PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=508270}

Skąd wiesz?

How Do You Know
2010
5,4 31 tys. ocen
5,4 10 1 30583
3,0 8 krytyków
Skąd wiesz?
powrót do forum filmu Skąd wiesz?

???

użytkownik usunięty

żal, żal, żal ... zmarnowane 2h z życia ... o co chodziło z tytułem ???

ocenił(a) film na 4

skąd wiesz ? (że to ten jedyny?/ właściwy partner na resztę życia)

lluukk

Niektórzy wolą partnerki :D

ocenił(a) film na 3

to po co oglądałaś?

ocenił(a) film na 5
SarahAmericanActress

Jak miała się przekonać czy film jest dobry czy nie bez obejrzenia go do końca?

ocenił(a) film na 3
Dagmii

Polacy krytykujący film są tacy żałośni. Jak film jest nudny to można wyłączyć, w czym problem? Robiłam tak z każdym polskim filmem.

ocenił(a) film na 5
SarahAmericanActress

Ale może zakończenie pozytywnie by ją zaskoczyło i zmieniłaby spojrzenie na cały film. Nie powinno się oceniać niczego czego nie widziało się do końca.

ocenił(a) film na 3

No dokładnie, gdzieś po godzinie filmu walnęłam w kimono. Myślałam nawet żeby ten film dokończyć, ale chyba nie dam rady. Straszna nuda.

ocenił(a) film na 3

Dajesz 10 i żałujesz czasu na oglądanie? Ja w ocenie zgadzam się z Karoll7. W prawdzie nie przysnąłem, ale mnie znudził i nie zamierzam dalej na niego tracić czasu.

ocenił(a) film na 2

Ten film w ogóle nie powinien powstać. Przez 1h zastanawiałam się w jakim kierunku to zmierza, później można już uczciwie stwierdzić, że w żadnym. Nic nie wnosi. NIE POLECAM.

ocenił(a) film na 3

"Skąd wiesz" Jamesa L. Brooksa ("Lepiej być nie może") nie jest niestety filmem ani lekkim, ani magicznym. Przeszkadza jego dziwna konstrukcja, w której zamiast płynnej i bezpretensjonalnej narracji występuje raczej strumień przypadkowo zmontowanych etiud o różnorodnym rodowodzie gatunkowym, aspirujących do miana całości.

www.InsiderKingTips.com