PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645470}

Sezon na zabijanie

Killing Season
2013
5,8 20 tys. ocen
5,8 10 1 19696
4,0 3 krytyków
Sezon na zabijanie
powrót do forum filmu Sezon na zabijanie

ten film niby mial cos pokazac... masakra gniot a akcent travolty to juz przegiecie max 3/4 a 10 za travolte omg. czekam na opinie kogos kto widzial

ocenił(a) film na 7
dominik3755

Ja obejrzę bo gram tam mój ulubiony aktor Robert De Niro. A Ty daj szansę obejrzenia filmu i wyrobienia sobie opinii a nie przestrzegasz przed obejrzeniem. Przez takich jak Ty zdarzyło mi się obejrzeć świetny film dopiero po jakimś czasie, ponieważ wcześniej sugerowałem się opiniami innych.
Pozdro.

ocenił(a) film na 4
TonyMontana21

ok sory... tylko nie zawyzaj oceny bo gra tam Twoj ulubiony aktor...

ocenił(a) film na 3
TonyMontana21

TonyMontana uwierz mi że Twój ulubiony aktor tylko straci.w Twoich oczach jak obejrzysz ten film. To jeden z najgorszych filmów jakie w życiu widziałem i ocena średnia powyżej 5/10 jest zawyżona o conajmniej 2 punkty... Reżyser miał jaką wizję, wzięli dobrych aktorów ale wyszło z tego tragiczne kino. Straciłem cześć życia oglądając to coś... Naprawdę beznadziejny film

Pawelit

Twoje życie nikogo tu nie interesuje. Skup się i napisz coś o tym filmie.....

ocenił(a) film na 3
HRA

Całą fabułę można streścić w jednym zdaniu - dwóch podstarzałych panów gania się z łukami po lesie. Koniec fabuły :P Jako bonus można dorzuć "bałkański" akcent Travolty, doprawdy brzmi on dość pociesznie. Słabizna jakich mało, 3/10 to wg. mnie maksymalna ocena, na jaką może zasługiwać takie "dzieło"...

laik_filmowy

Czyli fabuła rewelacyjna,
Chyba się nie wyspałeś, żeś taki czepliwy......

ocenił(a) film na 8
laik_filmowy

Jaś Fasola ocenia filmy akcji ;D

ocenił(a) film na 8
dominik3755

>masakra gniot
A jakieś uzasadnienie?

>a akcent travolty to juz przegiecie max 3/4 a 10 za travolte omg.
"10 za travolte omg" Czyli oceniasz film na 10 ze względu na rolę Travolty, a jednocześnie na 3/4 za akcent aktora. Innymi słowy film oceniasz wedle tego, kto w nim gra, a jeszcze bardziej wedle akcentu jakim się posługuje. Rozumiem, że nie jesteś w stanie wymyślić innych kryteriów oceny filmu - trudno, wiadomo że bezmógów nie brakuje, ale co do oceny filmu wnosi to "omg"?

ocenił(a) film na 9
sendspam

"Omg" wnosi tyle, że wiemy, iż osoba oceniająca jest wierząca, a przy okazji ma się z czego spowiadać (nie wymawiaj imienia Pana Boga swego na daremno) :>

ocenił(a) film na 4
sendspam

no niestety ty nic nie rozumiesz szkoda dyskusji mozgowcu wielki

ocenił(a) film na 8
dominik3755

Mam nadzieję, że kiedyś ktoś oceni cię jako tępego przygłupa i będzie się sugerował tylko twoim "akcentem".

I dlaczego mam nie zawyżać oceny skoro ty ją zaniżasz?

ocenił(a) film na 6
dominik3755

Spodziewałem się słabizny ale film całkiem przyjemnie się ogląda, nie drażni, nie zanudza a to już dużo. Nie jest to wiekopomne dzieło, ale jak na filmy z De Niro (te z ostatnich 15 lat i nie komedie) to więcej niż przyzwoity. W sam raz na niedzielne leniwe popołudnie ;)

dominik3755

Film ok; akcent Travolty niezmienny, nie "ranił" uszu, a czy prawidłowy dla nacji granej przez niego? Tego nie wiem; ale miał on odróżnić Amerykanina od tego {Serba?} i poróżnił więc za akcent 10/10 a film 6,5/10 coś świeżego, dobrze zagranego, luźny pomysł do obejrzenia na raz. Tyle!