PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565167}

Sex Story

No Strings Attached
2011
6,4 127 tys. ocen
6,4 10 1 126504
5,1 15 krytyków
Sex Story
powrót do forum filmu Sex Story

????

ocenił(a) film na 10

Ludzie, wy chyba nie wiecie o co chodz w komediach romantycznych. Ten film i był zabawny i mega romantyczny. Nawet profesjonalni krytycy filmowi piszą, że ten film jest strzałem w dziesiątkę, ten film i "szkoła uczuć" są na pierwszym miejscu komedii romantycznych. Także nie psujcie tutaj oceny. Jeżeli się nie znacie, to nie oceniajcie. Ja nie znam się na filmach sensacyjnych itp. i ich nie oceniam, nawet jak mi się jakiś podoba.

ocenił(a) film na 9
hardylight17

Popieram. Bardzo konkretna odpowiedź na wszystkie głupawe teksty jakie można przeczytać na temat tego filmu.

ocenił(a) film na 8
hardylight17

Szkoła uczuć komedią romantyczną? co tam było zabawnego? ogarnij się

ocenił(a) film na 7
kawa_124

Jest tam pare śmiesznych tekstów. Widocznie to wystarczy , żeby nazwać ten film komedią romantyczną.

ocenił(a) film na 7
Boginka_pl

Wiecie co się dzieje ze środami z orange??? Wysyłam smsy parę dni wcześniej i już nie ma kodów. Albo w ogóle żadnej odpowiedzi nie dostaję........... "Sex story" kojarzy mi się trochę z "A lot like a love". Z tymże ten drugi jest o wiele ciekawszy i bardziej romantyczny. Ach :)

madame_koko

madame_koko, mam ten sam problem... wtf??

ocenił(a) film na 8
Boginka_pl

Serio tak myślisz?

ocenił(a) film na 7
kawa_124

Zgadzam się , że nie jest to najambitniejsze kino. Są lepsze i gorsze komedie romantyczne , niektóre prezentują ambitniejszy humor a niektóre nie. Humor prezentowany w Sex Story nie kwalifikuje się do ambitnych , ale pare tekstów wg mojej opinii potrafią rozbawić , choć nie muszą każdego

ocenił(a) film na 7
hardylight17

W 100% się zgadzam. Gatunek: komedia romantyczna...a film jest i śmieszny i romantyczny, więc o co chodzi? Ludzie, wyluzujcie trochę

ocenił(a) film na 8
selma_filmweb

Co do Sex Story to się absolutnie zgadzam - komedia romantyczna. Ale my rozmawiamy o Szkole Uczuć.
To nie jest komedia romantyczna. Boków tam raczej nikt nie zrywał ;d

ocenił(a) film na 7
selma_filmweb

Popieram, niewiele już tak dobrych komedii romantycznych niestety ; ]

ocenił(a) film na 7
hardylight17

Zgadzam się-film spełnia wszystkie wymogi komedii romantycznej a takowe produkcje nie są patetyczne, więc nie ma co ich porównywać to innych ambitnych filmów. Sex Story jest świetne w swoim gatunku, naprawdę bardzo przypadło mi do gustu :)
Nie zgadzam się natomiast z zaliczeniem Szkoły Uczuć do komedii romantycznej, jest tam zdecydowanie więcej powagi i refleksji choć oczywiście, jak w wielu filmach, zdarzają się śmieszne sytuacje

ocenił(a) film na 8
hardylight17

To duuużo lepszy film niż "Friends with Benefits" - który jest dnem. Mi również "Sex Story" bardzo przypadł do gustu. Po pierwsze całkiem zabawny, po drugie dobrze zagrany, po trzecie opowiada z sensem historię miłosną w którą można było uwierzyć czyli tkliwy również.