PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104321}

Shutter - Widmo

Shutter
2004
7,1 61 tys. ocen
7,1 10 1 61012
6,4 9 krytyków
Shutter - Widmo
powrót do forum filmu Shutter - Widmo

Wymogi by film zrobił wieksze wrażenie.Oglądać koniecznie nocą i bardzo głośno.Ja jeszcze opuściłem żaluzje i zakryłem ookno kocem i sprzęt muzyczny wziąlem na maksa(mam średnią wieże stero)i basy walnąłem na maksa(nie było rodziców w dociu :DD).Wtedy film nabiera na wartości :))) .Długo nie widziałem tak wspaniałego horroru.W zasadzie to NIGDY nie widziałem tak śiwetnie zrobionego horrorku :)) Jak by było tego mało wreszcie fabuła miała sie jako tako nad zwyczaj dobrze i jeszcze z nietuzinkowa końcóweczką :))

ocenił(a) film na 8
Swistak

Nie wiem czy bym sie odwarzyl ogladac film tak jak radzisz (mam slabe serce :P ), ale co do reszty sie zgadzam nietuzinkowy pomimo ze korzysta z wielu pomyslow mocno juz wyeksploatowanych w japonskich horrorach

ocenił(a) film na 9
Swistak

Nie przesadzaj, ż eaż taki straszny. Było owszem parę momentów, ale tych można wyliczyc na palcach jednej reki. Są lepsze horrorki i bardziej klimatyczne od tego przeciętnego...

ocenił(a) film na 10
Swistak

Zastosowałem się do twojej rady i jestem zachwycony. Dawno się tak nie bałem. Film jest świetny. Podobał mi się o wiele bardzej nż Ring czy Klątwa. Fabuła bardzo dobra. Muzyka zwiększala poczucie grozy. A zakończenie jest świetne. Moja ocena to 10/10. :)
Pozdro

ocenił(a) film na 6
Swistak

ten film byl do bolu schematyczny i nieorginalny, do bolu ograny, ale jezeli chodzi o samo straszenie to faktycznie trzyma w napieciu, i jako horror wypada conajmniej dobrze, innymi slowy jezeli Ci sie nudzi lubisz horrory przy ktorych nie trzeba myslec, film dla Ciebie ;)

ocenił(a) film na 10
Kuba

Bez wątpienie jeden z lepszych horrorów, jakie ukazały się ostatnimi czasy. No, jak dla mnie to zdecydowanie ciekawszy niż Ring 2, cKlątwa, czy też Dark Water.