PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645470}

Sezon na zabijanie

Killing Season
2013
5,8 20 tys. ocen
5,8 10 1 19696
4,0 3 krytyków
Sezon na zabijanie
powrót do forum filmu Sezon na zabijanie

Zapowiadał się nieźle, ale ciężko było przymykać oko żeby dotrwać do końca
Samochód De Niro się psuje akurat tam gdzie Travolta czeka?
Niby Travolta chce wciągnąć De Niro do gry, a jednak już od pierwszej strzały mógł De Niro zginąć
Travolta z przebitymi policzkami sparaliżowany?
De Niro atakuje prowadzącego auto Travoltę, auto spada pod obozowisko z bronią, naboje z niej wcześniej wyjął Travolta?
De Niro uderza kamieniem Travoltę, ten jest poważnie oszołomiony, w koło sporo otwartej przestrzeni, De Niro ... ucieka?

strugr

wszystko i tak kasuje odłamek z nogi, fajna sprawa mieć takie żelastwo w nodze, nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać

ocenił(a) film na 4
strugr

Z większością się zgodzę, ale chyba niezbyt dokładnie oglądałeś. Travolta nie wyjął pocisków z karabinu, tylko ich do niego nie wkładał. Zanim wyszli z domu, zdjął karabin ze ściany, a pociski znalezione w szufladzie, włożył do kieszeni – w filmie było wyraźne ujęcie.

ocenił(a) film na 1
Klaman123

pewnie masz rację, jak oglądałem to zdawało mi się, że broń tam leżała przy jakimś obozowisku, zgadzam się, że jeśli wypadła z auta podczas kraksy ma to więcej sensu

co do nieuważnego oglądania to na pewno masz rację, film w ogóle mnie nie wciągnął, jeszcze jedna scena mi się przypomniała ta pułapka w kościele, też bardzo słaba scena

ocenił(a) film na 8
strugr

A metafore wyłapałeś?