tak wiem... konczylam marketing & zarzadzanie :P wiec kampanie medialne nie sa mi obce... tym niemniej fajnie bedzie zobaczyc ten wywiad.
p.s a tak apropo autopromocji sala samobojcow... to macie ten link - niech i ja skozystam na popularnosci sali(tudziesz wszytko co kocham):
http://www.filmweb.pl/user/ANTRACYT_/blog/532085
tu sa:... no i jak dobrze poszukacie na tej stronie to jest i wywiad... a raczej monolog kuby :)
http://www.exklusiv.pl/magazyn/archiwum,2010-2
anyway... wracajac lekko do tematu. moze bardziej spopstrzezenie niz blad. w ostatniej scenie - gdy widzimy na youtube smierc moninika... patrzyliscie moze z prawej strony jakie sa zamieszczone filmiki? otorz ja spojzalam (cos co mi umknelo) calkowicie - w filmikach z "prawej strony utuba" widac usta dominika i jeszcze jakies dominikowe zreczy. usta sa chyba z tej rozmowy przed pojsciem do szkoly... konkluzja... nie tylko smiercz dominika znalazla sie na tubie... jego rozmowy skypowe z sylwia tez.
Właśnie też to zauważyłam. To była rozmowa Sylwii z Dominikiem, więc ona musiała powstawiać te filmiki. Może śmierć też.
Przeszukałam tę stronkę i chyba coś nie do końca dokładnie bo znalazłam tylko artykuł o tym jak to Kuba i Mateusz wymigują się od wywiadu dla Exlusiva, żadnego monologu tam nie widzę...?
Haha! Niezła sesja :D
Tak patrzę na niektóre zdjecia (nie tylko z tej sesji) i się ciągle zastanawiam "KOGO ON MI PRZYPOMINA??"
Mam wrażenie, że gdzieś już go widziałam i na pewnie nie w filmach, w których grał ;)
Mało możliwe, chociaż... hmm... raczej nie :DD
Ale jestem pewna, że go gdzieś już widziałam ;)
Nie wiem, o jaki rodzaj błędów ci chodzi, ale mam coś.
Dlaczego Dominik nie skomentował pierwszego filmu? Przecież był to zakład-warunek: one "się przeliżą", a zaraz potem oni. Przecież mógł napisać coś w tym stylu:"No co wy! Przecież pocałunek miał wyglądać realistycznie! Wasz taki był. Nie chciałem być gorszy!"I zatkał by gęby wszystkim. No ale wtedy nie byłoby reszty filmu. Komasa musiał jakoś wybrnąć z tego, więc zadecydował, że ukaże widzom Dominika-niedorajdę życiowego.
Przecież takich filmików jest od groma. Dzieciaki po wypiciu alkoholu wrzucają je na różne strony, żeby się pochwalić swoimi wyczynami. "Patrzciee, jesteśmy zajebiści, bo potrafimy tyle wypić i mamy zgona (moralnego i fizycznego) - tak krzyczy każdy film tego rodzaju. Bez wątpienia ten szczegół filmu jest nierealny, stworzony właśnie na jego potrzeby.
Jeszcze scena z judo: ten sport wymaga ogromnej siły i skupienia. Nie ma tu miejsca dla popędu. Wiem to od judoki. :P
Jeszce coś.
Czemu wszedzie jest napisane, że Dominik ma najładniejszą dziewczynę w szkole? Jeśli chodzi o partnerkę 100-dniówkową, to nie ma po niej potem sladu... ^^"
Po pierwsze: On się śmiał z pierwszego filmiku. Z pocałunku z Aleksem i z komentarzy. Wszystko zaczęło się od judo. Wtedy go wyśmiano co go bardzo zabolało. Zważając na fakt, że wtedy wszyscy pomyśleli, że jest gejem,a w tym wieku nie jest to nic dobrego, w szczególności w Polsce. Mogło to na niego źle wpłynąć i w sumie nie dziwię mu się, ponieważ myślę, że też bym się załamała, po czymś takim.
Po drugie: Z tą najładniejszą dziewczyną to może chodziło o to, że on ją tak jakby "miał" w sensie, że ona na niego leciała i do tego była popularna. Myślę, że o to chodziło. A Aleks czuł się zagrożony przez niego, w końcu to Aleks miał wysoką pozycję w szkole i bał się jej wytrącenia. Musiał jakoś pokonać Dominika i znalazł dobry pretekst: wydarzenie z judo. Jak sam Bartosz Gelner mówił: Aleks wiedział, że Dominik ma powodzenie u dziewczyn i bał się tego. A najbardziej popularna dziewczyna mogła sprawić, że wszyscy zapomną o Aleksie i zajmą się Dominikiem. Zresztą, są jakieś pomysły, że Aleksowi podobał się Dominik ale stchórzył jak się okazało, że Dominik coś może do niego czuć. Nie wiem.
Co do sportu: do oni chyba nie bardzo chcieli chodzić na to judo, w każdym razie Dominik, był w tym słaby.
Jesteś "do przodu", bo przeczytałaś wywiad. Ja nie miałam okazji. Teraz wszystko jasne.:] Ale i tak moja interpretacja, to moja interpretacja i nikt mi nie odbierze tej przyjemności. ^^
Ja z kolei oglądałam "Kubę" z odtwórcą Alexa i tam jasno wynikało, że był to tylko zakład studniówkowy. Nic poza tym. Oczywiście aluzja Kuby obłędna. xD
Nie przeczytałam wywiadu tylko obejrzałam w necie jakieś wypowiedzi :P
Ja też uważam, że Aleks nie leciał na Dominika tylko bał się zagrożenia :D
Wypowiedzi, ktore pewnie były wywiadem - jeden kit, ważna jest treść w tym przypadku.
Film ci się podobał? Bo nie widzę twojej oeny (ukryta?)
Nooo. Ja się po filmach szybko ogarniam. wiem, że to aktorzy itp.
Jednakze tak ost, scena mnie zmroziła. Majstersztyk!
Mam nadzieję, że polskie kino ruszy z kopyta, a nie osiądzie na laurach.
Ej a zauważyliście, że Mateusz Kościukiewicz (podkłada głos Jasperowi) Grał Z kubą (Dominikiem) we Wszystko co kocham? ;] http://www.plejada.pl/243509,2,dominik-w-internecie-jest-bardziej-odwazny,wideo. html zobaczcie w tym filmiku w pewnym momęcie jest nawet napisane ;]
eeem to żadna nowość:P tyle, że nie skojarzyłam, że Mateusz odkłada głos Jasperowi, w ogóle nie poznałam po głosie.
ejejeje! jakie wywiad niby koleżanka przeczytała? bo ja chyba nie czytałam, a chętnie to uczynię :D
Faktycznie, smiał się z tego filmiku. Swoją drogą, co za debile wrzucają takie filmy na portale społecznosciowe... ;F Nie do dziś wiadomo że twarzo-książka (;p) to zło.
W chwili w której dominik ma się zmierzyć z alexem w pierwszym ujęciu alex ma "ładne, ułożone" włosy, sekundę później wygląda jakby przeszło mu tornado na głowie mimo że nie było żadnego kontaktu:)
Ej a zauważyliście, że Mateusz Kościukiewicz (podkłada głos Jasperowi) Grał Z kubą (Dominikiem) we Wszystko co kocham? ;] http://w ww.plejada.pl/243509,2,dominik-w-internecie-jest-bar... zobaczcie w tym filmiku w pewnym momęcie jest nawet napisane ;]
Teraz to może powiem nie na temat ale zauwazcie: Wszędzie w gazetach i w wywiadach pisze że Kuba przefarbował włosy na czarno, no ale jak był ten filmik dzień po premierze miał blond więc jak to możliwe bo już nic z tego nie rozumiem ? :)
widocznie do czasu premiery już mu zszedł kolor. na zdjęciach promujących Wszystko co kocham ma ciemne, bo był w trakcie kręcenia Sali.
Po skończonych zdj. do "Sali" podobno zgolił się na łyso (mówił o tym w wywiadzie do ELLE), a praca nad filmem trwała ponad 3 lata, więc do tego czasu zdążyły odrosnąć :)
czy wy nie umiecie normalnie filmu pooglądać bez szukania dziury w całym???
każdemu się błędy zdarzają.....
jestem ciekawa czy wy byście nakręcili chociaż jeden film bez żadnego błędu...??
nie ma ciekawszych zajęć niż szukanie błędów w filmach????????????????
nie rozumiem Twojego bulwersu.
btw. uwielbiam argumenty w stylu "ciekawe, czy Ty zrobiłbyś to lepiej" genialne są jak dla mnie. pozdro
właśnie co do wywiadu w Elle... Jest tu jakaś osoba posiadająca gazete z tym wywiadem, która mogłaby zrobić z niego skany/ zdjęcia czy coś? Nie kupiłam tej gazety, a teraz już pewnie nie ma jej w kioskach... :(
dzisiaj bylam w kiosku i jest.... :) musisz tylko w empiku poszukac albo jakims podobnym saloniku prasowym. sama bym chetnie wrzucila ten wywiad, ale niestety scanera nie posiadam.
apropo wywiadow... to polecam ten z fashion magazine - fajna sesja i naparwde chyba najlepszy jak dotad wywiad... (najlepszy. czyt. w koncu mozna sie czegos dowiedziec). ja np dowiedzialam sie ze kuba ma w swojej przeszlosci flamenco :P
p.s. mam cos ciekawego:
http://www.plejada.pl/139242,2,borcuch-jestes-rebeliantem,wideo.html
no warto...
tu jest przedsmak... tzn i tak nie ma najfajniejszych fot ani wywiadu, ale zawsze to cos:
http://www.facebook.com/album.php?fbid=10150138211499865&id=127812174864&aid=285 794
A z jakich to miesięcy są wydania? Może jednak ktoś by zeskanował? Dziwnie się z tym czuję, bo chyba zaczynam popadać w jakąś Kubo-manię... A za wszelką cenę chciałam tego uniknąć. Jak teraz kupię te gazety to już w ogóle! ;)
Więc co? Może, w przypływie litości i wolnego czasu, ktoś by zeskanował? Oczywiście udam się do sklepu gdzie sprzedają stare gazety (nie wiem tylko czy go nie zamknęli :D)
Tak tylko dodam, że bardziej interesuje mnie wywiad xd (fotki to tak "przy okazji")
edit: Dobra, zobaczyłam zdjęcia z tego Fashion Magazine i odwołuję swoje zdanie. ZDJĘCIA KONIECZNIE!
(Kurna stało się T_T Muszę jakoś się uwolnić!)
kochanie fashion jest tak jak elle z marca... i tez znajdziecie w kazdym kolporterzy, empiku czy innym saloniku prasowym... :)
co do fotek... to jest jedna swietna kuby (ostatnia) z dymkiem od papierosa... no i taka jeszcze jedna bez koszulki :>
ale i tak wywiad rzadzi. napisany na poziomie, nie narusza prywatnosci (co bylo generalnie warunkiem jego przeprowadzenia) no a i tak mozna sie troche dowiedziec.
hahah ... oj specjalnie buduje napiecie :>>>>>>>
wiesz jak ja bylam zaskoczona ... nie dosc ze wogule bylam zaskoczona ze jest tam artykul o kubie (bo akurat kupuje cyklicznie) to jeszcze ta sesja... naparwde po ostatnim zdjeciu przyszlo mi do glowy ze moze bez zbednych ceregieli zostac modelem. nice :)
Przestańcie! Wyrwę się z tego i koniec! Jak tylko zobaczę i przeczytam :D
Takie jedno ze zdjęć, które było w tym linku na fejsie, to właśnie najbardziej mi w oko wpadło to w okularach. Nigdy nie pomyślałabym, że to Kuba. W ogóle jakby nie ten klimat. Ale to tylko pokazuje jaki z niego kameleon ;)
Haha, dziękować :)
Szczerze mówiąc, to owszem, Kuba jest bardzo urzekający, ale mnie bardziej kręci Dominik właśnie, po raz któryś oglądam już wywiad z nim ucharakteryzowanym na niego. Nieczęsto mi się zdarza, że tak głęboko w psychice zapadają mi postacie wymyślone jakby.
Strasznie przeżyłam końcówkę filmu, bo czułam jakby Dominik był "prawdziwy", nie filmowy. Zawsze jak myślę o tej scenie, to nie mogę się potem ogarnąć... Cholernie mocna jest.
http://www.stopklatka.pl/filmowcy/osoba.asp?oi=127585&sekcja=mmedia&mi=7755 proszszszszsz. No przyznajcie same-jak pojawia się Kuba-Dominik to buzia się sama śmieje. Tak mu pasuje ten look. I ma super sposób wyrażania się.
o Dominik żyje! xD
a tak na serio, to ten wywiad ostatnio nie chciał mi się otworzyć, także dzięki:D w ciemnych włosach przypomina mi mojego kolegę, dlatego mówię "nie!"
a mi on strasznie przypomina Gerarda Way'a z MCR. Normalnie chwilami to skóra z niego zdjęta, autentycznie. Więc ja na tak jak najbardziej ;)
o, to już lepsze porównanie :D pytanie na początku mnie rozwaliło. "kto Cię odkrył dla kina?" . no nie mam pytań.