Siedem

Se7en
1995
8,3 634 tys. ocen
8,3 10 1 633637
8,4 78 krytyków
Siedem
powrót do forum filmu Siedem

Jak dla mnie troche przynudnawy. musialem przerwac ogladanie tego filmu w polowie bo wpadl do mnie znajomy i niestety juz nigdy nie wrocilem do ogladania tego filmu, po 1 polowa wogole mnie nie porwala tylko troche wynudzila

ocenił(a) film na 10
komandorfoka

koniecznie obejrzyj drugą. no i zakończenie.. które 'wieńczy dzieło' chciałoby się dwuznacznie rzec ;)

ocenił(a) film na 7
Ekstranajki

postaram sie :)

ocenił(a) film na 10
komandorfoka

Jeśli to twoja pierwsza styczność z David'em Fincher'em to się nie dziwie. Jeśli dokończysz ten film to następny będziesz oglądał z uwagą od początku do końca, by nic nie przeoczyć.

ocenił(a) film na 7
Cigaretto

jak obejrze dam znac

ocenił(a) film na 2
komandorfoka

Nuda i beton... ten film nie powinien być w top 100 i top 10 bo nie zasługuje na to wcale. Tylko Brat Pit dobrze gra i takto nuda i nuda i nuda i nuda i nuda i nuda i bez sęsu cały film... 2/10 za brata pita

MALA_BETONIARKA

Koleś, Testosteron oceniłeś 10/10, widać, że film "Siedem" jest dla Ciebie za trudny, bo nie rozumiesz o co w nim chodzi, wolisz prymitywne filmy to oglądaj je sobie.

ocenił(a) film na 10
wo0okie

Spoko, spoko, MALA_BETONIARKA szuka w filmach "sęsu" :)

ocenił(a) film na 10
MALA_BETONIARKA

kolejny smutny troll na filmwebie który myśli że jest śmiszny i wery fani

komandorfoka

Film faktycznie ciągnie się powoli, ale naprawdę warto obejrzeć do końca. Wtedy nie wyda się wcale taki nudny :)

ocenił(a) film na 2
pawbab

ten film to kibel. głupiutka, jak ja, fabuła stefana kinga niszczy całą resztę... co z tego że piękne zdjęcia i nikolson i kubryk? ten film to przereklamowany kibel i tyle.