Powiem tak, uwielbiam ten film. On naprawdę daje ludziom do myślenia i działa na psyche. Gdy wyszłam z kina czułam się naprawdę dziwnie. Ten film jest niesamowity !!! Naprawdę nie rozumiem dlaczego on wam się nie podoba. Po za tym mówicie że lubi ten film tylko Emo. Mam wiele znajomych którzy kochają ten film a wcale nie są Emo. Wydaje mi się że nie doceniacie tego filmu. Tyle ...
kolejny przykład miernoty intelektualnej forumowiczów dających temu filmowi 1/10. Myślenie=wulgaryzmy.
kolejny przykład miernoty intelektualnej forumowiczów dających temu filmowi 1/10. Myślenie=wulgaryzmy.
Kto wie ile litrów spermy zmieści się w dupsku forumowicza swojaka_2 zapodanej przez jego męskie dziewczyny skuryna i bighamera ? Czy pozostanie jeszcze dość miejsca w dupie na spust o_m_e_n_a_???
Pedałom i innym sodomitom co napawają się tym patologicznym gównem mówimy NIE !!!
hehehe...musisż być gościu bardziej uważny bo znowu mylnie przypisałeś mi twoje upodobania erotyczne.
Nie tylko tobie się podoba, niejaki Józef Oleksy zapytany na przyjęciu po premierze o wrażenia wypowiadał się bardzo pochlebnie na temat tego filmu:
pani redaktor: Wiatm pana premiera
józek: dzień dobry, dobry wieczór
pani redaktor: Panie premierze jak się panu podobał film sala samobójców?
józek: Nooo bardzo mi się podobał, bardzo ciekawy film... i w ogóle.
pani redaktor: To może powie pan co w tym filmie zrobiło na panu największe wrażenie?
józek: yyyyy.... no... yyyyy... w zasadzie to ja tego filmu jeszcze nie widziałem... ale słyszałem że jest bardzo dobry.
pani redaktor: .....aha... to dziękuję panu...
józek: ( z nieskrywaną duma ) Dziękuję!
:)
Ja bym zaryzykowała, że jakże męska koszulka Dominika mogła się najbardziej podobać. Garderoba to bezpieczny temat, czy tylko tak mi się wydaje?... hmm.. może wręcz przeciwnie....