PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=228118}
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 46572
6,8 28 krytyków
Scoop - Gorący temat
powrót do forum filmu Scoop - Gorący temat

mam ten film od pewnego czasu i niewiem czy oglądać czy nie ?!

SATANIC1

A obejrzyj go sobie! "Co nas nie zabije, to nas wzmocni"

Nike

ja też go mialam długo. Żałuję, że go obejrzałam - strata czasu.

ocenił(a) film na 8
Marissa

Pfff? Ja się świetnie na nim bawiłem. Idealny na poprawkę humoru, na sympatyczny, komediowy wieczór. Ot i tyle. A że strata czasu? Cóż, nie zawsze ma się ochotę na kolejnego Bergmana.

ocenił(a) film na 8
SATANIC1

No cóż, trzeba się przekonać do specyfiki filmów Woody'iego Allena, ale warto. Scoop jest naprawdę fajnym filmem, który można sobie obejrzeć "na luzie", poza tym jest dosyć hmm, zaskakujący;)

ocenił(a) film na 8
SATANIC1

eeee
to jest coś w stylu MORDERSTWA NA MANHATANIE
ale dużo gorsze.

Allen troche przynudza, jest to średni film; tak gdzies 6,5/10

ocenił(a) film na 8
SATANIC1

Ano pewno, że warto! :)
Lekki film, śmieszne dialogi, fajna fabuła, jak dla mnie 8/10 :)

Cały Woody - napisać, wyreżyserować, zagrać :)))
Uwielbiam go zarówno jako aktora jaki i reżysera.. ;)

użytkownik usunięty
ruru

taki...średni film. Jak nie masz co robić, to oglądnij.

SATANIC1

Ja nie masz co robić, to idź do kina! Potraficie tylko "ściągać" filmy (jak wy wszyscy z resztą) czyt. "ściągać=kraść". Ja uwielbiam Woodiego i wierze w jego geniusz, a jak ktoś jest tak ograniczony, to nic nie poradzimy.

siNNer_pl

greg f napisał: "Potraficie tylko "ściągać" filmy (jak wy wszyscy z resztą) czyt. "ściągać=kraść"". Może gdyby polscy dystrybutorzy byli troche bystrzejsi i filmy warte obejrzenia trafialby do polskich kin wczesniej niz z ponad pol rocznym opoznieniem, to moze i piractwo by sie ukrocilo. A co do filmu to ja jestem zachwycony Woddy w doskonalej formie i nie rozumiem wczesniejszych postow o stracie czasu itp., jak komus sie ten film nie podobal to znaczy, ze nie jest fanem Allena w ogole i zaden z jego filmow takiej osobie nie przypadnie do gustu, nie jest to humor toaletowy.

ocenił(a) film na 8
Dylan

ej ej

nie rozumiem tego "jak komus sie ten film nie podobal to znaczy, ze nie jest fanem Allena w ogole i zaden z jego filmow takiej osobie nie przypadnie do gustu, nie jest to humor toaletowy". Film mi sie średnio podobał, to znaczy, że nie jestem jego fanem ? Bycie fanem nie polega na bezkrytycznem spoglądaniu na swojego idola, ale na obiektywnym spoglądaniu na jego "dzieła"! Nie jest to na pewno najlepszy film Allena, ale jest on ogólnie niezły (dobry).

michaluko

Jak będzie w kinach,a już niebawem ma być to na pewno się wybiorę.
A Match Point mi się podobał,po tym filmie doszłam jednak do wniosku,że faceci są okropni(hehe;)).
Pozdrawiam.

michaluko

nie chciałem nikogo urazić, ale ten film(choć tu przyznam racje, nie najlepszy) i humor jest dość typowy dlatego reżysera, a moja wypowiedz tyczyła sie osób, które mowiły o "Scoop" w kategoriach "dno".

SATANIC1

Uwielbiam komentarze- ściagacie=kradniecie. Dopóki Polska będzie w tyle za krajami trzeciego świata nawet i filmy będą czasem po nawet roku trafiały do Polski na ekrany kin tak będzie.

A nam się Scoop bardzo podobał :)

SATANIC1

może to nie jest najlepszy film jaki widziałam ale skoro go masz to myslę, że warto obejrzeć.