heh co to jst zwiastun :P .......nie no żartuje jeszcze właśnie nie oglądałam ale nie chce też zobaczyć przed pójściem do kina ...:)
Ten film jest fajny to po co ogladasz ten film i nie jest ZAJEBISTY ty jestes... Kim chcesz byc.To napisz
Jest super 100 razy lepsz od jedynki byłem teraz w kine na nim osoł ma jeszcze śmieszniejsze teksty niz w jedynce . Wogłe całość jest super
wistam wszystkch film był super i dla mnie trzyma ten sam poziom co część pierwsza i ta część ma swoje wady i pierwsza miała i ta ma zalety i ta ma!!!Shrek i tak na zawsze wpisze się w kanon fimu kultowego!!!
wistam wszystkch film był super i dla mnie trzyma ten sam poziom co część pierwsza i ta część ma swoje wady i pierwsza miała i ta ma zalety i ta ma!!!Shrek i tak na zawsze wpisze się w kanon fimu kultowego!!!
Byłam na shreku 2 ,ale osobiście nie powalił mnie na kolana bo o wiele mniej jest w nim scen śmiesznych niż w 1.A prekursorem całego filmu jest nudna fabuła jedynie co godne było uwagi to kot w butach , który swym wdziękiem oraz zwinnościa przykówał mnie do miejsca.Mimo wszystko polecam choćby po to by ujrzeć zwinnego futrzaka na czterych łapach(kota):))).
guzik prawda!!!!!!!!za równo 1 jak i 2 są ok.Liczę na dalsze odlotowe części.apapapapapap pozdrawiam wszystkich.
Shrek rzadzi! Kosi wszystkie filmy! Ja to moge NON STOP ogladac! Zajefajny filmik! Ale nie wiem czy zauwazyliscie: w II czesci wiecej sie dzieje... Supcio!!!
Dawno się tak nie usmiałam...Fajniejszy niż fajny.2 częśc jest dużo lepsz od 1.Shrek pobija wszelkie rekordy ogladalnożci.
http://www.torrent.org.pl/ w zakładce filmy jest shrek 2 w oryginalnej wersji, ale musisz najpierw zainstalować ze strony torrenta program bit tronado-0.3.3. w32install do ściągania wszystkich plików udostępnionych na tej stronie
http://www.torrent.org.pl/ w zakładce filmy jest shrek 2 w oryginalnej wersji, ale musisz najpierw zainstalować ze strony torrenta program bit tronado-0.3.3. w32install do ściągania wszystkich plików udostępnionych na tej stronie
prosze nbapiszcie gdzie można znaleźć ten program bit tronado!!! ja nie mogę tego znaleźć a chciałabym oglądnąć shreka2 !!
prosze powiedźcie mi gdzie jest ten program bit tronado bo nie mogę znaleźć!! czekam na odpowiedź
nie przeklinaj.Bo my cię znamy.Mieszkam w USA.Policja to my............................ .....................
Shrek to najlepszy film na jakim w życiu byłam. Według mnie Shrek 2 jest o wiele ciekawszy i śmieszniejszy od pierwowzoru. Wszyscy znajomi, któryrzy oglądali Shreka 2 uważają tak samo. A ja wreszcie mam ukochaną postać - Harolda. Ogólnie para królewska to dla mnie ten element, który skłania do oglądania Shreka 2 codziennie. Główni bohaterowie w 99 % nie należą do moich ulubionych. Wyjątek stanowią filmy z Lesliem Nielsenem w roli glównej ;)