PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33404}
7,5 315 tys. ocen
7,5 10 1 315404
7,5 51 krytyków
Shrek 2
powrót do forum filmu Shrek 2

Film naprawde fajny, ale pierwsza część była lepsza. Bardziej śmieszyła. Może to jest moje odczucie, ale 2 część jest gorsza i troche naciągana.

kru_pek

Też tak uważam. Film niezły, to prawda, ale w pierwszej częsci było o wiele więcej śmiesznych textów. Nizezbyt się postarlai nad 2 częścią, ale źle nie jest!! ;)

kru_pek

Również uważam, że PIERWSZA część była zdecydowanie LEPSZA. Druga słabo mnie zainteresowala, spodziewałam sie czegoś dużo lepszego.

użytkownik usunięty
Justysia

super film ale jedynka była lepsza!

użytkownik usunięty
kru_pek

mi tam się bardzo podobała druga część choć była przereklamowana ale to dodawało uroku filmu, BYŁO CUDOWNIE!!!!
PRAWIE SPADŁAM Z FOTELA ZE SMIECHU

użytkownik usunięty
kru_pek

mimo tego,że uważałam jedynkę za bajkę nie do pobicia,dwójka ujęła mnie jeszcze bardziej.myślę,że ta fascynacja wielu odób jedynką wiąże się z tym, że była to pierwsza bajka w tym stylu,tzn.także dla dorosłych i na trwałę zapadłą wszystkim w pamięć.ale dwójka przez dodanie postaci,przede wszystkim Kota w butach,powaliła mnie na kolana-ze śmiechu.ta scena z kłaczkiem jest idealna.pozdrawaim

ocenił(a) film na 10
kru_pek

Czesto sie stak zdaza ze pierwsza czasc jest najlepsza :) Kolejne sa juz takie naciagane niestety :(

ocenił(a) film na 10
DZABAR

Ale to się wcale nie sprawdziło w przypadku Shreka ! Shrek 2 był super, i o wiele śmieszniejszy. A nowi bohaterowie byli cudowni (Harold, Lillian, Wróżka Chrzestna, Wojtuś, Czaruś, Puszek-Okruszek...) !