PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565167}

Sex Story

No Strings Attached
2011
6,4 127 tys. ocen
6,4 10 1 126504
5,1 15 krytyków
Sex Story
powrót do forum filmu Sex Story

Cenię Natalie Portman, ale jego nie znoszę. Oglądałem z dziewczyną parę filmów z nim bo
ona go lubi (o zgrozo), ale więcej nie obejrzę. Strasznie mnie wkur...ją te jego minki i
uśmieszki słodkiego chłopczyka. Niech go obsadzą w kolejnej części Piła i zajeb..ą

ivec1

Czyżby zazdrość? ;-)

lady_dariaa

nie :P a co pewnie go lubisz? o takiego Deppa to już można być zazdrosnym, ale Kutcher? :D

ivec1

A czemu by nie? Według mnie jest dobrym aktorem i ma coś w sobie, co przyciąga widzów. Nie rozumiem jak można go nie lubić.
Bądźmy szczerzy... Depp to już "wyższa liga". ;)

lady_dariaa

No nic nie poradzę, nie lubię. Może to się zmieni, kiedyś niezbyt lubiłem DiCaprio, a dzisiaj bardzo lubię (baaardzo dużo dobrych filmów z nim)

ivec1

Łatwo się domyślić czemu go nie lubiłeś. Bo zagrał w Titanicu? Racja. Np. "Wyspa tajemnic" - genialny film.

ivec1

Dobrze zagrał w Efekcie Motyla. Jest dobrym aktorem tylko marnuje się na komediach romantycznych.

Kierek20

dobrego aktora poznaje się także po doborze ról, przecież kasy mu nie brakuje, więc darował by sobie już te komedyjki romantyczne. ps. Po zastanowieniu stwierdzam że nigdy tak bardzo nie nie lubiłem DiCaprio w porównaniu do Kutchera :)

ivec1

Kutcher ma tylko jedną minę- lekko niedorozwinięty zawsze uśmiechnięty licealista :/ ale to co bardziej irytowało w filmie "Sex Story" to idiotyczna fabuła i mimo całej sympatii dla Natalie Portman i szacunku dla jej talentu po całym filmie miałam ochotę powiedzieć- wtf? cała fabuła oparła się na jakimś wydumanym i nienaturalnym przemyśleniu , ze bohaterka woli nie mieć chłopaka niż go mieć- gdyby nie Natalie Portman to byłaby to jedna z najbardziej niewartych obejrzenia komedii romantycznych.

ocenił(a) film na 6
ivec1

Po co on gra w tych komedyjkach -.- Jakby nie grał w tych pustych romansidełkach to by go więcej ludzi lubiło. Np. po obejrzeniu efekt motyla miałam wrażenie ze to zupełnie inny aktor.