Po wstawieniu DVD do kompa przed wyświetleniem menu musiałem zobaczyć zajawkę "rybek z ferajny" i filmik z produkcji "madagascaru"
Pytanie retoryczne skoro ktoś kupuje oryginalną pełnopłatną DVD za 79 zł (tyle wtedy kosztowała) to jakim prawem traktuje się go jak by kupił wydanie z gazetą???
Oj dystrybutorzy! Za mało widać was jeszcze piraci gnębią!
szczerze mówiąc to to jest raczej normalne, choć w niektórych wersjach owszem nie ma tych reklamówek ale w pełnych wydaniach "ze sklepu" także są... więc nie ma się co przejmować ;)
Normalne?
Kupując ORYGINALNY (taki z hologramem, bez dołączonej gazety) DVD mam prawo przypuszczać, że nie bedę musiał oglądać KILKUNASTOMINUTOWYCH reklam!
Zgodnie z przepisami UE ja (jak i każdy inny nabywca) mam prawo zwrócić taki DVD, a dystrybutor ma mi oddać kasę! Nie mogę go zwrócić bo przezornie nie ma żadnych namiarów na dystryboutora...
Życzę cwaniakom jak największego piractwa! Niech się nauczą traktować normalnie klienta.
Taaa wydaj 70zł (zamiast zasysać za darmo z sieci) i oglądaj kilkunastominutowe nudne trailery, których na DiVX zapewne nie ma...
Czy kiedy naciśniesz podczas reklamy przycisk "menu", nie pojawia się menu? Mam dvd "Iniemamocnych i tam też jest chyba z 10 minut reklam. Ale dają się spokojnie omijać, a jeśli nacisnę w pilocie przycisk "menu", od razu mam menu. W sumie jest OK.
Ale mam podobną historię z dvd "Prawdziwa historia". Tam reklam nie da się przeskoczyć. A oprócz reklam filmów, dodatkowo tuż przed filmem zostałem zmuszony do obejrzenia reklamy klozetów(!), zwieńczonej... pięknym pierdnięciem!!!!! Wydałem może trochę mniej niż 79zł, ale skoro kupiłem "pełne" dvd, też myślałem, że nie będę zmuszany do oglądania przykrych lub niesmacznych rzeczy. Póki co, przeszła mi chęć na tamten film.
pozdr.