PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 163 tys. ocen
5,7 10 1 163294
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

no dobra , to jeszcze raz ;D

kolejny 1000 musi pęknąć przez premierą ;]

ocenił(a) film na 10
Agila34

nom:) i uwielbiam piosenkę rozpoczynającą film - chop an chance :)

weramg

jasne że tak.

Agila34

witajcie drogie panie (a może i panowie)! wybaczcie, ale nie będę przeglądać poprzednich (chyba) 6 stron, które mam do nadrobienia :)
byłam na zaćmieniu 2 lipca i strasznie mi się podobało ;) Może nie tak jak zmierzch, ale na pewno lepiej niż księżyc w nowiu ;P a co do tej parodii to na pewno pójdę :D uwielbiam wszelakie takie filmy, więc nie obejdzie się beze mnie :D

ocenił(a) film na 8
Patyczax

Hehe xd
ej, gra Roberta nie podobała mi sie w tej czesci ; ( . Jakby chcial pokazac ze jest juz taaaki wielki i rola Edwarda juz go znudziala i robi to tak od niechcenia ; ( .
Co myslicie ?

anabella

moim skromnym zdaniem jego gra miała przekonać widza o swojej nowej roli w życiu Belli, czyli nie narzucający się , wycofany, dający Belli prawo do własnych decyzji. Może i był cieniem Belli w tej ekranizacji (jak to ktoś gdzieś ujął) i może to właśnie było zamierzeniem. Wyszło jak wyszło.

ocenił(a) film na 6
Agila34

No mi też się nie podobała... Był taki nijaki. Edward w książce jest zupełnie inny .. czasami pożartuje, ale potrwai być poważny. Pattinson cały czas jest poważny i to mi się nie podobało.

asiunia_952

niestety brakowało spontaniczności i lekkości, która charakteryzowała Edwarda książkowego

Agila34

może i pattinson jest dobrym aktorem, ale chyba za bardzo przytłoczyła go ta rola i juz nie wciela sie w edwarda tak jak powinien ;/ Prawie sie nie uśmiecha i takie tam ;/ Ostatnio już dotarło do mnie jaką ma magię Zmierzch :D Tam prawie w ogóle nie przejmowali sie tym jak to wyjdzie..to znaczy przejmowali się, ale nie tak jak teraz. Za bardzo się przejmują jak to wyjdzie i myślę, że pewnie atmosfera na planie jest poważna i napięta ;/ a w kulisach zmierzchu było widać jak się bawili i cieszyli z tego filmu co się później przenosiło na ekran :D teraz już tak nie jest i myślę, że już nie zrobią drugiego zmierzchu ;/ I musimy się z tym liczyć ;p

Patyczax

Ja wczoraj byłam 5 raz w kinie na Zaćmieniu i taka kobieta zaczeła mi gadac o Team Edward i Team Jacob ;D

ocenił(a) film na 10
Piper16

haha :D

weramg

No siedziała koo mnie i mnie się pyta do jakiego Teamu należe o.O ;D A ja, że do obu ;D I coś mówila o domalowanych mięśniach, i kalcie jakiegoś brazylijskiego piłkarza w New Moon ;p

Piper16

Jaja sobie robisz.

ocenił(a) film na 10
Piper16

hahaha xD
pewnie jej chodziło o to zdjęcie:
http://allieiswired.com/wp-content/uploads/2010/02/taylor-lautners-stolen-abs.jp g
to jest autentycznie fotomontaż :)

weramg

Nie otwiera :( A najlepsze, e ona miała z 25 lat na oko ;d

Piper16

Ja widziałam w swoim kinie starsze, tak około 50-tki.

ocenił(a) film na 10
Piper16

nie otwiera Ci się to zdjęcie? to może z innej strony wstawię:
http://celebrities.ninemsn.com.au/img/blog/blog020310_taylor.jpg

weramg

A żeby ich... Tak popsuć Jacoba.

ocenił(a) film na 10
vivian23

myślę, że zrobili to zdjęcie, jak jeszcze Taylor nie miał tak wyrobionej klaty, by móc się nią pochwalic. To moja teoria :)

weramg

Myślę, że muskulatura Taylora jest dużo przyjemniejsza w odbiorze i nie trzeba jej podrabiać.

ocenił(a) film na 6
vivian23

też tak myślę. U mnie były młode babki ale było też dużo facetów. co mnie troche zdziwiło.

asiunia_952

Biedni pewnie przyszli z dziewczynami :(

Limonkaa

http://chomikuj.pl/Gryzeldunia?fid=323738842 Wampiry i świry Żałosne, ale hahah śmieszne ;lD Edward ściąga gacie a tam dyskotekowa kula, ale Jaki Felix podobny nawet ;D Sama nie wiem co myśleć o tym ;d

ocenił(a) film na 6
Piper16

To jest cały film prawda.? Haha. fajnie.

A ci chłopacy no.. wszyscy z dziewczynami .;P

ocenił(a) film na 10
Piper16

o ! już cały film! musze sobie kiedyś ściągnąć :D dzięki :*

ocenił(a) film na 10
weramg

znalazłam Vampires suck online!!! trzeba tylko potwierdzić kliknięciem, że się jest człowiekiem :) no i standardowo jakąś reklamę wyłączyć. i już! :D

http://vidreel.com/video/OTAzMDQ0/

ocenił(a) film na 10
weramg

albo tu:
http://www.novamov.com/video/ldp6w1cjzglx0

użytkownik usunięty
weramg

wow,swietne ; D

użytkownik usunięty
weramg

czesc czy moglibyście wysłac mi 2cz. ksiażki o Bree... jakos tylko pierwsza czesc do mnie doszła ( asiek_110@wp.pl ) z góry dzieki :)

ocenił(a) film na 10
weramg

Od samego początku dobre wprowadzenie dali :) :) Też lubię pierwszą scenę... Xawcio jest Boski :*

ocenił(a) film na 10
anabella

hej :) ja się z Wami żegnam na 10 dni, bo jutro z samego rana wyjeżdżam...będzie mi brakowało tych codziennych ciekawych dyskusji z panem Żabką i innymi :P
a tymczasem wstawiam całą ostatnią sesję zdjęciową Roberta Pattinsona :)
http://www.eclipsemovie.org/new-outtakes-of-robert-pattinson/

papa :****

weramg

nie Pan, bo staro się czuję :P

Looney_Kermit

Wkurzasz mnie! Nawet masz tu temat na swój temat :P To ja chcę być gwiazdą Zaćmienia ;)

Limonkaa

ha, sam nie wiedziałem, że jestem taki popularny :D nie bądź taka zazdrosna już :P

Looney_Kermit

Foch!Zabierasz mi sławę :P

Limonkaa

sława sama mnie szuka, nie moja wina :P

Looney_Kermit

Twoja !Powinieneś mówić ,że to wszystko dzięki mnie :P

Limonkaa

fajny ten film:-) hmm wszyscy sie tu przeniesli:-) a ja dopiero w tym tyg. ide na zacmienie:-(

użytkownik usunięty
sonnenEW

jaa. ;D tyle czasu wytrzymalas. ;D.

a mam takie pytanie co do parodii.. czy są gdzieś do tego polskie napisy czy jeszcze nie?

Patyczax

Ja ide jutro do heliosa 7 raz :)

Piper16

asiek_110 - juz wysłałam

Piper16

yyyy!?!?! :P

użytkownik usunięty
Piper16

wow. ;D ja bylam tylko 2 razy ;P.

użytkownik usunięty

pojutrze jade na shreka forever i 2 raz na Listy do Julii . ;D

miejscowy multipleks chyba utrzymuje się na Tobie :P