Film naprawde fajny, ale pierwsza część była lepsza. Bardziej śmieszyła. Może to jest moje odczucie, ale 2 część jest gorsza i troche naciągana.
Też tak uważam. Film niezły, to prawda, ale w pierwszej częsci było o wiele więcej śmiesznych textów. Nizezbyt się postarlai nad 2 częścią, ale źle nie jest!! ;)
Również uważam, że PIERWSZA część była zdecydowanie LEPSZA. Druga słabo mnie zainteresowala, spodziewałam sie czegoś dużo lepszego.
mi tam się bardzo podobała druga część choć była przereklamowana ale to dodawało uroku filmu, BYŁO CUDOWNIE!!!!
PRAWIE SPADŁAM Z FOTELA ZE SMIECHU
mimo tego,że uważałam jedynkę za bajkę nie do pobicia,dwójka ujęła mnie jeszcze bardziej.myślę,że ta fascynacja wielu odób jedynką wiąże się z tym, że była to pierwsza bajka w tym stylu,tzn.także dla dorosłych i na trwałę zapadłą wszystkim w pamięć.ale dwójka przez dodanie postaci,przede wszystkim Kota w butach,powaliła mnie na kolana-ze śmiechu.ta scena z kłaczkiem jest idealna.pozdrawaim
Czesto sie stak zdaza ze pierwsza czasc jest najlepsza :) Kolejne sa juz takie naciagane niestety :(