PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=508270}

Skąd wiesz?

How Do You Know
2010
5,4 31 tys. ocen
5,4 10 1 30583
3,0 8 krytyków
Skąd wiesz?
powrót do forum filmu Skąd wiesz?

Produkcja filmu kosztowała 110mln $ a zarobił aż 15mln... Ocena na rottentomatoes.com to 35%... ten film to musi być dno ;]

ocenił(a) film na 1
KaeM_4

Aż wstyd ściągać..

ocenił(a) film na 3
bubble_factory

Połowe budżetu poszło dla samych aktorów...

joker_mroczny_rycerz

powinni oddać kasę bo widocznie nie wykazali się ;]

ocenił(a) film na 1
KaeM_4

W sumie spoko mają, co dla nich za różnica czy film dostanie Maline czy dwie, oni swoje zrobili.

bubble_factory

Potem producenci wahają się przy angażowaniu ich w kolejnych filmach. Tak mi się wydaje. Zwłaszcza to dotyczny mniej znanych/populrancyh aktorów

KaeM_4

czy ktos z was w ogole widzial ten film? niebardzo rozumiem jak mozna krytykowac film ktorego sie jeszcze nie widzialo :P osobiscie ogladalam tylko trailer i nie zapowiada sie na takie calkowite dno i z mila checia go zobacze

visena

Ja widziałam ten film no i niestety nawet obsada aktorska nie ratuje go pod żadnym względem. Lipna fabuła wiejąca nudą, kusiło mnie żeby wyjść wcześniej z kina, ale mam zasadę, że zawsze oglądam film do końca... No, ale jak wiadomo są gusta i guściki więc może niektórym się spodoba i wtedy po mnie pojadą hehe

visena

Ja widziałam i przy całej mojej miłości do komedii romantycznych wynudziłam się jak mops - ani to komedia, ani romantyczna. Głowna bohaterka jest antypatyczna a motywy działań wszystkich bohaterów są niezrozumiałe i chaotyczne. Jacka Nicholsona jak na lekarstwo i w ogóle przedsięwzięcie jest totalnie nieudane. Owen Wilson jak zwykle gra siebie samego tylko trochę gorzej niż zazwyczaj, Reese bez powodzenia próbuje udawać sportsmenkę z niskim emocjonalnym IQ i tylko Paul Rudd jest znośny, chociaż on też gra to samo, co zawsze. MARNIE I NUDNO.