Kto daje pieniadze na takie filmy??Ja nie wiem jak sie mozecie zachwycac tym filmem??Ludzi czy widzicie na oczy??!!ten film nawet nie jest smieszny,jest tragiczny!!!Nie polecam go nikomu,no chyba ze jest slepy i gluchy!!
Należysz do grona osób które śmieją się gdy ktoś upadnie czy się potknie ... Myślisz jak dziecko i pewnie jesteś dzieckiem ... żalik przemawia przez twoje słowa ale cóż ... masz czas ;)
Należysz do grona osób które śmieją się gdy ktoś upadnie czy się potknie ... Myślisz jak dziecko i pewnie jesteś dzieckiem ... żalik przemawia przez twoje słowa ale cóż ... masz czas ;)
Problem z komediami polega na tym, że jednego bawi jedno, a drugiego już co innego. Jak dla mnie SS to jedna z najlepszych komedii. Idealnie podpasowała w mój gust. Następnym razem zastanów się jak napiszesz, że film jest beznadziejny, bo nie Ci nie podchodzi. Ja nie lubię musicalii i czy to znaczy, że mam np. zjechać taki film jak Chicago? Bez sensu. Kiepski film jest kiedy: gra aktorów jest kiepska, realizacja techniczna jest do bani i scenariusz nie trzyma się kupy - jest wiele błędów.
Męczą już mnie te pseudo wywody. Ech.