PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565167}

Sex Story

No Strings Attached
2011
6,4 127 tys. ocen
6,4 10 1 126505
5,1 15 krytyków
Sex Story
powrót do forum filmu Sex Story

Nie wiem jak wam, ale mnie bardziej podobał się film ,,To tylko seks''. Tematyka była bardzo podobna, wręcz identyczna, a ,,Tts'' o wiele bardziej mnie zachwycił.

ocenił(a) film na 5
dusia204

"To Tylko Seks" .... o sto razy lepszy! I główna aktorka o niebo ładniejsza aż chce się oglądać. Nie to co w "Sex Story".

nikah

Zgadzam się z nikah i (choć powtórzę się) stwierdzam, że "Sex story" to film o niczym- cała fabuła oparta jest na jakimś idiotycznym przemyśleniu głównej bohaterki, że nie chce mieć faceta bo... no właśnie niewiadomo czemu, a jej zachowania w stylu, najpierw idzie z facetem na randkę, a potem wkurzoną że na nią poszła bije głównego bohatera nie są słodkie i zabawne, ale tak irytujące, że nawet Natalie Portman nie ratuje tego filmu- w połączeniu z Kutcherem który wygląda jak niedorozwinięty licealista daje to efekt, który może się podobać chyba tylko gimnazjalistkom, a To tylko seks z rewelacyjną Milą Kunis jest dużo lepszym filmem.

dusia204

jest dokładnie na odwrót. Sex story o wiele lepszy, chociaż i tak nic szczególnego (6/10)

ocenił(a) film na 7
dusia204

o niebo lepszy ;)

ocenił(a) film na 5
dusia204

no własnie, nie oglądałam jeszcze sex story, ale po przeczytaniu opisu miałam silne deja-vu (mam na myśli oczywiście Friends with benefits)