Film jest przeciągnięty do granic możliwości, dlatego nudzi. Całość trwa 2 godziny, co na komedie romantyczną jest, moim zdaniem, za dużo. Ja osobiście obejrzałam film do końca, bo porusza kwestię miłości, jaka nie jest zbyt często ukazywana w filmach, czyli coś w stylu: 'nigdy nie jest tak, że zostajemy same (bo tyczy się to głównie kobiet), bo zawsze ktoś dla nas jest, czego my z reguły nie doceniamy i odrzucamy'. Przynajmniej ja to w ten sposób odczytałam, co podniosło mnie na duchu i wprawiło w dobry nastrój. ;) Gdyby film trwał powiedzmy 1h20min, wycinając po drodze fragmenty zupełnie niepotrzebne, byłaby to całkiem dobra pozycja. Mimo to, film obejrzeć można.
Uważam, że jest słaby. Ciągnie się niemiłosiernie, zbytnio rozwija poboczne wątki, które nic nie wnoszą i drażni charakterem bohaterów ;P
jest słaby. tak słaby jak piwo bezalkoholowe. słabe dialogi, w ogóle nie śmieszny, przewidywalny, za długi...
Niestety podpisuję się pod słabymi ocenami.Najbardziej(oczywiście moim zdaniem) niepotrzebne sytuacje to ciężarna przyjaciółka i nie uczciwy tatuś....Ogólnie film słabiutki mimo że lubię panią Witherspoon:) Pozdrawiam serdecznie
Tragedia! Nie wiem jakim cudem dotrwałem do końca tego badziewia.Chyba tylko dzięki mojej dziewczynie która "chciała dać mu szansę";) Ani śmieszny, ani romantyczny, ani tym bardziej dramatyczny.Jakbym był na tym w kinie to bym wyszedł w połowie i żądał zwrotu kasy za bilet. Nie polecam
3/10