PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=508270}

Skąd wiesz?

How Do You Know
2010
5,4 31 tys. ocen
5,4 10 1 30583
3,0 8 krytyków
Skąd wiesz?
powrót do forum filmu Skąd wiesz?
ocenił(a) film na 5
Etresura

Film jest przeciągnięty do granic możliwości, dlatego nudzi. Całość trwa 2 godziny, co na komedie romantyczną jest, moim zdaniem, za dużo. Ja osobiście obejrzałam film do końca, bo porusza kwestię miłości, jaka nie jest zbyt często ukazywana w filmach, czyli coś w stylu: 'nigdy nie jest tak, że zostajemy same (bo tyczy się to głównie kobiet), bo zawsze ktoś dla nas jest, czego my z reguły nie doceniamy i odrzucamy'. Przynajmniej ja to w ten sposób odczytałam, co podniosło mnie na duchu i wprawiło w dobry nastrój. ;) Gdyby film trwał powiedzmy 1h20min, wycinając po drodze fragmenty zupełnie niepotrzebne, byłaby to całkiem dobra pozycja. Mimo to, film obejrzeć można.

ocenił(a) film na 3
Etresura

Uważam, że jest słaby. Ciągnie się niemiłosiernie, zbytnio rozwija poboczne wątki, które nic nie wnoszą i drażni charakterem bohaterów ;P

ocenił(a) film na 2
Etresura

jest słaby. tak słaby jak piwo bezalkoholowe. słabe dialogi, w ogóle nie śmieszny, przewidywalny, za długi...

ocenił(a) film na 3
Etresura

Niestety podpisuję się pod słabymi ocenami.Najbardziej(oczywiście moim zdaniem) niepotrzebne sytuacje to ciężarna przyjaciółka i nie uczciwy tatuś....Ogólnie film słabiutki mimo że lubię panią Witherspoon:) Pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) film na 3
claudio77

Tragedia! Nie wiem jakim cudem dotrwałem do końca tego badziewia.Chyba tylko dzięki mojej dziewczynie która "chciała dać mu szansę";) Ani śmieszny, ani romantyczny, ani tym bardziej dramatyczny.Jakbym był na tym w kinie to bym wyszedł w połowie i żądał zwrotu kasy za bilet. Nie polecam
3/10