6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324711
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Jakie błędy w filmie udało Wam się zaobserwować?

użytkownik usunięty

No to może kombinujemy dalej. Tu w razie czego wrócimy jakby co ;)
Ale skoro jest możliwość zrobienia porządnego forum, a nie zaśmiecania tego...
Jejku, jakby nie było normalnej strony dla normalnych ludzi, którzy chcą zrobić normalne forum ;x

ocenił(a) film na 8

hm... srednio mi sie podoba... mrsme pls zadaj pytanie na tym forum webmasterskim o adminow.. i wklej im adres stronki w poscie odrazu. mi wyskakuje caly czas blad jak sie prubuje zarejestrowac na tym forum
:(

p.s. tylko nie fora.pl :(((((((((((

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

No ja też chciałam tego uniknąć, ale chyba nie ma wyjścia... Chciałam mieć zebrane wszystko do kupy, a tak?...

ocenił(a) film na 8

wiesz co.. tak patzree.. ze ty poprostu musisz dodac tak jak na forum tytuly albumow.... w vidsach i galerii. ustawic je na uzytkownikow i chyba bedziemy mogli smigac. sproboj top zrobic a ja zobacze czy uda sie cos dodac.

problem bedzie z akceptacja... ale to byc moze da sie wylaczyc.

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

Dobra, zabieram się do roboty. Oby to coś dało kochana!
;*

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

Ja ogarnę tą stronę tak czy siak :) Zostaniemy, albo nie, się zobaczy :)

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

A co z forą jest nie tak? :<

użytkownik usunięty

Założyłam też to forum, aczkolwiek jest ono nieco trudne w obsłudze xdddddddd a sama galeria wygląda badziewnie, z resztą na hpu też...

ocenił(a) film na 8

ej sluchajcie.. dzis weszlam i musze powiedziec ze nie jest zle.. stronka wyglada fajnie... galeia tez. co prawda moze sama stronka nie ejst tak prosta jak ta na webs... ale przynajmniej jest darmowa :) no i to niestety ten problem - im bardziej darmowa stronka tym bardziej wytrawnym informatykiem trzeba byc ze by sie w prowadzeniu jej polapac. fora.pl tez nie sa proste... a moim zdaniem nie zaskojaja nawet 50 % naszych potrzeb wiec nie ma co sie na nie rzucac.

jedyny problem bedzie z akceptacja - ale to problem 5 gora 7 dni... gdy masowo bedziemy dodawac rzeczy do stronkio... natomiast gdy wszytko juz zostanie dodane to wersja akceptacji kazdej fortki * stanie sie nie tylko malo uciazliwa, ale rowniez zbawienna. szczegolnie biorac pod uwage to ze gdy dojda nam nowi uzytkownicy, niefilmwebowi... to bedzie latwiej zastopowac 12letnie fanki wrzucajace jakies badziewie i bedziemy mialy pewnosc ze stronka nie zmieni sioe w blogo tych uroczych mlodych pan aka nastoletnich gierszalomanek :) zrezta sprawa adminow nie jest przesadzona. czekamy na pomoc technicza ze str adminow forum webmasterow.

a i pozatym forum na stronce nie wymaga akceptacji kazdego posta wiec mozemy sobie poszalec tam. ... na co serdecznie was dziewczyny zapraszam.

pozdr i do zobaczenia na stonce
antracyt :)

ocenił(a) film na 8
ANTRACYT_

To teraz pytanie wyjaśniające. Gdzie się teraz podziewacie?
na http://www.wszystkocokochamy.hpu.pl/forum/index.php ?
Jakby co, to ja tutaj też byłam na początku gdzieś, ale czytam o czym teraz piszecie (znaczy sie nie teraz tylko od jakichs 2 tyg xD) i bardzo mi sie podoba + to, ze sama uwielbiam Kubę i jego role ;D

Osoba_bez_imienia

tak, tam właśnie siedzimy, zapraszamy :D

ocenił(a) film na 5
themighell

Po pierwsze on nie mógł umrzeć, młodym ludziom nie przepisuje się leków po których przedawkowaniu można umrzeć, a tym bardziej jeśli miał próbę samobójczą. Druga sprawa nie miał depresji, nie spełnia podstawowych warunków aby mógł mieć depresję, to powie student psychologii a tu doświadczony lekarz wyskakuje z taką diagnozą.

ocenił(a) film na 1
werewolv

Dla mnie największym błędem jest to, że taki film powstał. A drugim chyba jeszcze większym, że zgodziłem się na niego pójść.

malakian1987

tutaj mamy pisać o błędach w filmie, a nie Twoich błędach życiowych..

ocenił(a) film na 10
niemamczasu

Już nie wiedziałam gdzie to dać, więc daje to tu:

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=76179

Widać, że ta rola Kuby będzie jeszcze zupełnie inna. Dla niego chyba opłaca się obejrzeć ;)