Coś mi się zdaje, że to jest komedia dla takiej bardzo stereotypowej młodzieży w przedziale gimnazjum/liceum/studia. Owszem, dużo tam idiotycznych żartów, ale nikt nie powiedział, że to będzie ambitny film :)
Jako należąca do w/w społeczności czuję się zobowiązana powiedzieć, że to dobry film na kameralne imprezy w otoczeniu piwa i niezbyt wyszukanych żartów :)
Mnie denerwuje, że ten film ludzie oceniają na 2/3 y(wg mnie na 6 spokojnie zasługuje), a inne filmy które są wg mnie nieśmieszne i żałosne na 7/8 :O Mam chyba coś nie tak z poczuciem humoru.
owszem film nie jest śmieszny ale nie zmienia to faktu , że przyjemnie się ogląda ;)
Zgadzam się.Nie jest to jakaś wspaniała komedia,nie śmieszyła mnie przez cały czas,ale mimo wszystko fajnie się ją oglądało ;)
http://bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej
Nie chcę być jakiś szczególnie złośliwy, uważam po prostu, że nigdy nie jest za późno na naukę :) No chyba, że ten film Twoim zdaniem był śmieszny.
O "poprostu" w tytule już chyba nie watro wspominać. Jakiej używasz przeglądarki, że nie zaznaczyła Ci tego jako błąd?
bynajmniej - partykuła wzmacniająca przeczenie zawarte w wypowiedzi :) tak wiec moim zdaniem "bynajmniej" pasuje :)
"poprostu" jest zwykła "literówką" za szybko pisałam.