Cześć jestem kotek w butkach a oto moja bajka
shrek kochal się z fioną ale to im nic nie dało na ich wygląd ogra ale osiołek świetny jeździec smoków kochał się w kimś innym a ja się w nikim nie kochałem ale jakąś babke sobie napewno znajde dlatego ze moje oczy sa jak kryształy a przed koncem bajki chciałbym powiedziec jeszcze ze złapali shreka, fione, osiolka i mnie ale ja sie wywiązałem i wezwałem pomoc, zawołałem pierniczka pierniczek zawolał kucharza a kucharz upiekł dużego pierniczka, mały pierniczek poszedł z dużym pierniczkem duży pierniczek walnąl kogoś a ja użyłem swoich krystalicznie pieknych oczu, wszystcy rycerze sie we mnie zakochali i pomyslalem ze znalazlem babke ale ja mam tu robote a zapomnialem wam powiedziec ze jeztem mistrzem sztuki rycerstwa wszystkich powealielem a duzy pierniczek sie potknął a miał oczy i buzie z cukru, mial guziczki pasek z cukru wszystko mu sie zmylo i nie mial jak wolac po pomoc ale ja powiedzialem jam kotek nie wiedziec gdzie to wszystko mu sie podzialo i pobieglem dalej ale naskoczylo na pierniczko wszystko co mialo swoje miejsce i zaczal spiewac hie hie hie hie i tak dalej potem osiolek kopnal z kopyta krola a krol sie przewalil i poszedl do swojej ukochanej smoczyczy ktora urodzila jajeczka to koniec