PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33404}
7,5 315 tys. ocen
7,5 10 1 315404
7,5 51 krytyków
Shrek 2
powrót do forum filmu Shrek 2

Moim zdaniem, druga część jest lepsza od drugiej (też bardzo dobrej). Humor jest bardzo dwuznaczny z pikantnymi podtekstami. Nie rozumiem ludzi piszących "zaśmiałam się raz". Ja na filmie cały czas się śmiałem. Postacie są bardzo sympatyczne (zwróćcie uwagę na PINOKIA) i był to jeden z niewielu filmów, które ogląda się przez cały czas z zapartym tchem. Nie ziewnąłem ani razu, co się rzadko zdarza, bo jestem dość wybredny. Ale Shrek 2 to jeden z najlepszych filmów wszechczasów. Inteligentny i zabawny zarazem. A kto pisze o nim, że to głupia bajka oznacza, że jej nie zrozumiał i nie utożsamił się z bohaterami. Humor w tej "animce" to po prostu arcydzieło! A co Wy o tym sądzicie?

boolion

"Moim zdaniem, druga część jest lepsza od drugiej" aha a może pierwsza jest lepsza od drugiej albo druga jest lepsza od pierwszej albo obie sa takie same, zdecyduj sie bo niekumma, chyba lekka pomylka sie przypaletala do twojej wypowiedzi, ale co tam, ja uderzam na Shreka2 19.07. pozdro :)

Board

Sorry, miało być "moim zdaniem druga część jest lepsza od pierwszej..." :) A tak w ogóle to która scena rozśmieszyła Was najbardziej?

ocenił(a) film na 10
boolion

Mnie rozśmieszyły stringi Pinokia i całe to wejście rodem z Mission Imposible :D Ale było wiele zabawnych momentów... i te oczka Kota w butach hehe...

boolion

Mnie te same sceny rozśmieszyły najbardziej, Mary-Kate. Mamy podobny gust ;)