PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33404}
7,5 315 tys. ocen
7,5 10 1 315387
7,5 51 krytyków
Shrek 2
powrót do forum filmu Shrek 2

ULUBIONA POSTAĆ

ocenił(a) film na 8

Jaka jest wasza ulubiona postać z filmu? Czy to ogr Shrek, królewna fiona, gadający osioł czy inny bochater? Dla mnie Osioł dodaje najwięcej "fajności" w filmie. przy nim jest bardzo śmiesznie :D
Ale jak wy uważacie?

ocenił(a) film na 10
Elly

w drugiej części - ze względu na śmieszność scen - świetne jest Ciasteczko. a jedna z najlepszym, najdowcipniejszych scen, to ta, w której Ciasteczko - chcąc ratować Shreka i Osła z więzienia - opuszcza się na linach jak Tom Cruise w Mission Imposible... i tak charakterystyczna muzyczka... rewelacja !!!

użytkownik usunięty
Elly

moją ulubioną postacią jest Fiona dlatego że jest ładna i mądra itd.Ja mieszkam w Stanach Zjednoczonych Ameryki

użytkownik usunięty
Elly

osiol jest debest jego teksty sa niedopodrobienia pozdrowionka z belgi

użytkownik usunięty
Elly

kurcze !! ja uwielbiam Osiołka i Ogra !! ich teksty doprowadzaja mnie do łez (ze smiechu), niemoge sie doczekac kiedy pojde do kina na Shrek 2~:) pozdro

użytkownik usunięty
Elly

kurcze !! ja uwielbiam Osiołka i Ogra !! ich teksty doprowadzaja mnie do łez (ze smiechu), niemoge sie doczekac kiedy pojde do kina na Shrek 2~:) pozdro

Elly

Mnie w 2 kot powalił na kolana, zwłaszcza, że przemawia w oryginale głosem Banderasa

użytkownik usunięty
Elly

a ja kocham tego pudelka (z drugiej czesci)
a w ogole to najlepsza jest smoczyca. Zawsz mi bylo jej zal, kiedy byla zaplatana w te lancuchy i w ogole... malo sie nie poplakalam. Jest slodka!

Elly

Puszek - Okruszek, czyli Kot w Butach bije wszystkich na głowę, zwłaszcza w scenach z maślanymi oczkami!!!!! Ale ja kocham koty :D ...

ocenił(a) film na 10
Isa_Lemuar

To prawda. Scena powstrzymania pościgu przez kota jest rozbrajająca...

Elly

Absolutnym debeściakiem jest kocur... No i nie zapominajmy o Osiołku! Cudny. ;)

Elly

Elly

ocenił(a) film na 8
Elly

Osioł jest dobry, ale w 2 części kocur pobił go na głowę, Carramba!!

ocenił(a) film na 7
Elly

Osioł, Kot w Butach, Ciasteczko.

PS: Czy ktoś oglądał bajkę w oryginale, tzn. z amerykańskim dubbingiem?

ocenił(a) film na 7
Elly

Osioł, Kot w Butach, Ciasteczko.

PS: Czy ktoś oglądał bajkę w oryginale, tzn. z amerykańskim dubbingiem?

Lady_Snape

Niom, ja widziałam. Banderas w roli kociaka wymiata. W ogóle zarówno oryginał jak i dubbing są the best.

Elly

Osioł osioł i jeszcze raz osioł..Jeszcze bardziej przebojowy niż w części pierwszej...

Elly

Osioł osioł i jeszcze raz osioł..Jeszcze bardziej przebojowy niż w części pierwszej...

Elly

Elly

Dla mnie najlepszą postacią jest poprostu Osiołek który swoimi tekstami rozśmieszał mnie do łez!!!!!

Elly

Dla mnie najlepszą postacią jest poprostu Osiołek który swoimi tekstami rozśmieszał mnie do łez!!!!!

m4niek

bez dwóch zdań kot w butach ;] co prawda widziałem jak narazie tylko polska wersje językową, ale już tam daje ładnie czadu ;]