczka

witam wszystkich, czy ja również mogę prosić o skrypt po polsku i te brakujące rozdziały? mój mail katarzynakwiec@wp.pl

katarzynakwiec

Luelle, jeżeli dobrze pamiętam, to stwierdziła, że nie będzie już nic pisać na forum bo i tak wszystkie nowinki są podawane ;)

Patyczax

a ja sie pokusiłam i poczytałam scenariusz który tam wyciekł czy coś nie ważne... ale poczytałam i sie zapowiada :) jak na mój gust ciekawie... ja sie nie powstrzymałam jednak... :)

katarzynakwiec

Może trochę nie na temat, ale Summit Entertainment potwierdziło, że na pewno 4 część sagi zostanie rozbita na 2 filmy

GGosiAA

Na temat, na temat :-) To chyba dobrze. Wolę poczekać i mieć dwa lepsze filmy, niż jeden byle jaki. A Wy?

GilmoreGirl

Ja też! I oczywiście wszystko na temat.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Agila34

A scenariusza nie zamierzam czytać (chociaż mam). Zrobiłam tak przy N.M. i wiem ze popełniłam błąd, którego drugi raz nie zrobię.

Agila34

Ja też nie zamierzam go czytać, więc możemy się wspierać ;-)

GilmoreGirl

o.k. popieram:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ocenił(a) film na 9
Agila34

ja w sumie tez doszlam do wniosku ze nie ma po co sobie psuc niespodzianki:)) a ze nie jestem sama w tym pogladzie to bedzie mi latwiej:))

zazuleczka

Witaj w klubie ;-)

ocenił(a) film na 10
GilmoreGirl

to ja się też do Was dołączam, bo miałam propozycję dostania tego scenariusza, ale też nie chcę sobie popsuć niespodzianki. ;))

urszulankaa

Podziwiam Was :)

A jak wam mowilam o tym prezencie co Bella dostanie od mamy na Florydzie , to głupek ze mnie bo widac to na zdjęciu jednym chyba :p

ocenił(a) film na 10
Piper16

to to ten pierścionek z białym oczkiem ? ;))

urszulankaa

Nie nie , chcecie wiedzieć ;p?

ocenił(a) film na 10
Piper16

może lepiej nie. ;))

urszulankaa

No i dobrze bedzie niespodzianka ;D

Piper16

A ja sie pokusiłam i przeczytałam scenariusz i nie żałuje.Co innego przeczytać, a co innego zobaczyć film w całości ze wszystkimi efektami,muzyką itp ;)

ocenił(a) film na 9
marth192

ja chetnie przeczytam, ale zaraz po obejrzeniu filmu:)) co sie odwlecze to nie uciecze;)) poza tym ciesze sie z jednak ostatnia czesc obejrzymy w 2 kawalkach, mysle ze warto poczekac zeby miec z tego wieciej ;))

zazuleczka

wyślijcie mi tez scenariusz dangerous_@onet.eu jak macie z tłumaczeniem xdd

zazuleczka

...bardzo proszę wyślijcie mi scenariusz najlepiej przetłumaczoną wersję bo mój angielski jest bardzo słabiutki
Proszę Proszę Proszę
ateate@tlen.pl

ateate

ja tez bardzo bardzo poprosze tez przetłumaczona wersje na sanders220@wp.pl z góry dziekuje :)

ocenił(a) film na 7
sanders2

ja tez prosze o scenariusz marta4422@op.pl ;** buziak ^^ bede wdzieczna bardzo ;d

domis3

czy moglybyście przesłać mi przetłumaczony Midnight sun i te brakujące rozdziały które zostały wycięte? będę naprawdę bardzo wdzięczna. jestem tu nowa ale jestem tak samo zagorzałą fanką jak Wy ;)

monika_kinder

z tego wszystkiego zapomniałam maila podać ;p monika_michalowska@interia.pl

monika_kinder

już wysłałam
do monika kinder, mam tylko 12 rozdziałów MS, jeśli cię to satysfakcjonuje, odezwij się na agata_d23@op.pl

lightindark

Też wysłałam , wystarczh wpisać ;D ;*

Piper16

W google scenariusz polski i jest , ja tak ściągłam ;)

ocenił(a) film na 5
Piper16

A ja nowa nie jestem ale tak długo mnie tu nie było, że mogłyście mnie już zapomnieć :) pozdrawiam wszystkich serdecznie i tak jak wy nie mogę się doczekać aż pokażą nam ten tajemniczy zwiastun. Piper jeżeli Ci jeszcze się nie znudziło to wyślij mi jak możesz te usunięte rozdziały, wszystko inne już mam ale scenariusza też nie zaczynam czytać, żeby nie czuć się w kinie tak jak na NM to było straszne miałam wrażenie po tych wszystkich scenach w internecie, że cały film znam na pamięć i jest gorszy niż się spodziewałam, dlatego teraz chcę być mile zaskoczona :) a mój mail to www_14@o2.pl

ocenił(a) film na 7
lightindark

jest tylko 12 rozdziałów Meyer,a reszta to pisane przez fanów .
jak już gdzieś napisałam, powiedziała,ze dokończy te książkę później,a na razie robi sobie przerwę od wampirów :) szkoda :(

ja scenariusza tez nie mam zamiaru czytać,to bezsens znać już film przed obejrzeniem :)

tak myślałam właśnie,ze rozdziela 4 cześć,ale to dobrze jak napisała kol. z góry wole mieć dwa lepsze filmy niż jeden taki sobie :D

nie mogę się już doczekać eclipse ! hah muszę przyznać,ze to chyba moja ulubiona cześć sagi jako całokształt :) a jaka jest wasza ? :)

zauważaliście tez jak bardzo zmieniła się jakość filmu new moon od twilight kiedy zmienili reżysera ! bardzo ciesze się ,ze go zmienili !

effi_2

hejka wszystkim:-)hmm jeżeli wam się nie znudziło wysyłanie to może mi ktoś przesłać skrypt po polsku i te brakujące rozdziały? jak coś to mój e-mail kristrob@vp.pl z góry dzięki. Kurcze 30 czerwca zaćmienie już się nie mogę doczekać:-)

sonnenEW

kochnienkie prosilam juz wczesniej o polska wersje scenariusza i MS ale jeszcze nie dostalam,prosze wyslijcie mi ewelina251555@wp.pl,moze ktos ma wiecej niz 12 rozdzialow?