PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10036970}

Skarbek

The Partisan
2024
5,8 372  oceny
5,8 10 1 372
4,2 5 krytyków
Skarbek
powrót do forum filmu Skarbek

Zwiastun

użytkownik usunięty

Zwiastun wygląda naprawdę świetnie, widać, że czeka nas kino z pazurem. „Skarbek” to film o Polce, która wyprzedziła swoje czasy i stała się legendą. Idę do kina, żeby wreszcie poznać tę historię.

„Skarbek” to film, który w końcu oddaje sprawiedliwość zapomnianej bohaterce naszej historii. Obsada i klimat zwiastuna pokazują, że będzie to seans pełen napięcia. Zdecydowanie idę zobaczyć na premierze. Zwiastun oceniam na udany!

użytkownik usunięty

Historia pierwszej kobiety-szpiega brytyjskiego wywiadu w końcu trafia na ekrany! To nie tylko film, ale też lekcja o sile i odwadze. Nie mogę się doczekać seansu.

ocenił(a) film na 9

Zwiastun „Skarbka” ma w sobie coś hipnotyzującego – jakby otwierał drzwi do epoki pełnej tajemnic i niebezpieczeństw. To opowieść o kobiecie, która wyprzedziła swój czas i odważyła się być większa niż narzucone jej ramy. Już wiem, że ten film poruszy mnie głębiej, niż zwykła biografia.

użytkownik usunięty

Bardzo cieszę się, że powstał film opowiadający o tak niezwykłej postaci jak Krystyna Skarbek. To historia, którą zdecydowanie warto przypomnieć szerszej publiczności. Obsada wygląda na naprawdę mocną i profesjonalną. Liczę na emocjonalne, wciągające widowisko. Już nie mogę się doczekać, aż zobaczę to w kinie!

ocenił(a) film na 9

Mało która bohaterka zasługuje na film tak bardzo jak Krystyna Skarbek. Dobrze, że kino sięga po takie historie, a nie tylko zawsze superbohaterowie z Ameryki. Czytałam, że Brytyjczycy, gdzie film byl już pokazywany, przyjęli go mega dobrze. Brawo :)))