PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565167}

Sex Story

No Strings Attached
2011
6,4 127 tys. ocen
6,4 10 1 126505
5,1 15 krytyków
Sex Story
powrót do forum filmu Sex Story

Nie rozumiem ludzi, którzy na siłe starają się być wielkimi krytykami przy tego typu filmach.. Wielcy znawcy dla których Natalie Portman zniżyła się do tak "nędznej produkcji" bla bla bla, jestem najmądrzejszy(a)..

No bez jaj, filmy tego pokroju czy pokroju "Good luck Chuck", "Just friends", "Wedding Crashers" etc. mają przede wszystkim zapewnić przyjemnie spędzony czas bez rozgryzania każdego momentu na czynniki pierwsze i wyciągania pochodnej na deser..

Osobiście film bardzo mi się podobał. Takie produkcje poprawiają nastrój i rozjaśniają dzień (w tym przypadku pochmurną noc). Człowiek częściej się uśmiecha.:)

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
stev1989

dokładnie tak, to nie jest film, który ryje psychikę i daje do myślenia. To ma być lekka komedia, która ma zabrać widza w świat przedstawiony, zrelaksować czy wywołać uśmiech na jego twarzy. Jak dla mnie film super, ale o gustach się nie dyskutuje:).
I właśnie dobrze, że Natalie Portman nie ogranicza się tylko do poważnych ról. Poza tym kto by chciał całe życie grać w poważnych filmach. Nie zapominajmy o tym, że odegranie roli w "Czarnym Łabędziu" też ją wiele kosztowało. I fizycznie, i psychicznie. Zatem zdecydowanie się na grę w produkcji takiej jak "No strings attached" było jakąś odskocznią i wyszło jej to na dobre.
Polecam i pozdrawiam.

użytkownik usunięty
stev1989

Popieram :) Film jest przyjemny w odbiorze i moim zdaniem jego poziom jest znacznie wyższy od większości komedii romantycznych. Nie jestem do końca przekonana, czy to typowa komedia romantyczna. Bardziej pasuje mi tu określenie: film obyczajowy. A jeśli chodzi o kreację Natalie Portman - jak zawsze świetna :)
Polecam film.