no dobra , to jeszcze raz ;D
kolejny 1000 musi pęknąć przez premierą ;]
ej, co myślicie o tym że Kristen tak narzeka na ta cala sławe ?
moze ona tylko udaje ze nienawidzi zainteresowania mediow, fanow a tak naprawde robi to wszystko aby jeszcze wiecej poswiecali jej uwagi ?
a moze wlasnie naprawde probuje sie od nich odciac ...?
mnie to wkurza, ja rozumiem, że mozna miec dośc bycia rozpoznawanym na kazdym kroku, ale były większe sławy i duzo lepsze aktorki i aktorzy przed nią i będą po niej. Decydując się na tek medialny zawód musiała liczyc się z tym, że nóz widelec jednak jej wyjdzie...
tez uwazam ze jakies to wszystko dziwne, wiedziala ze bedac aktorka to w wiekszym czy mniejszym stopniu bd na swieczniku.
ale moze liczyla na inny obrot spraw? moze nie snilo jej sie to, co ma teraz.
stracila przez media prywatnosci , chlopaka , nie moze nic spokojnie zrobic. moze teraz tak gada zeby sie odegrac ?
nie wiem jak by mialo to wygladac ale jakos mi to nie idzie xD
zgadzam się, że dziewczyna ma pecha, nie może wyjśc nawet kupic gluich wacików, no ale to dzieki fanom jest kim jest a strojąc fochy tak jak teraz w końcu wszyscy bedą ja mieli w D.
haha xD . dokladnie , juz sie jej czepiaja. np. ze tym gadaniem o mediach chce odciagnac uwage od swojej natury - ze jest lesbijka . przeczytalam to na pudelku - wiem ze to plotka , ale gdby nie jej zachowanie nic takiego by nie powstalo , ludzie nic by nie wymyslali... chociaz paparazzi to paparazzi . oni zawsze cos niby znajda.
a ja tam Kristen lubię i myślę, że słowo "narzekanie" jest lekką przesadą. Ona po prostu mówi, że nie lubi paparazzich. Ja nigdy nie widziałam, żeby marudziła. Zresztą to jest coś takiego, że ona fanów lubi i to bardzo, ale nie przepada za paparazzi, bo nie szanują ludzkiej prywatności. Jak ją łapią na ulicy i na nią krzyczą, żeby się uśmiechnęła, to wiadomo, że nie będzie im robiła tej przyjemności i tego nie zrobi, ale jak jest jakiś zlot fanów, to jest bardzo pogona i w ogóle:)
no tak - tez ja lubie ;] . ale czasami mam wrazenie jakby przeginała . moze jaka depreche załapała - nie no joke ;] .
juz sie nie moge doczekac filmu ;d .
ej , jak myslicie , ta piosenki: Sia-My lover i Metric-Eclipse ; to w jakich momentach ksiazki moga je puscic w filmie ?
też bym się hmmmm delikatnie "wkurzyła" gdybym nie mogła się wysikac bez obiektywu w kibelku, no ale jednak sama chciała. mogli by się od niej odczepic, ale im bardziej ucieka tym bardziej ja gonią.
nie mam pojęcia w jakich momentach będą te piosenki...mam nadzieję, że w scenach z Edwardem i Bellą :D
oj mysle że będą w " trójkatach " :P sa takie, że widze je w scenach gdzie rozbiegany wzrok Belli lata od Edka do Jacoba. :P
xDD .
ej bd kupować tą nowa ksiazke S. Meyer.?
Historia Bree Terner .
cos takiego . jest to historia tej nowonarodzonej Bree z zacmienia.
według mnie to troche zaduzo . tzn chodzi o ta sage. tyle sie w okol niej dzieje . przesada.
ale ksiazke przeczytam oczywisice jak bd miala okazje za darmo ;] .
najlepiej na internecie .
Myśle, że My love puszczą w drugiej scenie na łące tak jak w książce chyba a Jacob's theme jak Jacob leży połamany ( będe wyła na tej scenie bo w ksiące zalewałam się łzami) i Eclipse puszczą hmm może na imprezie u Cullenów?
ja muszę i tak jeszcze raz wszystko przesłuychac:)
co do ksiązki to jestem jej ciekawa ale nie wiem czy kupie, anabella czekam na Twoją recenzje :))
Witam wszystkich w V tysiącu :))
Ja soundtracku na okrągło słucham zgadzam się z Wami że piosenka Metric jest boska, ale najlepsza jak dla mnie z całej ścieżki - Heavy in your arms... Może to z sentymentu do Florence ale pięknie jej wyszło, szczególnie ten moment w którym śpiewa: "Are you strong enough to stand, protecting both your heart and mine..." Aż łezka się w oku kręci, myślę że w filmie będzie to lecieć przed walką z Victorią ahhh już nie moge się doczekać!!
Ile dni do premiery?? 12??
chciałam się też wypowiedzieć na temat Kristen. Zwróćie uwagę, że ona jest totalnie niekomercyjna, nigdy nie ładowała się specjalnie w bycie megagwiazdą, sposób w jaki mówi, jak się ubiera i jak się zachowuje... Chyba ją to trochę przytłoczyło, bo jak sama się wypowiadała zawsze chciała być aktorką, grać w filmach a nie być na świeczniku plotkarskich gazet. Bardzo często palnie jakąś głupotę ale raczej w żartach, a gazety przekręcają to od razu w jej wielką nienawiść do fanów, jak np ostatnio czytałam artykuł gdzie powiedziała, że powinna sobie zrobić przeszczep twarzy, żeby móc się uśmiechać gdy ja o to poproszą- moim zdaniem w dużej mierze powiedziała to czysto sarkastycznie:) ale oczywiście ja za to skrytykowano! Nie jestem jakąś jej wielką fanką, bo i aktorką jest młodą i dopiero się uczy.
Myślę, że ma bardzo zdrowe podejście do sprawy, do tego szaleństwa wokół- nie lubi tego ( a która z nas by chciała mieć swoje życie prywatne podane na tacy), może zbyt mocno to pokazuje, ale ogólnie szanuję ją za to, że jest taka twarda w tej kwestii:):) Zresztą swoja drogą Robert też na to gwizda:D Tyle, że on dla odmiany wszystko obraca w żart i nie bierze na poważnie żadnych bzdur na swój temat:):)
uff długa wypowiedź, ale myślę, że powiedziałam co chciałam
pozdrawiam:)
Soulgray, zgadzam się z Tobą w 100%
Oboje z Robertem odstają od tego całego lukrowanego hollywodzkiego światka i to jest fajne. Pozostali sobą :))
miło wiedzieć, że się zgadzasz:) też ich szanuję, że pozostali sobą, to jest fajne, a przede wszystkim prawdziwe w tamtym fałszywym świecie! trzymam za nich kciuki, żeby zawsze tacy pozostali!:) zrzędząca sarkastyczna Kristen i żartobliwy Rob!:)
Właśnie dzisiaj odebrałam z Empiku Drugie Życie Bree Tanner :-D, przeczytałam tylko wstęp, bo nie miałam czasu czytać dalej. Obecnie oglądam Helter Skelter na TVN (o morderstwie w posiadłości Polańskiego), ale kończy się dopiero po 2, więc raczej sobie dzisiaj nie poczytam
Dla rozbudzenia waszej ciekawości na dole daję linki do skanu wstępu oraz 1 strony powieści :-P
http://ifotos.pl/zobacz/CCF201006_enephq.jpg/
http://ifotos.pl/zobacz/CCF201006_eneprp.jpg/
http://ifotos.pl/zobacz/CCF201006_eneprh.jpg/
co do Kristen to uwazam że portale i gazety plotkarskie przesadzaja, owszem moze i narzeka że spokojnie nie może pójść na spacer, zakupy a nawet autem jezdzić, czasem cos palnie a oni robia z tego wielki szum, tak jak z tym przeszczepem twarzy, czytałam wywiad gdzie mółwila o tym że poprostu chciała być aktorka bez tego całego szału, myślała że na Zmierzch pójda najwierniejsi fani sagi ale jednak sie pomyliła.Ale tak naprawde przeciez ona nie izoluje się, uczestniczy w premierach, spotkaniach z fanami, daje autografy itp. wiec nie wiem czemu przyczepili jej łatke niedostepnej i wiecznie narzekajacej. A teraz wymyslili ze Robert z nia zerwał bo miał dość jej narzekania absurd, oczywiscie to zapewne na pudelku przeczytałam...jak zbliza sie premiera to pisza raz że są para a za kilka dni rozstaja się, tak naprawde nie wiadomo w co wierzyć.Zapewne w wywiadzie zapytaja ja co sadzi o sławie wiec poprostu odp. szczerze a oni przekreca i napisza że żali sie. A tak pozatym to ja sie wcale jej nie dziwie kazdy miałby dośc jagby niemógł spokojnie wyjsc, gonili by go paparazzi a fani za wsezlka cene chcieli by dotknąć, ktos powie że skoro jest sławna to jest w pewnym sensie własnościa publiczną...owszem w dużej mierze fanom zawdziecza sławe kase i to ze dostaje tyle ciekawych ról , ale równiez zasłuzyła sobie własna praca,i bardzo dobrze ze ubiera sie tak jak czuje, po co ma chodzić w szpilkach na codzień tak jka niektóre gwiazdy by tylko przypodobać sie innym.
a co do soundtracku to uwielbiam Sia - My Love, Metric - Eclipse (All Yours),Vampire Weekend - Jonathan Low,Cee Lo Green - What Part of Forever, ale jak na razie dla mnie lepsza scieżka była w Zmierzchu
GGosiaAA - raczej ty przeczytasz szybciej ode mnie o tej Bree , wiec czekam na twoja opinie ;] .
moja miejscowa biblioteka jest tak zasofana ze wole nie mowic xD
jestesmy uosobineiem "forowych" wampirów, nizniszczalni:PP
i czekam niecierpliwie na jakieś "polecam lub nie" dotyczace tej nowej ksiązki :)
Przeczytałam drugie życie Bree i w sumie jestem zadowolona, jest tam parę nieścisłości pod koniec (kwestia do przedyskutowania :D) ale tak to mi się podobała... coś innego, wampiry z innej perspektywy ;) Nie tak wspaniała jak saga, ale polecam ;-)
No i szkoda, że taka krótka :D
no doładnie jeszcze wczoraj był stary temat a dzisiaj wchodze i co juz zaczynacie na nowo :))))od dziewczynyki troche cierpliwości:)))) heheha zartuje dajemy .......:)
Kurde tak mówicie wszystkie o tej książce o Bree więc chyba też się na nią skuszę ;> Przeczytałam wstęp który dodała GGosiAA i zaciekawił mnie, trzeba sprawdzić jak to może być opisane z perspektywy nowonarodzonej, taki świeży powiew :)
P.S. Podoba mi się nazwa "forowe wampiry" :D
który film ma tyle wpisów co ten? jestesmy niezniszczalne:P i tyle.
jakby ktos znalazł pdf z tą ksiązką o Bree to bedzo prosze o jakies info:).
kurcze, czeka mnie ostatni egzamin w poniedziłek i zostaje tylko błogie czekanie na premiere. a jeszcze niedawno był 80 dni:P
jak ten czas szybko leci:)
Witam. Ja właśnie sobie zamówiłam tą książkę i już nie mogę się doczekac kiedy ją wezmę w ręce i zacznę czyatć ;))
Ja właśnie wczoraj przeczytałam drugie życie bree tenner i bardzo mi się podobała ta książka. Bardzo wciągająca jak wszystkie książki Stephenie Meyer
'jakby ktos znalazł pdf z tą ksiązką o Bree to bedzo prosze o jakies info:).'
oo , ja takze dolaczam sie do prósb ;]
a ja naszczescie juz wszystko zaliczylam i to tak jak chcialam wiec nie pozostaje mi nic innego jak wagarowe grillowanie na dzialce ;D
mnie aż tak bardzo nie ciągnie do czytania tej opowieści, ale podłączam się do prośby anabelli i info również poproszę:))) pewnie jak wpadnie mi to w ręce to już się nie oprę.
zazdroszcze Ci anabella. u mnie chyba tak latwo nie bedzie...
no ale najwyzej kampania wrzesniowa:P nic nie powstrzyma mnie przed pójściem do kina na E
Też zazdroszczę :P Przede mną jeszcze 2 egzaminy (Oba ustne, jak dla mnie to masakra...) W tym jeden jutro ;P Ale jak tu się uczyć przy takiej pogodzie i w takim zniecierpliwieniu czekając na premierę :D
a ja dzisiaj miałam pisać już ostatnią klasówkę - z fizyki. Nawet dobrze mi poszła, ale pani od fiz mi powiedziała, że chciałaby mnie jeszcze jutro pytać z poprzedniej klasówki, która mi gorzej poszła.....chyba chce mi postawić 5 :) niby fajnie, ale z tamtego tematu kompletnie ni nie umiałam...
wow No widze ze zapowiada sie nieźle ogólnie podoba mi się w całości (napewno3,4,5,7,10,11,12,13,15,16,18) ale najbardziej to ostatnia tzn instrumentalna metric-eclipse :)))) normalnie od razu poznałam ogólnie soundtrack niekoniecznie mi sie widział ale score super.
http://www.filmweb.pl/news/Ostatnia+cz%C4%99%C5%9B%C4%87+%22Zmierzchu%22+bez+sce n+seksu+i+przemocy-61870
Widzieliście to?
no właśnie czytałam już...
nie podoba mi się ten pomysł bo liczyła na "atrakcyjny" przekaz porodu tegoż półwampirzątka...
choć wyrażenie "rozdziewiczanie" również w książce nie było przedstawione, lecz ciekawa byłam co w związku z tym wykombinują;))
no a tu nici...
Właśnie :>( film dla 12 - latków, nie żebym miała coś przeciwko nastolatkom, ale od razu z takiej fajnej książki bajkę robić!?
Mnie zaczyna też zastanawiać w którym momencie skończy się pierwsza część filmu?
tak to też mnie interesuje:)
i tak stwierdziłam, ze może w momencie kiedy już Belka i Edward z małą sobie w domku mieszkają;)
taki idylliczny momencik wezmą pewno;))
stawiam na moment kiedy powie Edwardowi że jest w ciąży.. wtedy będzie koniec filmu. ale kurcze z chęcią zobaczyłabym krwawe narodziny. i jak Edward wgryza się przez błonę zębami.!
Ja byłabym za momentem w którym Bella po przemianie otwiera oczy i ciach - film się urywa :D
Ale co do tego newsa to przesada... Nic nie pokażą, film straci cały charakter ostatniej części...:( Po prostu przegięcie, w ogóle się z nami - fanami Sagi - nie liczą, chcą tylko jak najwięcej zarobić... Jak nie pokażą sceny po nocy poślubnej - Bella posiniaczona i jej włosy całe w pierzu to nie wiem co z tego wyjdzie i czy w ogóle będzie można to nazwać ekranizacją ;/ ;/ :(
kurcze, moment otwierania oczu teraz też mi zaczyna pasować, bo na powiedzeniu, że jest w ciąży to nie bardzo mi się widzi, gdyż było by za mało charakterystycznych momentów...
no teraz to przesadzili... co za dziady... jesli jest tak jak piszą to ja na to nie ide no dajcie spokój co za bujda potem sie dziwic ze taki siurek wyzywa nas wszystkich od nawiedzonych nastolatek. Przeciez scena porodu i nocy poślubnej sa kluczowe w pierwszej czesci na tym sie to wszystko opiera to ma byc wkoncu ekranizacja czy film ktory ktos zrobił i zaczaił pomysł od Mayer.. jak ona sie na to moze zgodzic przeciez chyba ma cos do powiedzenia wkoncu to jej ksiazka ://// i zgadzam sie tutaj ze pierwsza czesc skonczy sie pewnie w momencie kiedy przemiana Belli sie zakonczy i otworzy oczy to idealny moment zeby narobic apetytu widzom.
a ja stawiam na moment kiedy Bella będzie rodzić, a druga część pewnie zacznie się od tego że już urodziła.
Mam nadzieje że postarają się zrobić i tak świetny film. Bo przed świtem jest moją ulubiona częścią sagi.
A mam pytanie. Bo wiem że pierwsza część przed świtem ma być 18.11.2011, a druga słyszałam że ma być 2 lata później. Wiecie czy to może prawda?