PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=698547}

Shang-Chi i legenda dziesięciu pierścieni

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
2021
7,0 49 tys. ocen
7,0 10 1 49230
6,5 37 krytyków
Shang-Chi i legenda dziesięciu pierścieni
powrót do forum filmu Shang-Chi i legenda dziesięciu pierścieni

Mają tylu bardziej znanych bohaterów których jeszcze nie pokazali na dużym ekranie a dają taką mało znaną postać nawet dla czytelników komiksów Marvela. Głównym celem tego filmu raczej będzie rynek Azjatycki ale mam nadzieje że mimo wszystko jeszcze zobaczę te postacie na które czekam.

ocenił(a) film na 8
wort801

Tak samo było ze Strażnikami Galaktyki tych postaci też nikt nie znał a tu jednak odnieśli ogromny sukces

Edi_505

no i z Ant-Manem

ocenił(a) film na 6
Amelinum

Ant-Man był własnie bardzo znany wśród czytelników komiksów.

wort801

Jeśli o mnie chodzi, to bardzo cieszę się z takiej decyzji. Niesamowicie lubię azjatyckie klimaty - wydaje mi się, że ten film będzie mógł być jednym z moich ulubionych z MCU.

Ksiezniczka_Mordoru

Teraz co nam Marvel ujawnił czekam najbardziej na Czarną Wdowę, Blade, Doktora Strange i na Fantastyczną Czwórkę.

wort801

Ja właściwe głównie na Bale i ten film ewentualnie jeszcze na Doktora Strange.

ocenił(a) film na 8
wort801

no i to był świetny ruch ze strony Marvela bo film jest bardzo fajny i wprowadził sporo świetnego "mitycznego" klimatu, plus te niesamowite choreografie walk (Autobus! Rusztowania! :o). Nie pierwszy raz Marvel bierze się za mniej znanego bohatera ze swoich historii, spójrz na Guardiansów, których nie znał prawie nikt poza ludźmi, którzy na bieżąco czytają komiksy Marvela :)

z resztą w Shang-Chi mamy jednego z najbardziej ikonicznych przeciwników Iron-mana (i nie tylko) oraz ponowne spotkanie z organizacją 10 Rings.