PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=508270}

Skąd wiesz?

How Do You Know
2010
5,4 31 tys. ocen
5,4 10 1 30583
3,0 8 krytyków
Skąd wiesz?
powrót do forum filmu Skąd wiesz?

Muszę przyznać, że jest to jeden z najgorszych filmów jakie widziałem w kinie, a raczej miałem zamiar zobaczyć. Niestety po 30 minut zrezygnowałem z dalszej męczarni i opuściłem salę kinową. ( Gdyby ktoś stwierdził, że popełniłem błąd wychodzą, to tłumacze swoją decyzje. Ci co trochę są zorientowani w "światku filmowym" to wiedzą, że scenariusze są pisane w ten sposób aby po 15, max 20 minutach wciągnąć widza i "zmusić" go do oglądania całego filmu. Pierwszy raz wyszedłem z kina w trakcie projekcji ( w domu znacznie częściej mi się do zdarza, jednak bilety są troche droższe od dvd z wypożyczalni ;) Zawiodłem się najbardziej na scenariuszu, trudno się doczepić do całej reszty bo film bez tego nie istnieje. Bardzo nie polecam!

woodydj

może i masz rację ale z kina i tak bym nie wyszedł szkoda kasy wydanej ,a przemęczył bym się chodz dla samej Reese i Jacka . A co do scenariusza to z tym się nie zgodzę jest wiele filmów rozkręcających się powoli czyż nie? A tak apropo do kina chodzę (raczej jeżdżę) tylko na filmy typu "Piraci z Karaibów " bo na inne to naprawdę szkoda czasu ...

jack666

niestety ale amerykanie robią coraz gorsze filmy,a to nawet komedią nie było...

ocenił(a) film na 8
woodydj

Mnie bardzo podobala sie gra aktorska. Reese jak zawsze świetna i to jest powód żeby ten film obejrzeć. Scenariusz jest tak zrobiony że film słabo sie rozkręca ale nie wiadomo jak się skączy i co za chwile się stanie i to jest fajne. Jedna z nielicznych kom-rom która naprawde mi się podobała. Do końca filmu zostało mi jeszcze 40 min i jak narazie to scenariusz naprawde nie ma sęsu...

adr2204

9/10 dałaś a już po 1.20.00 piszesz odpowiedzi wiedz film cię raczej nudził to skąd taka nota...

ocenił(a) film na 3
adr2204

naucz się polskiego, bo sam piszesz "bez sęsu"!

Film - dno. Nie rozumiem jak tacy dobrzy aktorzy mogli zgodzić się na grę w tak kiepskim filmie. Nie polecam!