Ludzie, wy chyba nie wiecie o co chodz w komediach romantycznych. Ten film i był zabawny i mega romantyczny. Nawet profesjonalni krytycy filmowi piszą, że ten film jest strzałem w dziesiątkę, ten film i "szkoła uczuć" są na pierwszym miejscu komedii romantycznych. Także nie psujcie tutaj oceny. Jeżeli się nie znacie, to nie oceniajcie. Ja nie znam się na filmach sensacyjnych itp. i ich nie oceniam, nawet jak mi się jakiś podoba.
Popieram. Bardzo konkretna odpowiedź na wszystkie głupawe teksty jakie można przeczytać na temat tego filmu.
Jest tam pare śmiesznych tekstów. Widocznie to wystarczy , żeby nazwać ten film komedią romantyczną.
Wiecie co się dzieje ze środami z orange??? Wysyłam smsy parę dni wcześniej i już nie ma kodów. Albo w ogóle żadnej odpowiedzi nie dostaję........... "Sex story" kojarzy mi się trochę z "A lot like a love". Z tymże ten drugi jest o wiele ciekawszy i bardziej romantyczny. Ach :)
Zgadzam się , że nie jest to najambitniejsze kino. Są lepsze i gorsze komedie romantyczne , niektóre prezentują ambitniejszy humor a niektóre nie. Humor prezentowany w Sex Story nie kwalifikuje się do ambitnych , ale pare tekstów wg mojej opinii potrafią rozbawić , choć nie muszą każdego
W 100% się zgadzam. Gatunek: komedia romantyczna...a film jest i śmieszny i romantyczny, więc o co chodzi? Ludzie, wyluzujcie trochę
Co do Sex Story to się absolutnie zgadzam - komedia romantyczna. Ale my rozmawiamy o Szkole Uczuć.
To nie jest komedia romantyczna. Boków tam raczej nikt nie zrywał ;d
Zgadzam się-film spełnia wszystkie wymogi komedii romantycznej a takowe produkcje nie są patetyczne, więc nie ma co ich porównywać to innych ambitnych filmów. Sex Story jest świetne w swoim gatunku, naprawdę bardzo przypadło mi do gustu :)
Nie zgadzam się natomiast z zaliczeniem Szkoły Uczuć do komedii romantycznej, jest tam zdecydowanie więcej powagi i refleksji choć oczywiście, jak w wielu filmach, zdarzają się śmieszne sytuacje