PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33404}
7,5 315 tys. ocen
7,5 10 1 315404
7,5 51 krytyków
Shrek 2
powrót do forum filmu Shrek 2

co wam sie bardziej podobalo? SHREK czy EPOKA LODOWCOWA? no dla mnie shrek jest górą, ale juz slyszałam ze EPOKA się bardziej podoba!

Leith

hmm epoka czy shrek sam nie wiem chyba epo...albo nie nie wiem

użytkownik usunięty
malpiszon

Według mnie Epoka lodowcowa bo jest bardziej śmieśniejsz.Bardzo podobał mi się Sid.

użytkownik usunięty
malpiszon

Podobał mi się w Epoce lodowcowej Sid a dokładniej głos jego który podkładał Cezary Pazura.

Leith

no więc, dla mnie "Shrek", czy "Epoka Lodowcowa", to zdecydowanie "Shrek", ale jeśli chodzi też o "Shrek 2", czy "Epoka Lodowcowa" to zdecydowanie "EPOKA!!!!!!!!!". Shrek 2 był komercyjnym zagraniem pod publikę w stylu Walta Disneya. Wyszedłem w połowie filmu z kina... Nie będę się wyrażał na temat znaczka "Filmweb poleca", ale na pewno nie będę się tym kierował przy wyborze filmu (dobrze, że nigdy się nie kierowałem). Filmweb sucks jeśli chodzi o oceny filmów. Przykład? "Skazani na Shawshank" jest na pierwszym miejscu (film jest b. dobry. , ale nie zasługuje na taką wysoką pozycję), poza tym powinno się brać pod uwagę, że scenariusz był na podstawie opowiadania Kinga. Filmów nie powinni oceniać internauci, bo większość się nie zna i ma złe podejście. Powinni to robić profesjonalni ludzie, recenzenci po studiach filmoznawstwa. "Pulp Fiction" zajmuje 15 lokatę, a w rankingu z 2004 r. zajął 4 wśród wszystkich filmów wydanych na dvd w historii. Mustaine by rzekł - "Filmweb? - Booorrrrrinnnnggggg...." .

P.S. z Walta Disneya lubię tylko KACZORA DONALDA!!!!!