Nie mam pojecia, sama sie chetnie dowiem. Jestem wniebowzieta ,ze Jack jeszcze gra. Jego przerwa niezle mnie zaniepokoila. Czekalam na planowany film "Sleight of Mind" z Kate Hudson, ale chyba nie zostanie wyprodukowany. Ten musze zobaczyc i widac ,ze na pewno wyjdzie.
Lisa jest pasjonatką aktywności fizycznej, sportu, który od dzieciństwa był jej całym życiem.
Kiedy pewnego dnia zostaje wyrzucona ze swojej drużyny, wszystko zaczyna się walić. Nie wiedząc co robić, podejmuje nieudolne próby normalnego życia.
I tak zaczyna się jej romans z Matty'm, baseball'istą, egocentrycznym kobieciarzem i honorowym narcyzem.
George jest ułożonym biznesmenem, który ma dość skomplikowane relacje ze swoim ojcem - Charles'em, który odwraca się od niego, gdy ten zostaje oskarżony o przestępstwo skarbowe, nie mając nawet pewności co do tych oskarżeń.
Podczas gdy George może trafić do więzienia, jego uczciwość i nieustający optymizm okazują się jedyną drogą do utrzymania zdrowia psychicznego.
Zanim Lisa zaczęła spotykać się z Matty'm, była na pierwszej randce z Georgem podczas najgorszego wieczora w ich życiu:
ona zostanie wyrzucona z drużyny, a on oskarżony.
Kiedy wszystko dookoła zdaje się rozpadać, odkryją wartość szczęśliwych chwil.