PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33404}
7,5 315 tys. ocen
7,5 10 1 315404
7,5 51 krytyków
Shrek 2
powrót do forum filmu Shrek 2

bardziej mi sie podobala 1 moze dlatego ze nie przepadam za parodiami dla mnie wciaz Shrek 1 to muner jeden wsrod bajek zobaczymy jakie beda kolejne czesci mam tylko nadzieje ze rezyserzy nie bede dublowac pomyslow z jedynki i dwojki

ocenił(a) film na 7
dolegapit

Fakt pierwsza część Shreka była o niebo lepsza. Autorzy dialogów wykazali się większą oryginalnością niż w części drugiej, tworzyć film na bazie parodi innych filmów jest zapewne łatwiej niż tworzyć film od podstaw. No cóż ale tak to już bywa że części drugie i każde następne są nieco gorsze od części pierwszych. Tak jest w przypadku Matrixa, Terminatora i nestety w Shreku nie jest inaczej.
Ale w sumie film jest dobry i pośmiać też jest z czego.

rederik

co wy wogole gadacie akurat 2 jest wiele lepsza tylko trzeba ja skumac ale do tego trzeba troche obeznania a skoro wy nie czaicie nie ktorych watkow to 1 wydaje sie wam lepsza! ja mialem na dwojce wiele wiekszy wylew i uwazam z jest bardziej udana! a co do terminatora to 2 i 3 byly swietne a 1 moim zdaniem najgorsza co przeczy teorii ze 2 i nastepne czesci sa gorsze od pierwszych. pozdrawiam.