PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565167}

Sex Story

No Strings Attached
2011
6,4 127 tys. ocen
6,4 10 1 126505
5,1 15 krytyków
Sex Story
powrót do forum filmu Sex Story

Żal

ocenił(a) film na 5

Dramat poprostu, aż dziw że Natalie zgodziła się wziąść udział w takiej tragedii

Michasia_2

to , że Natalie zdobyła Oscara , wcale nie oznacza , że nie może grać w lekkich , przyjemnych komediach romantycznych ..

tym bardziej , że ma do nich talent :)

nie oczekujmy od niej tylko trudnych ról jak np. ta w Czarnym Łabędziu ...
bez przesady ... :/

dlatego ja z przyjemnością 8/1O :D

ocenił(a) film na 2
rachel_mcadams

Nikt nie powiedział, że ma nie grać w komediach romantycznych - tylko na Boga, nie w takich gównach. Ten film był straszny...

Alex303

dla mnie to nie było gówno .
mi się Sex Stroy bardzo spodobało i tyle .
nie wiem jak możesz mówić o jakimś filmie gówno .
jesteś krytykiem ?

Michasia_2

wszyscy zakochani w Czarnym łabędziu teraz będą się rozwodzić nad tym jakie Natalie powinna przyjmować role a jakich nie;] mnie Czarny łabędź się nie podobał więc spokojnie mogę dać jej 8/10 za tę rolę... aaaa może i dramat ale jeśli już to komedia;]

ocenił(a) film na 2
Michasia_2

porownujac ten film do filmu z Gyllenhaalem i Anne Hathaway to faktycznie żal na to patrzeć, słaby film z niewielką ilością komediowych scen :)

ocenił(a) film na 5
Alicja_kosmitka

dokładnie. Love And Other Drugs zdecydowanie lepszy a tematyka podobna.

em82

dla mnie sex story zabawniejszy, ale oba filmy bardzo dobre;]

ceylor

mi także oba filmy się podobały :)
choć Anne Hathaway lubię bardziej od Natalie Portman : ]

rachel_mcadams

Niech gra w jakich tylko filmach chce, jak dla mnie podjęła właściwą decyzję grając w Sex story, przyjemna komeda :). Nie przyrównujmy jej tylko do roli w filmie "Czarny Łabędź".

ocenił(a) film na 4
_kasja_

Portman nie grała źle, Kutcher słabizna a sam film lipny ;) Ja tez nie oczekuje od Natalie samych filmow pokroju Czarny Łabędź, ale jak już chce grac w komediach romantycznych to troche mniej nudnych i głupich..

ocenił(a) film na 5
Vangelis7

Dokładnie, nie powiedziałam ze nie ma grac w lekkich produkcjach "bo to nie są jej progi", osoboiście bardzo lubie obejrzeć dobrą, zabawną komedie romantyczną, DOBRĄ a nie takie coś. I owszem w tym wypadku twierdze że to nie są jej progi, film jest beznadziejny

ocenił(a) film na 7
Michasia_2

Myślę, że Natalie jednak zgodziła się "wziąć" udział w produkcji tego filmu:).

ocenił(a) film na 4
Michasia_2

Film żenada, w porównaniu do "Garden State" ten film jest słaby jak momentka. Nie widziałem jeszcze Łabędzia, ale taka aktorka jak Natlie Portman może wybierać lepiej.

ocenił(a) film na 3
Michasia_2

Dla mnie też porażka...A cóż jak sama Portman przyznała ze względu na dziecko i na wycieńczenie psychiczne i fizyczne po "Czarnym Łabędziu" nie będzie brać na siebie poważnych, ambitnych ról- a szkoda...