Jaka jest wasza ulubiona postać z filmu? Czy to ogr Shrek, królewna fiona, gadający osioł czy inny bochater? Dla mnie Osioł dodaje najwięcej "fajności" w filmie. przy nim jest bardzo śmiesznie :D
Ale jak wy uważacie?
w drugiej części - ze względu na śmieszność scen - świetne jest Ciasteczko. a jedna z najlepszym, najdowcipniejszych scen, to ta, w której Ciasteczko - chcąc ratować Shreka i Osła z więzienia - opuszcza się na linach jak Tom Cruise w Mission Imposible... i tak charakterystyczna muzyczka... rewelacja !!!
moją ulubioną postacią jest Fiona dlatego że jest ładna i mądra itd.Ja mieszkam w Stanach Zjednoczonych Ameryki
kurcze !! ja uwielbiam Osiołka i Ogra !! ich teksty doprowadzaja mnie do łez (ze smiechu), niemoge sie doczekac kiedy pojde do kina na Shrek 2~:) pozdro
kurcze !! ja uwielbiam Osiołka i Ogra !! ich teksty doprowadzaja mnie do łez (ze smiechu), niemoge sie doczekac kiedy pojde do kina na Shrek 2~:) pozdro
a ja kocham tego pudelka (z drugiej czesci)
a w ogole to najlepsza jest smoczyca. Zawsz mi bylo jej zal, kiedy byla zaplatana w te lancuchy i w ogole... malo sie nie poplakalam. Jest slodka!
Puszek - Okruszek, czyli Kot w Butach bije wszystkich na głowę, zwłaszcza w scenach z maślanymi oczkami!!!!! Ale ja kocham koty :D ...
Osioł, Kot w Butach, Ciasteczko.
PS: Czy ktoś oglądał bajkę w oryginale, tzn. z amerykańskim dubbingiem?
Osioł, Kot w Butach, Ciasteczko.
PS: Czy ktoś oglądał bajkę w oryginale, tzn. z amerykańskim dubbingiem?
Niom, ja widziałam. Banderas w roli kociaka wymiata. W ogóle zarówno oryginał jak i dubbing są the best.
Dla mnie najlepszą postacią jest poprostu Osiołek który swoimi tekstami rozśmieszał mnie do łez!!!!!
Dla mnie najlepszą postacią jest poprostu Osiołek który swoimi tekstami rozśmieszał mnie do łez!!!!!