PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10016067}

Sierota. Narodziny zła

Orphan: First Kill
2022
5,4 8,6 tys. ocen
5,4 10 1 8607
5,2 9 krytyków
Sierota. Narodziny zła
powrót do forum filmu Sierota. Narodziny zła

myślicie że dwójka będzie tak samo dobra co jedynka?

ocenił(a) film na 3
Hesq

Obejrzałem tą część i dla mnie sierota z 2009 o wiele lepsza. Zawiodłem się na tym prequelu.

ocenił(a) film na 5
Hesq

Fabuła ma świetny twist mniej więcej w połowie filmu, ale jednak film sam w sobie jest najwyżej średni.

Hesq

Ta cześć jest naprawdę słaba, chociaż i tak warto obejrzeć gdyż w połowie filmu jest nieoczekiwany zwrot akcji który wywraca wszystko do góry nogami.

ocenił(a) film na 4
Radiw84

Ten zwrot akcji był tragiczny prawdę mówiąc XD Film mógł równie nie powstawać bo to jest jakiś wyścig o faceta kurde

ocenił(a) film na 4
straszek338

Zgadzam się. Tragedia. Dla mnie od mniej więcej połowy ten film był bardziej słabą komedią niż horrorem. Żałuję pieniędzy wydanych na bilet.

ocenił(a) film na 4
sanwila

Byłem na maratonie więc jakoś dużo za ten jeden film nie poszło, lecz jak już byłem rozkręcony z przyjaciółkami po pierwszymi pokazem - Bodies Bodies Bodies, który był dobry to ten szybko minął i tylko mieliśmy świetny ubaw z tego jak bardzo ten film jest zły, od tego jak okropne ma efekty i scenariusz do gry aktorskiej, lecz największym żartem był ten koszmarny filtr przez które myślałem połowę filmu że wyświetlacz był brudny od odcisków. Słaby, do śmiania się z grupą znajomych.