PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565167}

Sex Story

No Strings Attached
2011
6,4 127 tys. ocen
6,4 10 1 126505
5,1 15 krytyków
Sex Story
powrót do forum filmu Sex Story

7/10

ocenił(a) film na 7

Bardzo fajny filmik. Polecam

agaczarna4

Zgadzam się:) Przyjemna komedia romantyczna, można miło spędzić czas. Polecam zabrać dziewczynę (lub wyciągnąć chłopaka) do kina;)

agaczarna4

fajny,lekki i zabawny film. I ten motyw z (spoiler ) marchewkami :) .

ocenił(a) film na 5
agaczarna4

Mi podobał się zapewne tylko dzięki Natalie Portman, na którą zawsze się przyjemnie patrzy, ale ogólnie fanom komedii romantycznych też powinno się spodobać.

ocenił(a) film na 8
agaczarna4

Ja również sie zgadzam. :) bardzo przyjemna komedyjka ;) POLECAM :) i popisuje sie pod wpis nademna ;d trafne stwierdzenie :d

ocenił(a) film na 6
agaczarna4

Również się zgadzam
Jadna z nalepszych komedii romantycznych, jakie ostatnio oglądałam : )

ocenił(a) film na 3
Kate_96

Dużym atutem są niewątpliwie niesztampowe motywy wplecione w jakby nie było, dość schematyczną komedię romantyczną.
Obserwując reakcje Panów, bawiących się na filmie, u boku swoich pięknych Pań doszłam do wniosku, że trudno jest odnaleźć komedię romantyczną, na którą nie trzeba byłoby ciągnąć za uszy swojego partnera. Panowie przyjemnie spędzali ten czas, o czym mogą świadczyć salwy śmiechu niosące się echem po sali kinowej.
Osobiście marchewki absolutnie mnie urzekły i chociażby dla nich, warto wybrać się do kina.

Komedia ma bawić, uprzyjemnić czas i sprawić, że wyjdziemy z kina otoczeni aurą pozytywnego nastroju. Wszystko to można w tym filmie odnaleźć!
Nie doszukuję się w tym filmie wyższego sensu i przerostu treści nad formą.
Stąd wniosek – nie oszukujmy sami siebie i potraktujmy go, jako różowe okulary, które pomagają odnaleźć uśmiech po ciężkim dniu.

Pozdrawiam ;-))