PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565167}

Sex Story

No Strings Attached
2011
6,4 127 tys. ocen
6,4 10 1 126505
5,1 15 krytyków
Sex Story
powrót do forum filmu Sex Story
amelia000

haha, przewidywalne, co?

Alice_Kristensen

Nie no, co Ty, doszłam do tego po wielu miesiącach analiz i spekulacji ;p

amelia000

Niestety rozczaruję Cię, Asztonek jest zakochany już wcześniej.

Milten88

O nie... i co nie pobiorą się z Natalią? :(

amelia000

nie, pobierze się z Ludacris'em.

Milten88

haha :))

amelia000

Hmm, że tak spytam: jak na to wpadłaś? ;) Mnie się wydaje, że właśnie na tym polega komedia romantyczna, na końcu się w sobie zakochują, ale co ja się tam znam..

imalones

No mówię Ci, musiałam długo nad tym rozmyślać. Hektolitry alkoholu, papierosek i tylko wtedy mogłam dojść, jak to się wszystko zakończy.

amelia000

myślałem ze papierosek to po a nie przed <hahaha>

ocenił(a) film na 7
amelia000

Idąc na ten film nie nastawiałam się na megaskomplikowaną fabułę, która wryje mnie w fotel i że po jego obejrzeniu nie będę odzywała sie przez 15 min rozmyślając. Idąc na ten film, wiedziałam na co się decyduję- sam gatunek narzuca nie myślenie, a raczej odstresowanie i zabawę i ten cel został osiągnięty. Wyszłam z kina z pytaniem na ustach: gdzież ci mężczyźni? i wiarą, że i mi dane będzie takiegoż spotkać. Szczególnie "urzekł" mnie motyw składanki okresowej. :)))

kasia_ciem

albo to z marchewką.. :D

kasia_ciem

No i to jest jakaś opinia. Zgadzam się:) Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
kasia_ciem

dokładnie tak jak mówisz!!! film naprawdę przyjemny i ta składanka, rewelacja!:)

ocenił(a) film na 4
amelia000

Idealne podsumowanie ;] Komedia romantyczna na tym powinna polegać ale to było tak okropnie schematyczne..stracony czas . Przynajmniej na Kutcher'a się napatrzyłam to mi wystarcza ;p